Ayyy okuyayım herşeyi belki bi değişiklik vardır dedim, iyi ki erken yazmamışımKızlaaaar çok mutluyum, salak doktor boşuna bu kadar üzdü yıprattı beni. Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlardış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Ahh canım ya sağolasınAyyy okuyayım herşeyi belki bi değişiklik vardır dedim, iyi ki erken yazmamışımçok sevindim yazını görünce inşallah sonraki kontrolünde de seviniriz hep beraber
Ğrensessss geliyor artık kesin maşaAllahKızlar bugün kontrolden geldim cinsiyet hala kız bence değişmez herhalde artıkbir sıkıntı da yokmuş herşey yolunda
Yaaa evet sıcaklar basladı artık,, annenin de cok guzel bakar hem temız hava da ıyı gelır, okullar acılınca zaten eve hapsolacaksınız..Ben takip etmezsem bana çoğu zaman gelmiyor belli oldu sebebini anlamadım ama
Bugün yine randevu günüm sonrası nasipse okullar açılmadan biraz öncesine kadar tekrar memleketçünkü biraz daha burada durursak buhar olup uçacağız
Ayy ne güzel jr.ha-ri geliyorKızlar bugün kontrolden geldim cinsiyet hala kız bence değişmez herhalde artıkbir sıkıntı da yokmuş herşey yolunda
Ğrensessss geliyor artık kesin maşaAllah
Valla çok emin söyledi artık ikna oldum 3 oldu buAyy ne güzel jr.ha-ri geliyorsağlıkla büyüsün prenses
O işi rafa kaldırmamız gerekti kuzum nasip artıkYaaa evet sıcaklar basladı artık,, annenin de cok guzel bakar hem temız hava da ıyı gelır, okullar acılınca zaten eve hapsolacaksınız..
Kpss girmiyorsun o zaman
Hayırlısı olsun cnmO işi rafa kaldırmamız gerekti kuzum nasip artık
İsim listesi hazırlansın o zamanValla çok emin söyledi artık ikna oldum 3 oldu bu
Ya ne güzel bir haber bu şükürler olsun mucizen seninleKızlaaaar çok mutluyum, salak doktor boşuna bu kadar üzdü yıprattı beni. Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlardış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Çok çok geçmiş olsun, düşünme bunları kendine odaklan.Ben de Mart ayında bebeğimi kaybetmiştim. doktor 1 adet döneminden sonra deneyebilirsiniz demişti. 2 ay bekledik yine de ne olur ne olmaz diye. sonra denemeye başladık ki verem olduğumu öğrendim ve tedavi 6 ay sürüyo. 6 ay süresince hamile kalmamaya çalış dedi doktor. zaten yumurtalık rezervlerim yaşımdan dolayı düşük. doktor o yüzden acele edin demişti. 5 ay daha bekleyeceğiz. bu durum biraz canımı sıkıyor. 5 ay da rezervlerim daha da çok düşerse diye
Yaaaaaa kaç + kaç bugün?Kızlar bugün kontrolden geldim cinsiyet hala kız bence değişmez herhalde artıkbir sıkıntı da yokmuş herşey yolunda
Bin şükür kuzum yaa bu sefer de mutluluktan ağladımYa ne güzel bir haber bu şükürler olsun mucizen seninle
Çok çok geçmiş olsun, düşünme bunları kendine odaklan.
Yaaaaaa kaç + kaç bugün?
teşekkür ederimYa ne güzel bir haber bu şükürler olsun mucizen seninle
Yaaaaaa kaç + kaç bugün?
Leylaaaaaİsim listesi hazırlansın o zaman
14 içi normalde ama ölçümde 15 lerde çıkıyor 10. Haftadan beri kız diyor adamYa ne güzel bir haber bu şükürler olsun mucizen seninle
Yaaaaaa kaç + kaç bugün?
15 te İstanbula giderken kızdı benim de neyse sustumLeylaaaaa
14 içi normalde ama ölçümde 15 lerde çıkıyor 10. Haftadan beri kız diyor adamburadan dönerse nasip artık
Yaa çok güzelLeylaaaaa
14 içi normalde ama ölçümde 15 lerde çıkıyor 10. Haftadan beri kız diyor adamburadan dönerse nasip artık
Sen ne koycan ısım15 te İstanbula giderken kızdı benim de neyse sustum
Deme deme ne olur15 te İstanbula giderken kızdı benim de neyse sustum
Valla çok istiyorduk buradan sonra bir anda erkek olmaz ise aklımızdaki isim buYaa çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?