• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaar çok mutluyum, salak doktor boşuna bu kadar üzdü yıprattı beni. Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlar ❤️❤️ dış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu 🙏 sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Ayyy okuyayım herşeyi belki bi değişiklik vardır dedim, iyi ki erken yazmamışım😍😍😍 çok sevindim yazını görünce inşallah sonraki kontrolünde de seviniriz hep beraber🙏🙏🙏

Ben de Mart ayında bebeğimi kaybetmiştim. doktor 1 adet döneminden sonra deneyebilirsiniz demişti. 2 ay bekledik yine de ne olur ne olmaz diye. sonra denemeye başladık ki verem olduğumu öğrendim ve tedavi 6 ay sürüyo. 6 ay süresince hamile kalmamaya çalış dedi doktor. zaten yumurtalık rezervlerim yaşımdan dolayı düşük. doktor o yüzden acele edin demişti. 5 ay daha bekleyeceğiz. bu durum biraz canımı sıkıyor. 5 ay da rezervlerim daha da çok düşerse diye :(

Ayyy okuyayım herşeyi belki bi değişiklik vardır dedim, iyi ki erken yazmamışım😍😍😍 çok sevindim yazını görünce inşallah sonraki kontrolünde de seviniriz hep beraber🙏🙏🙏
Ahh canım ya sağolasın 🙏 çok şükür ayrılmadık bu sefer ❤️ inşallah her şey yolunda gider

Ben takip etmezsem bana çoğu zaman gelmiyor belli oldu sebebini anlamadım ama🤷‍♀️

Bugün yine randevu günüm sonrası nasipse okullar açılmadan biraz öncesine kadar tekrar memleket 🥰çünkü biraz daha burada durursak buhar olup uçacağız 😂
Yaaa evet sıcaklar basladı artık,, annenin de cok guzel bakar hem temız hava da ıyı gelır, okullar acılınca zaten eve hapsolacaksınız..
Kpss girmiyorsun o zaman 😔

Yaaa evet sıcaklar basladı artık,, annenin de cok guzel bakar hem temız hava da ıyı gelır, okullar acılınca zaten eve hapsolacaksınız..
Kpss girmiyorsun o zaman 😔
O işi rafa kaldırmamız gerekti kuzum nasip artık

Kızlaaaar çok mutluyum, salak doktor boşuna bu kadar üzdü yıprattı beni. Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlar ❤️❤️ dış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu 🙏 sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Ya ne güzel bir haber bu şükürler olsun mucizen seninle 😍😍😍😍
Ben de Mart ayında bebeğimi kaybetmiştim. doktor 1 adet döneminden sonra deneyebilirsiniz demişti. 2 ay bekledik yine de ne olur ne olmaz diye. sonra denemeye başladık ki verem olduğumu öğrendim ve tedavi 6 ay sürüyo. 6 ay süresince hamile kalmamaya çalış dedi doktor. zaten yumurtalık rezervlerim yaşımdan dolayı düşük. doktor o yüzden acele edin demişti. 5 ay daha bekleyeceğiz. bu durum biraz canımı sıkıyor. 5 ay da rezervlerim daha da çok düşerse diye :KK43:
Çok çok geçmiş olsun, düşünme bunları kendine odaklan.
Kızlar bugün kontrolden geldim cinsiyet hala kız bence değişmez herhalde artık 🤷‍♀️🥰bir sıkıntı da yokmuş herşey yolunda 🥰
Yaaaaaa kaç + kaç bugün?

İsim listesi hazırlansın o zaman 😍
Leylaaaaa🥰🥰🥰
Ya ne güzel bir haber bu şükürler olsun mucizen seninle 😍😍😍😍

Çok çok geçmiş olsun, düşünme bunları kendine odaklan.

Yaaaaaa kaç + kaç bugün?
14 içi normalde ama ölçümde 15 lerde çıkıyor 10. Haftadan beri kız diyor adam 😂buradan dönerse nasip artık 🤷‍♀️🥰

Back