- 30 Kasım 2021
- 5.425
- 7.759
- 148
- 31
Eve gidince tekrar yapicam kuzumSilikleşme olmus, catlamıs ama sabah ıdrarı uygun deıl ovulasyon ıcın 13-18 arası yapmaya calıs cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eve gidince tekrar yapicam kuzumSilikleşme olmus, catlamıs ama sabah ıdrarı uygun deıl ovulasyon ıcın 13-18 arası yapmaya calıs cnm
Geçecek..Merhaba, 7+3 te hala kalp atisi duyamamamla basladi surec, doktor israrla bekledi belki bi umut diye. Sonucta 9+0 da kürtaj olmak durumunda kaldim. Iki gun oldu ve durmaksizin agliyorum. Gececek degil mi bu surec, cok mutsuz ve umutsuzum. Acilen yeniden hamile olmak istiyorum, doktorum beklemene gerek yok ilk bir ay olmaz zaten buyuk ihtimal dedi.
Yumurtlama olmus cok yuksek ıhtımalle.. Bakalım ne cıkıcakEve gidince tekrar yapicam kuzum
MisssGünaydın canlar. Gece 3 te çıktı sonuç yaa bundan sonra özelde takip edicem hcgyi. Farklı yerler olmakla birlikte 27den 92ye çıkmış
İnşallah böyle devam eder doktor Perşembe de ver sonra bi daha gerek yok dedi. Progesteron ve hemoglobin istedi. Öğleden sonra bakıp ilaç yazacak. 2 hafta sonra görüşelim dedi. Ama ben ağır ruh hastası olarak madem kan alıyorsunuz HCG ye de bakın dedim adam görünce ne düşünecek acaba
Burada herkes benzer yollardan gecmis kisiler. Cok uzulduk ama kullendi, yeniden gebe kalan biiir suru kisi oldu, en son gecen hafta R Random3 un haberini aldik hatta.Merhaba, 7+3 te hala kalp atisi duyamamamla basladi surec, doktor israrla bekledi belki bi umut diye. Sonucta 9+0 da kürtaj olmak durumunda kaldim. Iki gun oldu ve durmaksizin agliyorum. Gececek degil mi bu surec, cok mutsuz ve umutsuzum. Acilen yeniden hamile olmak istiyorum, doktorum beklemene gerek yok ilk bir ay olmaz zaten buyuk ihtimal dedi.
Cok tesekkurler. Genetige yolladik bakalim, surecek sanirim biraz cikmasi. Şu an o kadar şuursuzum ki, hala kabullenme kismina gecemedim. En cok da uc hamileligin ikisinin bu sekilde sonlanmasina uzuluyorum. Bu sefer hic beklemiyordum.Burada herkes benzer yollardan gecmis kisiler. Cok uzulduk ama kullendi, yeniden gebe kalan biiir suru kisi oldu, en son gecen hafta R Random3 un haberini aldik hatta.
Uzulmen cok normal ama merak etme, gececek. Rahmini dinlendirdigin birkac aylik surecte genetik testlerini ihmal etme bacim. Gecmis olsun.
Geçecek tabi ki nasıl geçmesin sen kızına sarıl ondan gücünü al rabbim onlara uzun ömürler nasip etsin. Ben de aralıkta kalp atışını duyduktan sonra kürtaj oldum ve haziranda tekrar düşük yaptım. Genetiğe gideceğim içim rahat etsin inşallah bizden kaynaklı değildir diye umut ediyorum. Hepimizin hikayesinin sonu aynı maalesef biz sağlıklı olalım da tekrar nasip oldun sağlıklı bir şekilde inşallahAslinda hikaye biraz daha uzun. 2016 da 10 haftalik bebegimin kalbi durmustu, o zaman da kurtaj olmustum. O donem kalp atisi da vardi, daha cok umutlanmistim. Sonra 1 kez adet olduktan sonra kizima hamile kaldim, simdi 5 yasinda. Bu sefer olumsuz sonuclansa dram yaratmam diyorum, daha beter oldum. Su hormonlar bari ciksaydi icimden . Pazartesi kurtaj oldum, pazar sabah hala bulantilarim vardi, nasil hormonsa bu
Beb 2016 daki dusugu de yollamistim genetige bisey cikmamisti, sadece cinsiyetini ogrenmistik . Bakalim bunda elle tutulur bir sonuc cikacak mi.Geçecek tabi ki nasıl geçmesin sen kızına sarıl ondan gücünü al rabbim onlara uzun ömürler nasip etsin. Ben de aralıkta kalp atışını duyduktan sonra kürtaj oldum ve haziranda tekrar düşük yaptım. Genetiğe gideceğim içim rahat etsin inşallah bizden kaynaklı değildir diye umut ediyorum. Hepimizin hikayesinin sonu aynı maalesef biz sağlıklı olalım da tekrar nasip oldun sağlıklı bir şekilde inşallah
Bayan pimpirik der desin bosverİnşallah böyle devam eder doktor Perşembe de ver sonra bi daha gerek yok dedi. Progesteron ve hemoglobin istedi. Öğleden sonra bakıp ilaç yazacak. 2 hafta sonra görüşelim dedi. Ama ben ağır ruh hastası olarak madem kan alıyorsunuz HCG ye de bakın dedim adam görünce ne düşünecek acaba
Progesteronun iyi canim. Daha da artar ilerleyen gunlerce. Hcg ise aliyyul ala.Kızlar dün HCG 94tü, bugün 177 başka bişey soracağım. Progesteron 17 çıkmış, doktor progestana gerek yok değer gayet iyi dedi. Bilginiz var mı bu konuda?
Ne güzel haberler ya hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsunKızlar dün HCG 94tü, bugün 177 başka bişey soracağım. Progesteron 17 çıkmış, doktor progestana gerek yok değer gayet iyi dedi. Bilginiz var mı bu konuda?
Hiç kullanmadığım için bilmiyordum çok sağol kuzum tedirgin olmama gerek yok o zamanProgesteronun iyi canim. Daha da artar ilerleyen gunlerce. Hcg ise aliyyul ala.
Çok sağol tatlım. Allah isteyen bekleyen sabreden herkese nasip etsinNe güzel haberler ya hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun
Aslinda hikaye biraz daha uzun. 2016 da 10 haftalik bebegimin kalbi durmustu, o zaman da kurtaj olmustum. O donem kalp atisi da vardi, daha cok umutlanmistim. Sonra 1 kez adet olduktan sonra kizima hamile kaldim, simdi 5 yasinda. Bu sefer olumsuz sonuclansa dram yaratmam diyorum, daha beter oldum. Su hormonlar bari ciksaydi icimden . Pazartesi kurtaj oldum, pazar sabah hala bulantilarim vardi, nasil hormonsa bu
Maşallah gözünüz aydın, bundan sonra da sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağınıza alınKızlar biz bugün bebeğimizin kalp atışını dinledik çok şükür. Sağlıkla kucağımıza alacağımız günler de nasip olsun inşallah. Dualarınızı beklerim
Maşallah gözünüz aydın, bundan sonra da sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağınıza alın