Benm yakınlarımın hepsi özel kararaş hastanesi aysel zabitta doğurdu, bende kürtajımı orda oldum, hatta bugunde kontrolüm vardı gittim. Ben cok memnunum, Allah nasp eder tekrar hamile kalorsamda doğumumu onun yaptırmasını isterimBu aynı devlet hastanesindeki farkli doktorların cihazları. Merkezde gidicem kesin ozele ama. önerebilirsiniz doktor sevinirim. Umur yensel i duydum iyi olarak. Egepol annemlere yakın oraya da gitmistim napsam karar veremedim.
Anladım çok teşekkür ediyorum Allahım tez zamanda gönlünüze göre versin Sağlıklı hayirli bir gebelik nasip etsin. ☺Benm yakınlarımın hepsi özel kararaş hastanesi aysel zabitta doğurdu, bende kürtajımı orda oldum, hatta bugunde kontrolüm vardı gittim. Ben cok memnunum, Allah nasp eder tekrar hamile kalorsamda doğumumu onun yaptırmasını isterimİsterseniz bi gidebilirsiniz, ama doktor seçimi biraz göreceli oluyor, benim iyi dediğim belki size iyi gelmez ya da kötü dediğim iyi gelir bilemedim Yinede aklınızda bulunsun, internettede araştırabilirsiniz
Ay izmir yakaladımAslında radyoloji doktorunun baktığı cihaz çok daha yeni.20 sene kadın doğum hastanesinde çalışmış güvendiğim bir radyolog. Devlet hastanesindeki cihaz işte ne kadar olursa kadın dogumcunun baktigi. Ama ikisi de ultrason resmi verdi mesela aradaki farkı net anlarsın radyologun baktığı cihaz çok daha iyi. Merkeze gideceğim özele. Bu doktor çok pimpirikli söylemişti hastanedekiler zaten biraz mecburiyetten gidiyorum evim çalıştığım hastanenin tam karşısı ve izmir merkeze çok uzaktayımiki takipli gideceğim mecbur.
Amin insallah sağolun sizinkini de nerde varsa herkesinki deAy izmir yakaladımdr önerisi varsa talibim sağlıkla ilerlesin inşallah maşallah miniğe
Amiinn çok teşekkür ederiimmmAnladım çok teşekkür ediyorum Allahım tez zamanda gönlünüze göre versin Sağlıklı hayirli bir gebelik nasip etsin. ☺
Oooy kimler gelmiş kimlerMerhaba kızlar nasıl gidiyor?Sohrab nasılsın arkadaşım? burcusami sen nasılsın Ömer bey nasıllar?☺ sutlaacc Ha-ri PembeAnkaKusu Summerwinter sizler nasılsınız bebişler büyümüştür şimdi
Hepinizi özlemle anıyorum çok değerli gönlü güzel arkadaşlarım.
Asya 8 aylık olduemekliyor 2 dişi var şuan.Hatta tutunarak ayağa kalkıyor bazen becerip bazen yapamıyor düşüyor. Ba ba diyor hala emiyor ama alerji de sanırım devam ediyor bizi zorlayan bu şimdilik ins. bu da kısa sürede bitip gider şifamızı buluruz.
KuzummMerhaba kızlar nasıl gidiyor?Sohrab nasılsın arkadaşım? burcusami sen nasılsın Ömer bey nasıllar?☺ sutlaacc Ha-ri PembeAnkaKusu Summerwinter sizler nasılsınız bebişler büyümüştür şimdi
Asya 8 aylık olduemekliyor 2 dişi var şuan.Hatta tutunarak ayağa kalkıyor bazen becerip bazen yapamıyor düşüyor. Ba ba diyor hala emiyor ama alerji de sanırım devam ediyor bizi zorlayan bu şimdilik ins. bu da kısa sürede bitip gider şifamızı buluruz.
Canım arkadaşım benim minik kuşumuz ne kadar da büyümüş maşallahMerhaba kızlar nasıl gidiyor?Sohrab nasılsın arkadaşım? burcusami sen nasılsın Ömer bey nasıllar?☺ sutlaacc Ha-ri PembeAnkaKusu Summerwinter sizler nasılsınız bebişler büyümüştür şimdi
Rabbimden isterim ki gönlünüze göre versin inş.canım çokça yürekten dua ederekOooy kimler gelmiş kimleryaa cok ozletıyosunuz kendınızı, gercekten cok ozluyorum o eskı sohbetlerı.. Maşallah prenses kocaman olmus Allahım esirgesin saglıkla büyüsün cnm bnm
Korunmayı bıraktık, denemelerde basladık, Rabbım nasıp eder ınsallah yenıden
Amin ins.Allah razı olsun canım çabucak geçer.Kuzummbüyümüş maşallah Asya
İnşallah geçer alerji de bir an önce.
