Çok sağol tatlımOzelde trombofılı 2 haftada, genetik 1 ayda cıkmıstı, ama devlette daha uzun surede cıkıyormus..
Evet acıklama da yazıyor, ben sadece 25 maddeye bakmıstım
Yapılmaması cok ılgınc gelmısti gercekten
Yaaaa peş peşe okuyunca çok komik oldu tam ağlamaya başlıyordum ki meğer aptal doktorun hatasıymışKızlaaaar çok mutluyum, salak doktor boşuna bu kadar üzdü yıprattı beni. Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlardış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunSiizn içinde çok sevindimm şimdi okudum yazılanları, sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallahRabbim sizi ve bebeğinizi korusun, size bağışlasın
İyi ki sonradan okumuşsun kuzum çünkü hem ben perişan oldum hem buradaki herkesi üzdüm boş yere, doktorun salaklığından. Neyse ki hissim dürttü beniYaaaa peş peşe okuyunca çok komik oldu tam ağlamaya başlıyordum ki meğer aptal doktorun hatasıymışçok sevindim canım hep sağlıkla devam etsin
Gerçekten insan hissediyormuş yaa. Dedim ki önceki dış gebeliğim gibi değil, şiddetli ağrım falan yok benim. Artışlar da o kadar anlamsız değil. İlk artışlar baya güzeldi. Dedim kızım kalk git belki bi mucize olur. En kötü ihtimalle belki kimyasal falan olur. Şükürler olsun verdiği mucizeyeAy valla aglicam simdi. Ya baska doktora gitmeseydin,gerizekali adam.
Sen nıye o kadar erken kontrole gıttın kı kuzuGerçekten insan hissediyormuş yaa. Dedim ki önceki dış gebeliğim gibi değil, şiddetli ağrım falan yok benim. Artışlar da o kadar anlamsız değil. İlk artışlar baya güzeldi. Dedim kızım kalk git belki bi mucize olur. En kötü ihtimalle belki kimyasal falan olur. Şükürler olsun verdiği mucizeye
HCG takibi yapıyordum kuzum 4 gün aradan sonra çok az arttığını görünce doktora yazdım, korktum tabii. Gel bakalım dedi o sebeple erken gitmiş oldum yaniSen nıye o kadar erken kontrole gıttın kı kuzu
Aynı hastanede mı vermıstın butun hcglerı pekıHCG takibi yapıyordum kuzum 4 gün aradan sonra çok az arttığını görünce doktora yazdım, korktum tabii. Gel bakalım dedi o sebeple erken gitmiş oldum yani
Evet aynı hastaneAynı hastanede mı vermıstın butun hcglerı pekı
Banada hic bildirim gelmedi genel problem var herhalde.sayfaya girince gördüm yazilanlari
Ben takip etmezsem bana çoğu zaman gelmiyor belli oldu sebebini anlamadım amaBana da gecen hafta bıldırım gelmedı, hatta cuma gunuydu,Ha-ri nın kontrole gıttıgı gun, Allah alla bu kız yazardı dıyıp kendım gırdım, baktım 2 sayfa dolmustu..
Covid sebebi ile başıma böyle bişey gelmediMerhaba.geçen perşembe rutin kontrol için doktora gittim, en son 5. Haftamda gitmiştim doktor keseyi görmüştü ve beta değerim 5300 dü. Bayramdan sonra kontrole gelmemi söyledi o süre zarfında bende başka doktor baktım. Bayram haftası çok ağır grip oldum. Boğaz ağrısı,burun akıntısı, eklem ağrıları hafif ateş derken hamilelikten bağışıklığım düştüğü için olduğunu zannettim nasılsa bayramdan sonra doktora gidicem diye gitmedim. Bayramdan sonra geçen perşembe kalp atışını duyma umuduyla doktora gittim, ama kalbi 8. Haftada durmuştu, tamda hasta olduğum dönemde. Bu gebeliği planlayarak olmadığım için sürpriz olduğu için folik asit ya da vitamin kullanmamıştım, doktoruma bundan dolayımı olduğunu sordum, oda bana hastalık geçiirp geçirmediğimi sordu. Bende anlattım ve covid olmuşsun başka neden arama dedi, ne zaman covid böle artsa bebekler ölür, bu hafta 3.-4. Bebek bu dedi. Yinede covid harici pıhtılaşma sorunum varmı acaba diye kan testi yaptırdı, sonucum iyi çıktı, yani covid harici pıhtılaşma sorunum yokmuş. Pazartesi günü kontrole gidicem, kürtaj sonrası herşey yolundamı diye bakmak için. Gittiğimde ne kadar süre sonra tekrar hamile kalabilirim diye sormak istiyorum, aslında yine aynı şey olur kalbini duymazsam diye çok korkuyorum ama kendimi bu korkuya teslim etmek istemiyorum, henüz 28 yaşımdayım ve 1 senelik evliyim. Allah tekrar nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bebeğimi, tek tesellim demekki hamile kalabiliyorum oldu.. covidden benim gibi böyle bi durum yaşayam var mı? Patoloji sonucu hemüz çıkmamış. Bunun covidden değilde bşka bir nedenden olcak olması birwz korkutuyor beni
GünaydınHerkese günaydınbu pıhtılaşma testi için aç karnına falan gitmek gerekiyor mu?
