• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, 7+3 te hala kalp atisi duyamamamla basladi surec, doktor israrla bekledi belki bi umut diye. Sonucta 9+0 da kürtaj olmak durumunda kaldim. Iki gun oldu ve durmaksizin agliyorum. Gececek degil mi bu surec, cok mutsuz ve umutsuzum. Acilen yeniden hamile olmak istiyorum, doktorum beklemene gerek yok ilk bir ay olmaz zaten buyuk ihtimal dedi.
Geçecek..
Şuan bu lafa hiç inanmıyor olsanız bile, geçecek ve siz yeniden çiçek açacaksınız ruhen.
Burda olan ben dahil tüm arkadaşlarım türlü ve belli üst üste kayıplar yaşadı. Sabırla bekledik.
Geçmiş sayfalara giderseniz aynı soruyu hepimizin sorduğuna şahit olacaksınız.
Size sabır diliyorum şuan için ve gönül ferahlığı.

Aklınızdan atın demeyeceğim çünkü ben yapamamıştım.en azından genetik testlerinizi vs yaptırın bu süreçte. Çok yüksek olasılıkla bebekteki bir genetik bozukluk sebebiyle ile kayıp yaşadınız bende öyle olmuştu.
Beklemek yerine bir şeyler yapmak en azından testleri vs yaptırmak size iyi hissettirecek.

Aslinda hikaye biraz daha uzun. 2016 da 10 haftalik bebegimin kalbi durmustu, o zaman da kurtaj olmustum. O donem kalp atisi da vardi, daha cok umutlanmistim. Sonra 1 kez adet olduktan sonra kizima hamile kaldim, simdi 5 yasinda. Bu sefer olumsuz sonuclansa dram yaratmam diyorum, daha beter oldum. Su hormonlar bari ciksaydi icimden :( . Pazartesi kurtaj oldum, pazar sabah hala bulantilarim vardi, nasil hormonsa bu :(

İnşallah böyle devam eder 🙏 doktor Perşembe de ver sonra bi daha gerek yok dedi. Progesteron ve hemoglobin istedi. Öğleden sonra bakıp ilaç yazacak. 2 hafta sonra görüşelim dedi. Ama ben ağır ruh hastası olarak madem kan alıyorsunuz HCG ye de bakın dedim 🤣🤣 adam görünce ne düşünecek acaba 🙈

Merhaba, 7+3 te hala kalp atisi duyamamamla basladi surec, doktor israrla bekledi belki bi umut diye. Sonucta 9+0 da kürtaj olmak durumunda kaldim. Iki gun oldu ve durmaksizin agliyorum. Gececek degil mi bu surec, cok mutsuz ve umutsuzum. Acilen yeniden hamile olmak istiyorum, doktorum beklemene gerek yok ilk bir ay olmaz zaten buyuk ihtimal dedi.
Burada herkes benzer yollardan gecmis kisiler. Cok uzulduk ama kullendi, yeniden gebe kalan biiir suru kisi oldu, en son gecen hafta R Random3 un haberini aldik hatta.
Uzulmen cok normal ama merak etme, gececek. Rahmini dinlendirdigin birkac aylik surecte genetik testlerini ihmal etme bacim. Gecmis olsun.

Burada herkes benzer yollardan gecmis kisiler. Cok uzulduk ama kullendi, yeniden gebe kalan biiir suru kisi oldu, en son gecen hafta R Random3 un haberini aldik hatta.
Uzulmen cok normal ama merak etme, gececek. Rahmini dinlendirdigin birkac aylik surecte genetik testlerini ihmal etme bacim. Gecmis olsun.
Cok tesekkurler. Genetige yolladik bakalim, surecek sanirim biraz cikmasi. Şu an o kadar şuursuzum ki, hala kabullenme kismina gecemedim. En cok da uc hamileligin ikisinin bu sekilde sonlanmasina uzuluyorum. Bu sefer hic beklemiyordum.