Ben iyiyim canım henüz bırakmadık korunmayı biz bir dahaki ay nasipse
Aaa inanmıyorum kız mı cidden gözlerim doldu çok duygulandım sizin adınıza çook sevindim.Canım arkadaşım benim minik kuşumuz ne kadar da büyümüş maşallahben de iyiyim çok şükür şuan 14 haftalık oldu eğer doğru ise bir kız da bizim geliyor nasip olursa
Cok şükür iyiyiz cnm Ömerim de 6 aylik oldu şımarık yaramaz bi paşaMerhaba kızlar nasıl gidiyor?Sohrab nasılsın arkadaşım? burcusami sen nasılsın Ömer bey nasıllar?☺ sutlaacc Ha-ri PembeAnkaKusu Summerwinter sizler nasılsınız bebişler büyümüştür şimdi
Çok şükür mucize gibi geliyor ama Rabbim yeterki nasip etmek istesin sadece zamanı varmış demekkiAaa inanmıyorum kız mı cidden gözlerim doldu çok duygulandım sizin adınıza çook sevindim.Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun sizi.
Daha daha iyi olursun ins.canım, bu süreci senin için kolaylaştırsın Rabbim.
Epey ilerlemiş haftanız maşallah
Oy maşallah asyaya, hızlı çıktı.. Alin hanımım dişi yok, emekleme yok.Merhaba kızlar nasıl gidiyor?Sohrab nasılsın arkadaşım? burcusami sen nasılsın Ömer bey nasıllar?☺ sutlaacc Ha-ri PembeAnkaKusu Summerwinter sizler nasılsınız bebişler büyümüştür şimdi
Oy maşallah büyümüş annesi, cinsiyet belli olmuş.. rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤❤❤Canım arkadaşım benim minik kuşumuz ne kadar da büyümüş maşallahben de iyiyim çok şükür şuan 14 haftalık oldu eğer doğru ise bir kız da bizim geliyor nasip olursa
6 aylık mı maşallah epeyce büyümüş paşam☺Cok şükür iyiyiz cnm Ömerim de 6 aylik oldu şımarık yaramaz bi paşabenimki çok tembel ya anca saga sola dönüyor maşallah Asyama insallah geçer cnm alerji zordur ya
Asya nın huzurluğunun diş olduğunu anlamıştım anneme söylediğimde inanmadı çok erken diyordu.Bizler yaşımıza yakın çıkarmışız alışık değilOy maşallah asyaya, hızlı çıktı.. Alin hanımım dişi yok, emekleme yok.anca kucak kuşu. 2 gundur odasında yatırmaya çalışıyorum, baya zorlu geçiyor, eskiden iyiydi gece uykularımız, son bi kaç aydır sürekli uyanıp emip yatıyor. Beni emzik yerine kullanıyor.. bende odasını ayirmisken meme olayını azaltmaya karar verdim..aslında gece beslenmesini tamamen kesmek istiyorum ama zamana yayacağım, zor çünkü..eylülde okula başlıcam, arada aklıma geliyor geriliyorum stres oluyorum..oyle geçiyor günler canimmm
Öyle ya zaman çabuk geçiyor6 aylık mı maşallah epeyce büyümüş paşam☺
Bizim kızda öyleydi biranda hızlandıBırak azcik tembel kalsın hareketlenince inan daha zorlayıcı oluyor
Ek gıdaya geçtiniz mi peki?
Yaa kucak kuşu geçiyor mu dersin, Ömer de öyle bide tombis bi bebek çok yoruyor beni, belim ağrıyo taşımaktan, yere yatsın direk başlıyor ağlamaya, hadi ben ve eşim taşıyoruz da eylulde başlıcam okula, o zaman annem napicak bilmiyorumAsya nın huzurluğunun diş olduğunu anlamıştım anneme söylediğimde inanmadı çok erken diyordu.Bizler yaşımıza yakın çıkarmışız alışık değilAsya 6 aylıkken çıkardı.
Sürünerek gidiyor canım tutunup ayağa kalkmaya çalışıyor.Genel olarak çok hareketli ama.Kucak kuşuydu bir zamanlar bizim kızda şimdi özgür kız modunda kurcalayıp yaramazlık yapmaya başladı saksıya tutunuyor toprağı karıştırıp yiyor görmeyince.
Düzelir ins.canım sık emmek istemesi belki dönemseldir belki de diş huzurluğudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?