Tesekkur ederim cevabınız içinCovid sebebi ile başıma böyle bişey gelmediama 9. Hafta kalp durması ile bir kaybım var sonrasında genetikte kromozom analizi baktırdık temizdi, trombofoli panelinde 2 gen sıkıntılı göründü ama bu hep doktor yorumlarında değişti önemsiz diyen de oldu hayır pıhtılaşma iğne ve coraspirin kullanmalısın diyende. Benim doktorum gebelik olmadan coraspirin olunca da hem coraspirin hem iğne kararı aldı.
Ama tekrar deneme sürecinde yumurtlamalarımın ilaçsız çok da şahane olmadığını gördük meselaYani işin özü kaybın sebebi direk pıhtılaşma değildi belkide sağlıksız yumurta ve sperm birleşimi de olabilirdi, t rahim çıktım bide bebek olmayacak bir yere tutunup beslenememiş de olabilirdi
Tavsiyem sakın kendini ihtimaller korkusu içine atıp beynini yeme iyi bir doktor ile yapılması gerek diye düşündüklerine bak sonra sonuca göre yol çiz nasipte varsa emin ol zamanı gelince oluyor
Sağol canımGünaydınhayır fark etmiyor bize öyle söylendi tok vermiştik
Doktor kim acaba ben de doktorumu değiştirmeyi düşünüyorumTesekkur ederim cevabınız içinEşim ya da ailem sözle beni suçlamasada, kendi içimde hep bi mahkeme yaptım kendimi suçladım. 1 hafta oldu bu durumu öğreneli, normal kalmaya çalışıyorum ama büyük bir sınavmış.. rabbim bir daha yaşatmaz inşallah.. çevremdekilerin önerisiyle izmir karataş hastanesinde bir doktora gittim kürtaj için, ve kürtaj sonrasıda hamile kalma zamanı ve hamile olduğumda da aynı doktora gidiceö sanirim, baya iyi ve çok sevecen bir doktor, herşeyini düzeltip ondan sonra seni hamile kaldırcaz demişti, inşallaj dediği gibi olur, elimden ne gelirse bebeğim için onu yapmak isterim
Eğer düşünürseniz karataş hastanesinde aysel zabit hanıma gidiyorum, o kadar şeker bir doktor ki.. eğer o olmasaydı bunsüreci nasıl geçirirdiö bilmiyorum.. hep destek oldu , hangi doktor yapardı onun gibisini emin değilim. Çevremdeki çoğu hamile onda doğum yaptı, inşallah bende ve sizde aynısını yaşarızDoktor kim acaba ben de doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum
Amin inşallahEğer düşünürseniz karataş hastanesinde aysel zabit hanıma gidiyorum, o kadar şeker bir doktor ki.. eğer o olmasaydı bunsüreci nasıl geçirirdiö bilmiyorum.. hep destek oldu , hangi doktor yapardı onun gibisini emin değilim. Çevremdeki çoğu hamile onda doğum yaptı, inşallah bende ve sizde aynısını yaşarız
Ben ilk urla devlet hastanesine gitmiştim, orda doktor kalbi durmuş diyince, inanmadım o yüzden direkt aysel hanıma gittim, oda aynısını söyleyince 1 gün sonra oldum bende kürtaj.. inşallah bir daha yaşamayızAmin inşallah. Kürtaj olmadan Osman beye gitmiştim. Enerjisi güzel bir insandı ama kendi doktorum bir hafta bekleyelim derken Osman bey yarın gel kürtaj yapalım demişti. Aysel hanıma bakayım hemen. Karataş hastanesinin de en büyük sorunu araba park etme derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?