- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 30
Alışır canım bizim kız çok tepki veriyordu yavaş yavaş alıştı ama bayağ uzun sürdü alışabilmesi.Öyle ya zaman çabuk geçiyortadimlara başladık cnm sebze meyve yoğurt püre şeklinde veriyorum, sebzeyi sevemedi ama meyveyi seviyor az az da yoğurt yiyor
Bir de koenzım Q10 ekleyelim ilave olarakHerkese merhabacuma günü kontrole gittim, patolojide bir sorun çıkmadığını, bebekte bi anomoli olmadığını söylediler, mol gebelik ya da bebekte bir sorun olsaydı 1 sene bekletirdim ama suan minumum 2 ay veriyorum sana iyileşmen için dedi, 2 ay sonra deneyebilirsin ama belki ecopirin baslarız dedi önlem amaçlı Rahmimde parça kalmamıs temizlenmiş.. bi tek diğer ay benden ca125 ca19-9 ve bi kaç tane daha test istedi, kızlardeşim yumurtalık kanseri olmuştu geçen sene(over ca) , o yüzden benimde bu değerlerime bakıp, yüksek cıkarlarsa dokuz eylül üni hastanesine göndercem seni dedi genetik bölümüne, yeni hamileliğime kdar her seçeneği eleyeceğini söyledi, bende bu süre zarfında d vitamini folik asit ve b12 vitaminine devam ediyorum Sizlerde iyisinizdir umarım
Ekleyelimmm o zamannBir de koenzım Q10 ekleyelim ilave olarak
Gorusmenız guzel gecmıs, 2 ay kendinize yatırım yapacaksınız sımdı, ozellıkle esın de spermlere faydalı gelen besinler tuketsın, 2 3 ayda ancak etkı ediyor cunku
Aminn kuzum aminnAmin ins.Allah razı olsun canım çabucak geçer.
Hayırlı vakitte olsun bi daha ki aya müjdeli haberlerinizi almaya gelirim ins.
Rabbim gönlünüze göre versin arkadaşım salih evlatlar nasip etsin herbirinize.
Çiğ fındık, çiğ badem, ceviz, muz, çiğ kabak cekirdeğiEkleyelimmm o zamannEvett suan araştırıyorum bugun bi alışveriş yapıcam , sevmesede bende sevmesemde yicez artık herşeyi
Spermlere neler iyi geliyor? Ben şimdilik d vit kullanıyorum ay sonuna doğru folik başlayacağım bi ark tavsiyesiyle de omepa q10 kullanayım diyorum ama hep kendimize olmaz eşim şimdilik keyfine sevdiği için keçiboynuzu içiyor başka be versem? Bu arada folik ne başlasam? Evde efa-mom var ama sanırım onu gebelik nasip olursa devam ederim çok pahalı çünküBir de koenzım Q10 ekleyelim ilave olarak
Gorusmenız guzel gecmıs, 2 ay kendinize yatırım yapacaksınız sımdı, ozellıkle esın de spermlere faydalı gelen besinler tuketsın, 2 3 ayda ancak etkı ediyor cunku
Arı sütü, çakşır otu suyu, polen bunların da sperme çok iyi etki ettiğini duymuştum. Yukarıda verilen besinlere ek olarak bunları da düşünebilirsiniz.Spermlere neler iyi geliyor? Ben şimdilik d vit kullanıyorum ay sonuna doğru folik başlayacağım bi ark tavsiyesiyle de omepa q10 kullanayım diyorum ama hep kendimize olmaz eşim şimdilik keyfine sevdiği için keçiboynuzu içiyor başka be versem? Bu arada folik ne başlasam? Evde efa-mom var ama sanırım onu gebelik nasip olursa devam ederim çok pahalı çünkü
Q10 çok faydalıymış cidden dönem dönem herkesin kullanılması gereken bir takviye.Bir de koenzım Q10 ekleyelim ilave olarak
Spermlere neler iyi geliyor? Ben şimdilik d vit kullanıyorum ay sonuna doğru folik başlayacağım bi ark tavsiyesiyle de omepa q10 kullanayım diyorum ama hep kendimize olmaz eşim şimdilik keyfine sevdiği için keçiboynuzu içiyor başka be versem? Bu arada folik ne başlasam? Evde efa-mom var ama sanırım onu gebelik nasip olursa devam ederim çok pahalı çünkü
Biz şuan mfk nın es paketinden kullanıyoruz esımle, fodega ve paneceayı, yukarıda yazdım fodega nın ıcerıgını, panecea ıcınde de yok yok, en bilindik gingseng var.. Insallah faydalı olur bakalım, sebepsiz infertilite ıcın bunu onerdı, bır de karısım var kavonz ıcınde onunda ıcerıgınde arısutu bal polen propolıs kecıboyunuz varÇiğ fındık, çiğ badem, ceviz, muz, çiğ kabak cekirdeğikecıboynuzu özü de için beraber
Mfk nın es paketinde erkekler de fodega kullanıyor (folik asit, d vitamini, omega) aklında bulunsun
Kesınlıkle dogurganlık ıcın cok faydalı,Q10 çok faydalıymış cidden dönem dönem herkesin kullanılması gereken bir takviye.
Çokkkk teşekkür ederriiimmmÇiğ fındık, çiğ badem, ceviz, muz, çiğ kabak cekirdeğikecıboynuzu özü de için beraber
Mfk nın es paketinde erkekler de fodega kullanıyor (folik asit, d vitamini, omega) aklında bulunsun
Onun ıcın de yuruyus yapın, saglıklı beslenince hepsı olurÇokkkk teşekkür ederriiimmmo zaman bunlar alınsınnn Şu 2 ay vitamin deposuna dönmek istiyorım birde kilo verebilsemm ah keşke
İnşallah bakalım cnmAlışır canım bizim kız çok tepki veriyordu yavaş yavaş alıştı ama bayağ uzun sürdü alışabilmesi.
Şifa olsun yarasın yedikleri.☺
Bizde biraz azaldı ama hala var tabi kucakta gezdirilmeyi seven bi bebek.Yaa kucak kuşu geçiyor mu dersin, Ömer de öyle bide tombis bi bebek çok yoruyor beni, belim ağrıyo taşımaktan, yere yatsın direk başlıyor ağlamaya, hadi ben ve eşim taşıyoruz da eylulde başlıcam okula, o zaman annem napicak bilmiyorum
Benimki sadece kucağı da sevmiyor, kucakta oynucan bide, sağolsun babası alıştırdı, evi falan dolaşıyoruz, bi kamyon var içinde dutt dutt geziyoruzBizde biraz azaldı ama hala var tabi kucakta gezdirilmeyi seven bi bebek.
Ahh amin amin inşallahOy maşallah büyümüş annesi, cinsiyet belli olmuş.. rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤❤❤
İstediğiniz her zaman verebilirsiniz. Kan alıyorlar sadece. Ben operasyondan sonra tüm testleri yaptırmak istediğimi söylemiştim özel hastanedeydim. Operasyondan önce yazılı izin aldılar, yani imzalar attırdılar, genetik, otopsi, kan pıhtılaşması testleri hepsini yaptırdık. Kanı alıp dış merkeze gönderiyordu benim hastaneMerhaba, kimyasal gebelik geçirdiğimizi öğrendiğimiz zaman kanda pıhtılaşma analizini ne zaman vermek gerek?
Beklemenize gerek yokMerhaba, kimyasal gebelik geçirdiğimizi öğrendiğimiz zaman kanda pıhtılaşma analizini ne zaman vermek gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?