Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa peş peşe okuyunca çok komik oldu tam ağlamaya başlıyordum ki meğer aptal doktorun hatasıymış çok sevindim canım hep sağlıkla devam etsin

Siizn içinde çok sevindimm şimdi okudum yazılanları, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah Rabbim sizi ve bebeğinizi korusun, size bağışlasın
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun gözyaşımız sadece mutlu haberlerden olsun artık

Yaaaa peş peşe okuyunca çok komik oldu tam ağlamaya başlıyordum ki meğer aptal doktorun hatasıymış çok sevindim canım hep sağlıkla devam etsin
İyi ki sonradan okumuşsun kuzum çünkü hem ben perişan oldum hem buradaki herkesi üzdüm boş yere, doktorun salaklığından. Neyse ki hissim dürttü beni sağolasın canım benim amin

Ay valla aglicam simdi. Ya baska doktora gitmeseydin,gerizekali adam.
Gerçekten insan hissediyormuş yaa. Dedim ki önceki dış gebeliğim gibi değil, şiddetli ağrım falan yok benim. Artışlar da o kadar anlamsız değil. İlk artışlar baya güzeldi. Dedim kızım kalk git belki bi mucize olur. En kötü ihtimalle belki kimyasal falan olur. Şükürler olsun verdiği mucizeye

Sen nıye o kadar erken kontrole gıttın kı kuzu

Banada hic bildirim gelmedi genel problem var herhalde.sayfaya girince gördüm yazilanlari
Bana da gecen hafta bıldırım gelmedı, hatta cuma gunuydu, Ha-ri nın kontrole gıttıgı gun, Allah alla bu kız yazardı dıyıp kendım gırdım, baktım 2 sayfa dolmustu..
Ben takip etmezsem bana çoğu zaman gelmiyor belli oldu sebebini anlamadım ama

Bugün yine randevu günüm sonrası nasipse okullar açılmadan biraz öncesine kadar tekrar memleket çünkü biraz daha burada durursak buhar olup uçacağız

Covid sebebi ile başıma böyle bişey gelmedi ama 9. Hafta kalp durması ile bir kaybım var sonrasında genetikte kromozom analizi baktırdık temizdi, trombofoli panelinde 2 gen sıkıntılı göründü ama bu hep doktor yorumlarında değişti önemsiz diyen de oldu hayır pıhtılaşma iğne ve coraspirin kullanmalısın diyende. Benim doktorum gebelik olmadan coraspirin olunca da hem coraspirin hem iğne kararı aldı.

Ama tekrar deneme sürecinde yumurtlamalarımın ilaçsız çok da şahane olmadığını gördük mesela Yani işin özü kaybın sebebi direk pıhtılaşma değildi belkide sağlıksız yumurta ve sperm birleşimi de olabilirdi, t rahim çıktım bide bebek olmayacak bir yere tutunup beslenememiş de olabilirdi

Tavsiyem sakın kendini ihtimaller korkusu içine atıp beynini yeme iyi bir doktor ile yapılması gerek diye düşündüklerine bak sonra sonuca göre yol çiz nasipte varsa emin ol zamanı gelince oluyor

Herkese günaydın bu pıhtılaşma testi için aç karnına falan gitmek gerekiyor mu?

Tesekkur ederim cevabınız için Eşim ya da ailem sözle beni suçlamasada, kendi içimde hep bi mahkeme yaptım kendimi suçladım. 1 hafta oldu bu durumu öğreneli, normal kalmaya çalışıyorum ama büyük bir sınavmış.. rabbim bir daha yaşatmaz inşallah.. çevremdekilerin önerisiyle izmir karataş hastanesinde bir doktora gittim kürtaj için, ve kürtaj sonrasıda hamile kalma zamanı ve hamile olduğumda da aynı doktora gidiceö sanirim, baya iyi ve çok sevecen bir doktor, herşeyini düzeltip ondan sonra seni hamile kaldırcaz demişti, inşallaj dediği gibi olur, elimden ne gelirse bebeğim için onu yapmak isterim

Doktor kim acaba ben de doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum

Doktor kim acaba ben de doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum
Eğer düşünürseniz karataş hastanesinde aysel zabit hanıma gidiyorum, o kadar şeker bir doktor ki.. eğer o olmasaydı bunsüreci nasıl geçirirdiö bilmiyorum.. hep destek oldu , hangi doktor yapardı onun gibisini emin değilim. Çevremdeki çoğu hamile onda doğum yaptı, inşallah bende ve sizde aynısını yaşarız

Amin inşallah . Kürtaj olmadan Osman beye gitmiştim. Enerjisi güzel bir insandı ama kendi doktorum bir hafta bekleyelim derken Osman bey yarın gel kürtaj yapalım demişti. Aysel hanıma bakayım hemen. Karataş hastanesinin de en büyük sorunu araba park etme derdi

Ben ilk urla devlet hastanesine gitmiştim, orda doktor kalbi durmuş diyince, inanmadım o yüzden direkt aysel hanıma gittim, oda aynısını söyleyince 1 gün sonra oldum bende kürtaj.. inşallah bir daha yaşamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…