- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Hiç bitmeyen sevgi..Annelik böyle işte delilik bende bi kez dişçiye gittim çıkışta eşim yan tarafta Cafe var gel oturalım bi çay içelim dedi, oturdum ama aklim oğlumda, başladım bi güzel ağlamaya ama oğlum yok diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bitmeyen sevgi..Annelik böyle işte delilik bende bi kez dişçiye gittim çıkışta eşim yan tarafta Cafe var gel oturalım bi çay içelim dedi, oturdum ama aklim oğlumda, başladım bi güzel ağlamaya ama oğlum yok diye
Valla delirdik ne güzel dedin, ben bide uykusuzluktan delirdim, aşırı uykusuz bi oğlum var ya tüm enerjim bitik oluyor sabah kalkıncaAynen aynen ne olacak bu halimiz o kadar bekle bekle tabi zor kavuştuk temiz delirdik
Bende cok görürdüm cnm ya bilinçaltı malesef.. Doğuma yakın bi rüya gördüm günlerce ağlamıştım, ben kızımi kromozom bozukluğundan kaybettim, oğlumu kucagima alıyodum onda da kromozom bozukluğu vardi rüyamdacok ağlamıştım cok korkmuştum kucagima alana kadar, hatta doktoruma sordum böyle bi ihtimal var mi diye doğumdan önceki kontrolde..Günaydın kızlar
Ben rüyalarımda sürekli kanama yaşadığımı görüyorum çok ğzülüyorum, dün yine gördüm yanlışlıkla karnıma vuruyo biri kanamam başlıyo heryerde dr arıyorum gerçekmiş gibi, bu kaçıncı böle rüyam anlatamam sağlıkla bir doğursaydım, banada dualarınızda yer verin.
Bilinçaltı işte ama kalbim sıkışıyor uyanıp kendimi kontrol ediyorum kaçıncı böle rüyam sağlıkla gelsinde hayırlısıyla ömer paşada büyüdü iyice maşaAllah ona binlerceBende cok görürdüm cnm ya bilinçaltı malesef.. Doğuma yakın bi rüya gördüm günlerce ağlamıştım, ben kızımi kromozom bozukluğundan kaybettim, oğlumu kucagima alıyodum onda da kromozom bozukluğu vardi rüyamdacok ağlamıştım cok korkmuştum kucagima alana kadar, hatta doktoruma sordum böyle bi ihtimal var mi diye doğumdan önceki kontrolde..
Gece hiç mi uyumuyor? Mesela bazı saatlerde meme için uyanıyorsa o uyanmadan alıp beslesen? Ya da sağıp biberon kullanıyosan yerinden almadan versen? Uykusu bölünmemiş olur, tekrar uyutmak için uğraşmazsın.Valla delirdik ne güzel dedin, ben bide uykusuzluktan delirdim, aşırı uykusuz bi oğlum var ya tüm enerjim bitik oluyor sabah kalkınca
Cok sık uyanıyor cnm, belli olmuyor ne zaman uyandığıGece hiç mi uyumuyor? Mesela bazı saatlerde meme için uyanıyorsa o uyanmadan alıp beslesen? Ya da sağıp biberon kullanıyosan yerinden almadan versen? Uykusu bölünmemiş olur, tekrar uyutmak için uğraşmazsın.
Ayy Allah kolaylık versin zor oluyor uykusu düzenli olmayınca. Ben de sabahları çok zorlanıyorum.Cok sık uyanıyor cnm, belli olmuyor ne zaman uyandığı
Erken mi uyanıyorAyy Allah kolaylık versin zor oluyor uykusu düzenli olmayınca. Ben de sabahları çok zorlanıyorum.
5 gibi ıhlamaya başlıyr. Alıyorum emziriyorum sonrasında mama içerken başlıyor kıpırdanmaya. Sonra yine emziriyorum. Kucağımda uyuyor biraz. Yatırınca gözler açılıyor. Sonrası için Bellini saati yok yani. Bugün emzirdim eşim gitmeden mama yaptı verdim yatırdım 8 gibi Uyandık mesela. Ama çoğu zaman 6.30- 7 gibi tam uyanıyorErken mi uyanıyor
Aksam kaçta yatıyor cnm belli ki alıyor uykusunu yada benim paşa gibi sevmiyor uykuyu, genelde de bebekler erken uyanır bide gün erken aydınlanıyor ya onun da etkisi vardır belki5 gibi ıhlamaya başlıyr. Alıyorum emziriyorum sonrasında mama içerken başlıyor kıpırdanmaya. Sonra yine emziriyorum. Kucağımda uyuyor biraz. Yatırınca gözler açılıyor. Sonrası için Bellini saati yok yani. Bugün emzirdim eşim gitmeden mama yaptı verdim yatırdım 8 gibi Uyandık mesela. Ama çoğu zaman 6.30- 7 gibi tam uyanıyor
8.30 gibi sinyaller geliyor ama 9.30 gibi dalıyor. Dediğin gibi olabilir canım bilmiyorum.Aksam kaçta yatıyor cnm belli ki alıyor uykusunu yada benim paşa gibi sevmiyor uykuyu, genelde de bebekler erken uyanır bide gün erken aydınlanıyor ya onun da etkisi vardır belki
Günler geçtikçe uykuya olan ihtiyaç azalıyor cnm oda olabilir ama gece uyuyosa yine de şanslısın erken uyanmak zor ama gece uyumamasi daha zor, bide dedim ya çoğu bebek erken uyanıyor zaten8.30 gibi sinyaller geliyor ama 9.30 gibi dalıyor. Dediğin gibi olabilir canım bilmiyorum.
Ya kız geliyor prenses maşaAllahKızlar bugün kontrol günümdü 13+3 olarak gittim 14+1 çıktı değişmez bu net kız dedi ense 1.2 çıktı beğendi arkası dönük olunca burnuna bakamadı rahim ağzı, suyu herşey yolunda çok şükür covid için hatırlatma dozunu kesin ol dedi beni en çok korkutan o işte
Eğer sonradan değişmez ise öyle olacak şimdi tek korkum covid aşısı bir sıkıntı olur mu diye aklım çıkıyorYa kız geliyor prenses maşaAllah
Yaa o gün yine haber ver olur mu bol bol dua edelim, çok zor bir süreci Rabbimin de yardımı ile bitirmek üzeresiniz ailecek, inşallah hepiniz o hastahaneden yüzünüz gülerek sağlıkla eve gider çok mutlu olursunuz kuzular ileSezeryan günüm belli oldu haftaya çarşamba bebisler inşallah geliyorlar. Dualarına ihtiyacim var
Ohh hasretlik bitiyor inşallah kazasız belasız sağlıkla kucağınıza alınSezeryan günüm belli oldu haftaya çarşamba bebisler inşallah geliyorlar. Dualarına ihtiyacim var
Harikaaa prensese bak sen ne de güzel büyüyor tabii doktoruna güvenmen lazım ama ben olsam yaptırmam gibi geliyor, hani biz her şeyden pimpiriklendiğimiz için. Ama Allah korusun arttı yine vaka sayısı, önlem de almak lazım.Kızlar bugün kontrol günümdü 13+3 olarak gittim 14+1 çıktı değişmez bu net kız dedi ense 1.2 çıktı beğendi arkası dönük olunca burnuna bakamadı rahim ağzı, suyu herşey yolunda çok şükür covid için hatırlatma dozunu kesin ol dedi beni en çok korkutan o işte