- 27 Eylül 2020
- 7.609
- 11.116
- 198
Beklenecek bir durum yok istediğiniz zaman kan verebilirsinizMerhaba, kimyasal gebelik geçirdiğimizi öğrendiğimiz zaman kanda pıhtılaşma analizini ne zaman vermek gerek?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklenecek bir durum yok istediğiniz zaman kan verebilirsinizMerhaba, kimyasal gebelik geçirdiğimizi öğrendiğimiz zaman kanda pıhtılaşma analizini ne zaman vermek gerek?
Yaaaa çok sevindimmmm Allah sağlıkla kucağınıza almayııı nasip etsinnnnMerhaba herkese
Burda sohbet ettiğim epey kişi var
Gebelik haberimi paylaşmak istedim sizinle bekleyen herkesin kucağı dolsun inşallah sağlıkla canım kızlar
Dıger topikte de yazmıstım, tekrardan Tebrıkler canım bat soyle listeye ekleyelim hemenMerhaba herkese
Gebelik haberimi paylaşmak istedim sizinle bekleyen herkesin kucağı dolsun inşallah sağlıkla canım kızlar
Sohrab benim hiç düştüğüm yoktu şükür ki ben sizle muhabbete geliyordum insanları yanıltmış olmayayımDıger topikte de yazmıstım, tekrardan Tebrıkler canım bat soyle listeye ekleyelim hemen
Tüp bebek sırası bekliyordun, ne guzel oldu boyle
Aaa bılmıyordum kuzu, acıkladın belkı ben kacırmıs olmalıyım,kusuruma bakmaSohrab benim hiç düştüğüm yoktu şükür ki ben sizle muhabbete geliyordum insanları yanıltmış olmayayım
Evet tüp için bekliyordum doğru
Duydum ama kullanmadım canımKızlar doktorum omepa Q10 ve gynopol 60 tb önerdi. İkincisini folik asit için sorduğumda söyledi, kullanan varmı hiç bunları
Yaaa çok sevindimMerhaba herkese
Yok açıklamamışımdır belki ben direk buraya muhabbete geldim çok tatlıydınızAaa bılmıyordum kuzu, acıkladın belkı ben kacırmıs olmalıyım,kusuruma bakma
Çooook sevindim gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin hamileliğin, sağlıkla da al kucağına inşallahMerhaba herkese
İnşallah canım çok teşekkürlerYaaa çok sevindim
Geçen aklıma geldin ne yapıyor acaba ejce dedim içime doğmuş sağlıkla ilerlesin inşallah canım
Sağ olasın, senin de çok minik sanırım di miÇooook sevindim gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin hamileliğin, sağlıkla da al kucağına inşallah
Merhaba herkese
Ayy canım ne kadar sevindim, harika bir haber bu tebrik ederim
Detayları da anlat lütfen, bir operasyon için beklediğini biliyorum en son?
Kontrol ne zaman bebısEvet 5+4 bugün daha
Yarın kese haftasına uyumlu büyüyor mu diye bakacakmış. Sonraki hafta da kalp atışına bakacak. Yarın vajinal ultrasonla kalp atışını da duyar mıyım acaba diyorum 1 hafta daha beklemek çok zorKontrol ne zaman bebıs
Belki gorulebılır, ama dınletmesın cok mınık daha guzel haberlerle gel kuzum, sabah erkenden gıt, eyyamubahura cok dıkkat etYarın kese haftasına uyumlu büyüyor mu diye bakacakmış. Sonraki hafta da kalp atışına bakacak. Yarın vajinal ultrasonla kalp atışını da duyar mıyım acaba diyorum 1 hafta daha beklemek çok zor
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba herkese