• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba herkese
Burda sohbet ettiğim epey kişi var😍

Gebelik haberimi paylaşmak istedim sizinle 🙏🏻 bekleyen herkesin kucağı dolsun inşallah sağlıkla canım kızlar 🎈🎈🎈
Yaaaa çok sevindimmmm🥳❤️🙏🏻🙏🏻 Allah sağlıkla kucağınıza almayııı nasip etsinnnn❤️

Merhaba herkese

Gebelik haberimi paylaşmak istedim sizinle 🙏🏻 bekleyen herkesin kucağı dolsun inşallah sağlıkla canım kızlar 🎈🎈🎈
Dıger topikte de yazmıstım, tekrardan Tebrıkler canım❤️ bat soyle listeye ekleyelim hemen 🥰
Tüp bebek sırası bekliyordun, ne guzel oldu boyle ❤️🌸

Kızlar doktorum omepa Q10 ve gynopol 60 tb önerdi. İkincisini folik asit için sorduğumda söyledi, kullanan varmı hiç bunları 😊

Dıger topikte de yazmıstım, tekrardan Tebrıkler canım❤️ bat soyle listeye ekleyelim hemen 🥰
Tüp bebek sırası bekliyordun, ne guzel oldu boyle ❤️🌸
Sohrab benim hiç düştüğüm yoktu şükür ki ben sizle muhabbete geliyordum insanları yanıltmış olmayayım
Evet tüp için bekliyordum doğru

Sohrab benim hiç düştüğüm yoktu şükür ki ben sizle muhabbete geliyordum insanları yanıltmış olmayayım
Evet tüp için bekliyordum doğru
Aaa bılmıyordum kuzu, acıkladın belkı ben kacırmıs olmalıyım,kusuruma bakma🙏🏻

Merhaba herkese

Yaaa çok sevindim😍😍😍
Geçen aklıma geldin ne yapıyor acaba ejce ejce dedim içime doğmuş sağlıkla ilerlesin inşallah canım 🤲🏻🥰🤗

Merhaba herkese

Çooook sevindim gözünüz aydın ❤️ sağlıkla ilerlesin hamileliğin, sağlıkla da al kucağına inşallah 🙏🥰

Ayy canım ne kadar sevindim, harika bir haber bu 🤩🤩 tebrik ederim 💐😍

Detayları da anlat lütfen, bir operasyon için beklediğini biliyorum en son?

Merhaba herkese

Ayy canım ne kadar sevindim, harika bir haber bu 🤩🤩 tebrik ederim 💐😍

Detayları da anlat lütfen, bir operasyon için beklediğini biliyorum en son?

Ay heyecandan alıntı yapamamışım canım 🥰 bu mesaj sana 🤗 ejce ejce

Kontrol ne zaman bebıs 🥰
Yarın ☺️ kese haftasına uyumlu büyüyor mu diye bakacakmış. Sonraki hafta da kalp atışına bakacak. Yarın vajinal ultrasonla kalp atışını da duyar mıyım acaba diyorum 🤔 1 hafta daha beklemek çok zor

Yarın ☺️ kese haftasına uyumlu büyüyor mu diye bakacakmış. Sonraki hafta da kalp atışına bakacak. Yarın vajinal ultrasonla kalp atışını da duyar mıyım acaba diyorum 🤔 1 hafta daha beklemek çok zor
Belki gorulebılır, ama dınletmesın cok mınık daha 🥰 guzel haberlerle gel kuzum, sabah erkenden gıt, eyyamubahura cok dıkkat et 🙂🙏🏻

Back