Bana da gecen hafta bıldırım gelmedı, hatta cuma gunuydu,Banada hic bildirim gelmedi genel problem var herhalde.sayfaya girince gördüm yazilanlari
Çok teşekkür ederim sağolunCok gecmıs olsunn, Allah sabır versın sıze.. Son zamanlarda o kadar cok dusuk yapan var kı, saglıksız gebelık deıl dıyıp gecıyorlar İlk dusukte, pıhtılasmayı baktırmanız ıyı olmus, patolojıdne bısey cıkmaz, bebegı genetıge yollamadınız deıl mı?
Kuzum asla melankolikle ilgili bir sey degil cok yeni yaşadıkların. Ben neler saçmaladım ilk kaybettigimde neler söyledim kendimi sucladım (rahim sekli bozuklugumdan),icimden esimi sucladim (normal gribim diye dikkat etmeyip koronayi bana bulastirmisti) .su an düşündüklerini acı ile dusunuyorsun. sağlıkli dusuncelerin degil .İns en kısa zamanda (öncelikle Allah nasip etsin)sorunun çözümünü bulacak bir doktora rast gelirsin.Melankolik bi insan değilim ama bazen güzel günler hiç gelmeyecekmiş, sınavım hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. Bu sefer gerçekten hiç kötü düşünmemiştim çok umutluydum. Sağlık olsun ne diyelim.. nefes aldıkça umut hep var. Aslında neden çocuğum olmuyor diye üzülmekten çok, her seferinde hayal kırıklığı yaşamak üzüyor beni. Yoksa Allah bağışlasın 1 evladım var, hiç olmayanlara daha çok dua ediyorum. Ama her kayıp bir yıkım işte. Sabır canım benim çokça sabır hepimiz için. Siz olmasanız her şey daha zor olurdu. İyi ki varsınız
Amın ınsallah, Rabbım saglıcakla ve hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın, bı cok arkadasımız bebeklerıne kavustu, bız de kavusacahız ınsallah zamanı gelınceÇok teşekkür ederim sağolunDoktorumda öyle söyledi, bu hafta 3. Ve 4. Bebek hatta bir tanesi 28 haftalıktı dedi, çok üzüldüm.. bana sadece patolojiye gönderildi dendi , yani açıkcası biraz yabancıydım bu konulara genetiğe yollamadım, yaşadığım üzüntüden sonra bu siteyi buldum, o kadar çok şey okudum ki sanirim pzt doktora gittiğimde biraz darlayacağım onu sorularımla rabbim bir daha yaşatmaz inşallah aynı acıyı.. ne bana ne de başka kimseye
YaaaKızlaaaar çok mutluyum, salak doktor boşuna bu kadar üzdü yıprattı beni. Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlardış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Ay valla aglicam simdi. Ya baska doktora gitmeseydin,gerizekali adam.Hhaha koptum yemin ederimo doğana kadar hepten psikopata bağlayacak annesi, o da onun kaderi artık sakinim ya çok şükür su serpildi yüreğime
Ben 2 doz biontech olmustum, 3. Dozu olduğumda covid olmuştum, o yüzden 3. Dozu olmadım hiç.. birde bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var, ben 0 negatifim eşim a pozitif.. onun içinde kürtaj sonrası iğne vuruldum, açıkcası bebeğimi kaybetmeme ne sebep oldı kesin birşey diyemiyorum hep varsayım.. inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımızaAmın ınsallah, Rabbım saglıcakla ve hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın, bı cok arkadasımız bebeklerıne kavustu, bız de kavusacahız ınsallah zamanı gelınce
Bu arada aşınız var mıydı?
