Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim sağolun Doktorumda öyle söyledi, bu hafta 3. Ve 4. Bebek hatta bir tanesi 28 haftalıktı dedi, çok üzüldüm.. bana sadece patolojiye gönderildi dendi , yani açıkcası biraz yabancıydım bu konulara genetiğe yollamadım, yaşadığım üzüntüden sonra bu siteyi buldum, o kadar çok şey okudum ki sanirim pzt doktora gittiğimde biraz darlayacağım onu sorularımla rabbim bir daha yaşatmaz inşallah aynı acıyı.. ne bana ne de başka kimseye

Kuzum asla melankolikle ilgili bir sey degil cok yeni yaşadıkların. Ben neler saçmaladım ilk kaybettigimde neler söyledim kendimi sucladım (rahim sekli bozuklugumdan),icimden esimi sucladim (normal gribim diye dikkat etmeyip koronayi bana bulastirmisti) .su an düşündüklerini acı ile dusunuyorsun. sağlıkli dusuncelerin degil .İns en kısa zamanda (öncelikle Allah nasip etsin)sorunun çözümünü bulacak bir doktora rast gelirsin.

Amın ınsallah, Rabbım saglıcakla ve hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın, bı cok arkadasımız bebeklerıne kavustu, bız de kavusacahız ınsallah zamanı gelınce
Bu arada aşınız var mıydı?

Yaaa

Ben 2 doz biontech olmustum, 3. Dozu olduğumda covid olmuştum, o yüzden 3. Dozu olmadım hiç.. birde bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var, ben 0 negatifim eşim a pozitif.. onun içinde kürtaj sonrası iğne vuruldum, açıkcası bebeğimi kaybetmeme ne sebep oldı kesin birşey diyemiyorum hep varsayım.. inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza

Gecmis olsun canim 6. Haftada covid oldum 8. Haftasa kalbi durdu bir inceki hamileligimde. Ama benim doktorum bana ondandir bundandır diye rahat bir yorum yapmadim sagliksiz bebek oldugu icin düşmüştür dedi sadece sen yinede kontrollerini yaptir canim Ben direkt hamile kaldim rahim sekli bozuklugum da varmis 20. Haftaya kadar düşük riskim var hep yatıyorum.

Evet birdaha yaşamamak için ne yaptırabilirseö ne yapabilirsem yapmaya calısacağım allahın izniyle, sonrası rabbimden Benim arkadasımda 10. Haftasında yoğun bi kanamaya hastaneye kaldırıldo, düşük riskin var dediler ama suan 30. Haftasında, sizinkide öle olcak Allahın izniyle Ben inanıyorum Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin

Kan uyusmazlıgı bızım de var, sebep o deıldır, gebelıkte kanama olunca ıgne yapılıyor..
İnan kımse bılıyor bu grupta su sebepten kaybettim dıye yoktur.. Nasip

Kızlar yarın genetiğe gideceğim yapılan testlerin Listesini yayınlamışlar anlayan varsa pıhtılaşma testi var mı aralarında bana bi yardım lütfen

Eklentiler

• FECDD30D-72F3-45D7-8382-88EEDE9CF2EE.png
    200,1 KB · Görüntüleme: 44
  • E04E38BD-912C-4290-A620-849DA26FA2A4.png
    233,3 KB · Görüntüleme: 45
Dün kaç kere aradım bilmiyorum telefonla ulaşmak mümkün değil. Ben nerede yaptıracağım peki araştırma hastanelerinden başka?
Ben 4 temmuzda genetik bolumunde yaptırdım, ozel hastanelerin genetik bolumune de sorabilirsiniz..

Neyse gideyim artık yarın inşallah yaptırıp gelebilirim özellerde ne kadar sürede çıkıyor sonuçlar?
Ozelde trombofılı 2 haftada, genetik 1 ayda cıkmıstı, ama devlette daha uzun surede cıkıyormus..
İkinci fotoda altta yazan açıklamada tromboz paneli olarak geçiyor sanırım
Evet acıklama da yazıyor, ben sadece 25 maddeye bakmıstım
Yapılmaması cok ılgınc gelmısti gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…