Aslinda hikaye biraz daha uzun. 2016 da 10 haftalik bebegimin kalbi durmustu, o zaman da kurtaj olmustum. O donem kalp atisi da vardi, daha cok umutlanmistim. Sonra 1 kez adet olduktan sonra kizima hamile kaldim, simdi 5 yasinda. Bu sefer olumsuz sonuclansa dram yaratmam diyorum, daha beter oldum. Su hormonlar bari ciksaydi icimden :KK43: . Pazartesi kurtaj oldum, pazar sabah hala bulantilarim vardi, nasil hormonsa bu :KK43:
Geçecek tabi ki nasıl geçmesin sen kızına sarıl ondan gücünü al rabbim onlara uzun ömürler nasip etsin. Ben de aralıkta kalp atışını duyduktan sonra kürtaj oldum ve haziranda tekrar düşük yaptım. Genetiğe gideceğim içim rahat etsin inşallah bizden kaynaklı değildir diye umut ediyorum. Hepimizin hikayesinin sonu aynı maalesef biz sağlıklı olalım da tekrar nasip oldun sağlıklı bir şekilde inşallah ❤️

Geçecek tabi ki nasıl geçmesin sen kızına sarıl ondan gücünü al rabbim onlara uzun ömürler nasip etsin. Ben de aralıkta kalp atışını duyduktan sonra kürtaj oldum ve haziranda tekrar düşük yaptım. Genetiğe gideceğim içim rahat etsin inşallah bizden kaynaklı değildir diye umut ediyorum. Hepimizin hikayesinin sonu aynı maalesef biz sağlıklı olalım da tekrar nasip oldun sağlıklı bir şekilde inşallah ❤️
Beb 2016 daki dusugu de yollamistim genetige bisey cikmamisti, sadece cinsiyetini ogrenmistik :( . Bakalim bunda elle tutulur bir sonuc cikacak mi.

İnşallah böyle devam eder 🙏 doktor Perşembe de ver sonra bi daha gerek yok dedi. Progesteron ve hemoglobin istedi. Öğleden sonra bakıp ilaç yazacak. 2 hafta sonra görüşelim dedi. Ama ben ağır ruh hastası olarak madem kan alıyorsunuz HCG ye de bakın dedim 🤣🤣 adam görünce ne düşünecek acaba 🙈
Bayan pimpirik der 🥰desin bosver

Aslinda hikaye biraz daha uzun. 2016 da 10 haftalik bebegimin kalbi durmustu, o zaman da kurtaj olmustum. O donem kalp atisi da vardi, daha cok umutlanmistim. Sonra 1 kez adet olduktan sonra kizima hamile kaldim, simdi 5 yasinda. Bu sefer olumsuz sonuclansa dram yaratmam diyorum, daha beter oldum. Su hormonlar bari ciksaydi icimden :KK43: . Pazartesi kurtaj oldum, pazar sabah hala bulantilarim vardi, nasil hormonsa bu :KK43:

Çok geçmiş olsun, rabbim kalbinize ferahlık versin. İyi kötü her şey bizim için, yine nasip olur inşallah 🌸

Kızlar biz bugün bebeğimizin kalp atışını dinledik çok şükür. Sağlıkla kucağımıza alacağımız günler de nasip olsun inşallah. Dualarınızı beklerim 🌷
Maşallah 🧿 gözünüz aydın, bundan sonra da sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağınıza alın 🙏🥰

Ay kızlar nasılsınız hiç giremiyorum kaçırdığım bir şeyler varsa kusura bakmayın…

R Random3 kuzuuummm çoook sevindim hayırlı olsun sağlıkla devam etsin 😍

C celiklady sen bir ara bebişleri sormuştun sanırım ben cevap bile veremedim nasıllar tahmin et 😂 iyice hareketlendiler fırıldak gibi dönmeye oturmaya çalışıyorlar koyduğun yerde kalmıyorlar artık iki dakika yalnız bırakmaya gelmiyor. Eridim gittim 52 kiloya kadar düştüm ve düşmeye devam ediyorum. Doktorları dertleri bitmiyor prematüreden dolayı maalesef en çok da o üzüyor yoksa yorgunluk geçer gider. Öyle işte senin bebiş nasıl? 🥰

Ha-ri Ha-ri balıııım yeğenim nasıl? Cuma randevun varmış sanırım hadi bakalım güzel haberler olsun inşallah 🤗💙

Back