Gecmis olsun canim 6. Haftada covid oldum 8. Haftasa kalbi durdu bir inceki hamileligimde. Ama benim doktorum bana ondandir bundandır diye rahat bir yorum yapmadim sagliksiz bebek oldugu icin düşmüştür dedi sadeceMerhaba.geçen perşembe rutin kontrol için doktora gittim, en son 5. Haftamda gitmiştim doktor keseyi görmüştü ve beta değerim 5300 dü. Bayramdan sonra kontrole gelmemi söyledi o süre zarfında bende başka doktor baktım. Bayram haftası çok ağır grip oldum. Boğaz ağrısı,burun akıntısı, eklem ağrıları hafif ateş derken hamilelikten bağışıklığım düştüğü için olduğunu zannettim nasılsa bayramdan sonra doktora gidicem diye gitmedim. Bayramdan sonra geçen perşembe kalp atışını duyma umuduyla doktora gittim, ama kalbi 8. Haftada durmuştu, tamda hasta olduğum dönemde. Bu gebeliği planlayarak olmadığım için sürpriz olduğu için folik asit ya da vitamin kullanmamıştım, doktoruma bundan dolayımı olduğunu sordum, oda bana hastalık geçiirp geçirmediğimi sordu. Bende anlattım ve covid olmuşsun başka neden arama dedi, ne zaman covid böle artsa bebekler ölür, bu hafta 3.-4. Bebek bu dedi. Yinede covid harici pıhtılaşma sorunum varmı acaba diye kan testi yaptırdı, sonucum iyi çıktı, yani covid harici pıhtılaşma sorunum yokmuş. Pazartesi günü kontrole gidicem, kürtaj sonrası herşey yolundamı diye bakmak için. Gittiğimde ne kadar süre sonra tekrar hamile kalabilirim diye sormak istiyorum, aslında yine aynı şey olur kalbini duymazsam diye çok korkuyorum ama kendimi bu korkuya teslim etmek istemiyorum, henüz 28 yaşımdayım ve 1 senelik evliyim. Allah tekrar nasip eder inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bebeğimi, tek tesellim demekki hamile kalabiliyorum oldu.. covidden benim gibi böyle bi durum yaşayam var mı? Patoloji sonucu hemüz çıkmamış. Bunun covidden değilde bşka bir nedenden olcak olması birwz korkutuyor beni
Evet birdaha yaşamamak için ne yaptırabilirseö ne yapabilirsem yapmaya calısacağım allahın izniyle, sonrası rabbimdenGecmis olsun canim 6. Haftada covid oldum 8. Haftasa kalbi durdu bir inceki hamileligimde. Ama benim doktorum bana ondandir bundandır diye rahat bir yorum yapmadim sagliksiz bebek oldugu icin düşmüştür dedi sadecesen yinede kontrollerini yaptir canim Ben direkt hamile kaldim rahim sekli bozuklugum da varmis 20. Haftaya kadar düşük riskim var hep yatıyorum.
Kan uyusmazlıgı bızım de var, sebep o deıldır, gebelıkte kanama olunca ıgne yapılıyor..Ben 2 doz biontech olmustum, 3. Dozu olduğumda covid olmuştum, o yüzden 3. Dozu olmadım hiç.. birde bizim eşimle kan uyuşmazlığımız var, ben 0 negatifim eşim a pozitif.. onun içinde kürtaj sonrası iğne vuruldum, açıkcası bebeğimi kaybetmeme ne sebep oldı kesin birşey diyemiyorum hep varsayım.. inşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza
Trombofılı paneli dıye gecıyor ama burada goremedım cnmKızlar yarın genetiğe gideceğim yapılan testlerin Listesini yayınlamışlar anlayan varsa pıhtılaşma testi var mı aralarında bana bi yardım lütfen
Dün kaç kere aradım bilmiyorum telefonla ulaşmak mümkün değil. Ben nerede yaptıracağım peki araştırma hastanelerinden başka?Trombofılı paneli dıye gecıyor ama burada goremedım cnm
Ben 4 temmuzda genetik bolumunde yaptırdım, ozel hastanelerin genetik bolumune de sorabilirsiniz..Dün kaç kere aradım bilmiyorum telefonla ulaşmak mümkün değil. Ben nerede yaptıracağım peki araştırma hastanelerinden başka?
Özellerde de yapılıyor yaniBen 4 temmuzda genetik bolumunde yaptırdım, ozel hastanelerin genetik bolumune de sorabilirsiniz..
Ben İlk testımı ozelde yaptırmıstım, yenı yaptırdıgımı egıtım arastırmda yaptırdımÖzellerde de yapılıyor yanisağol canım ya
Neyse gideyim artık yarın inşallah yaptırıp gelebilirim özellerde ne kadar sürede çıkıyor sonuçlar?Ben İlk testımı ozelde yaptırmıstım, yenı yaptırdıgımı egıtım arastırmda yaptırdım
İkinci fotoda altta yazan açıklamada tromboz paneli olarak geçiyor sanırımTrombofılı paneli dıye gecıyor ama burada goremedım cnm
Ozelde trombofılı 2 haftada, genetik 1 ayda cıkmıstı, ama devlette daha uzun surede cıkıyormus..Neyse gideyim artık yarın inşallah yaptırıp gelebilirim özellerde ne kadar sürede çıkıyor sonuçlar?
Evet acıklama da yazıyor, ben sadece 25 maddeye bakmıstımİkinci fotoda altta yazan açıklamada tromboz paneli olarak geçiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?