Aklıma bir isim geldi ama bakalım o muOzelden yazıyımifşa olmayalım sımdı
Benim oğlum da efeBişe dıcem, tandııgım bütün efe adındaki ögrencılerım çok yaramaz, ben çok korkuyorum efe den
Hah işte bizimkiler de hıperaktıf hepBenim oğlum da efeve dünyanın en akıllı, en olgun, en merhametli çocuğu olabilir sadece hiperaktif o kadar bütün öğretmenleri de, veliler de hasta valla. Ama ismin karakterde etkili olduğuna inanırım
Hahaha bak o doğru. Öğretmeni artık durumu bildiği için sınıfta arada bir kalkıp dolaşmasına izin veriyorHah işte bizimkiler de hıperaktıf hepay bi tanesi vardı, arkamı donduğüm anda yerinde olmazdı
Maşallahh canım benım saglıklı hayırlı uzun ömrü olsunHahaha bak o doğru. Öğretmeni artık durumu bildiği için sınıfta arada bir kalkıp dolaşmasına izin veriyorama çok akıllıdır, çok söz dinler tam bir beyefendi ben de tam bir erkek anası
Allah razı olsun tatlımMaşallahh canım benım saglıklı hayırlı uzun ömrü olsunbenım yerime öp onu
Saglicakla gelsinLeylaaaaa
14 içi normalde ama ölçümde 15 lerde çıkıyor 10. Haftadan beri kız diyor adamburadan dönerse nasip artık
Evet benimde oyle hatta ikiz tanidigim vea can ile efe .efe olan hem yaramaz hem gözü açık ti disardan bana gore çok tatliydi ama anneye gore zor cocuktuBişe dıcem, tandııgım bütün efe adındaki ögrencılerım çok yaramaz, ben çok korkuyorum efe den
İnşallahhhhNasip bellı mı olur, bır gun tanışrız gercekten sarılırız
Hep ıyı ol canımm, sen ıyı olmalısın ki hayatın güzelleşsin, üzüldük ağladık, ama artık hep iyi olucaz.. Bebekler gelecek, hepsını unutucaz
Guzel olumlu haberler bekliyoruzİnşallahhhhYarın doktoruma gidicem, inşallah güzel şeyler duyarım.. Sizde, hepimizde hep iyi olalım, mutluluktan olsun tüm gözyaşlarımız
Ay bu ihtimalden ödüm kopuyor detaylıya kadar bişey almamSaglicakla gelsinSen yinede alisverise dikkat et ocak grubunda 20 den sonra cok değişen var .
Çok teşekkür ederim amin
Ölçümler cihazdan cihaza farklılık gosterebılır canım, muhtemelen kadın dogumcnun cihazı daha hassas.. Kendı doktoruna git, kafanı karıstırmaKızlar doktora gittim bugün. Önce bizim radyoloji doktoruna gösterdim eşim de görsün diye o an hastanede yanımdaydı normalde bugün 8+3olmasi gerek. 8+6 her sey yolunda kanama alanı yok dedi. El ve ayakları oluşmaya başlamış. Ultrasonda kafa falan gözler baya belli. Sonra iş çıkışı kadın dogumcuya gittim o 9+3 dedi. 2.7 cm olmuş çocuk minimal kanama alanı gördüm bir iğne daha yaptir progestan i günde 3 alıyordum 2 ye düşür dedi. 10 gün de rapor verdi dinlen biraz daha dedi. Iki doktor kafayı çok karıştırıyor
lekelenmem kesildi asla olumsuz bir şey hissetmiyorum ama merkeze gidince bir özel doktora daha gideceğim sanırım
Ölçümler cihazdan cihaza farklılık gosterebılır canım, muhtemelen kadın dogumcnun cihazı daha hassas.. Kendı doktoruna git, kafanı karıstırma
Gerçekten çok fark varmış
Bu aynı devlet hastanesindeki farkli doktorların cihazları. Merkezde gidicem kesin ozele ama. önerebilirsiniz doktor sevinirim. Umur yensel i duydum iyi olarak. Egepol annemlere yakın oraya da gitmistim napsam karar veremedim.Gerçekten çok fark varmışbu kadar düşünmemiştim.. izmir merkeze uzak olmasan benim doktorumu önerirdim ama oraya git gel zor olabilir, inşallah gönlüne göre bir doktor bulursunn, bebişinide sağlıkla kucağına alırsın
Hakikaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?