- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.386
- 548
AliSen ne koycan ısım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AliSen ne koycan ısım
Gerçekten mi?Leylaaaaa
14 içi normalde ama ölçümde 15 lerde çıkıyor 10. Haftadan beri kız diyor adam buradan dönerse nasip artık
Eveet biz biraz eskiciyizGerçekten mi?
Hayır aksine ben çok severim Leyla, Zeynep gibi isimleri Leyla, ela gözlü bir ahu olacakEveet biz biraz eskiciyiz
Yaa biz Zeynep de çok düşündük ama kuzenlerim hep bizden önce koyduHayır aksine ben çok severim Leyla, Zeynep gibi isimleri Leyla, ela gözlü bir ahu olacak
İnşallah bir gün biri de senin hikayeni okuyup umut bulur evet ya o da bebeğini kucağına almış benim neden olmasın ki derDünden beri burada yazılan herşeyi okumaya çalıştım, sayenizde 1 haftadır çok kötü olan psikolojim o kadar düzeldi ki, ilk defa gülebildim.. her yazdığınızı kendim yaşamış kadar oldum, üzüntülerinize üzülüp, sevinçlerinize ortak olmuşum gibi hissettim, sanki çok uzun zamandır tanıyormusum gibi oldum çoğunuzu iyi ki böyle bi gruba denk geldim hepinizden allah razı olsun, bilmeseniz bile benim hayatıma dokundunuz Umarım tüm güzelliklerde sizi bulur
Hiç eskimeyen isimler.. adıyla yaşasın prensesYaa biz Zeynep de çok düşündük ama kuzenlerim hep bizden önce koydu
İnşallah Öyle bi hikayeyi rabbim nasip ederse birgün paylaşırım O günlere gelmeyi iple çekiyorum..İnşallah bir gün biri de senin hikayeni okuyup umut bulur evet ya o da bebeğini kucağına almış benim neden olmasın ki der
Valla çok istiyorduk buradan sonra bir anda erkek olmaz ise aklımızdaki isim bu
Gel kız, sana sarılıyım sımsıkıDünden beri burada yazılan herşeyi okumaya çalıştım, sayenizde 1 haftadır çok kötü olan psikolojim o kadar düzeldi ki, ilk defa gülebildim.. her yazdığınızı kendim yaşamış kadar oldum, üzüntülerinize üzülüp, sevinçlerinize ortak olmuşum gibi hissettim, sanki çok uzun zamandır tanıyormusum gibi oldum çoğunuzu iyi ki böyle bi gruba denk geldim hepinizden allah razı olsun, bilmeseniz bile benim hayatıma dokundunuz Umarım tüm güzelliklerde sizi bulur
Zaten o onceden kapanlar yok mu, ben cevremdekılere demiyorum artık ıste kızım olursa oğlum olursa şunu koyarım dıye..Yaa biz Zeynep de çok düşündük ama kuzenlerim hep bizden önce koydu
Ah keşke ne iyi gelirdii bu gruptakilerle sarılmakGel kız, sana sarılıyım sımsıkı
Ali de çok güzel bence kısa isimleri severim ben Ali, can, efe falan gibi. Maşallah minnak erkeke
Ne koydu çok merak ettimWalla kızlar ıkınızınkı de cok guzel, eskı isimler yaşasın, benım bı arkadas genelde köpeklere konulan bı ismi koydu kızına, kocası bıle şok oldu, Nuh dedı peygamber demedi.. Koydu Walla..
Nasip bellı mı olur, bır gun tanışrız gercekten sarılırızAh keşke ne iyi gelirdii bu gruptakilerle sarılmak
Bişe dıcem, tandııgım bütün efe adındaki ögrencılerım çok yaramaz, ben çok korkuyorum efe denAli de çok güzel bence kısa isimleri severim ben Ali, can, efe falan gibi. Maşallah minnak erkeke
Ozelden yazıyım ifşa olmayalım sımdıNe koydu çok merak ettim