• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben böyle bir testin varlığını da bilmiyordum. Sadece iğneye ilk başladığımızda hocam doz yeterli olur dimi demiştim. Belki de onu söylediğim için Doktorum bir sonraki randevuyu iğne vurulduğum saate göre planladı. Geldiğinde test vereceksin dedi. Ben biraz detaycıyım. Malesef stresliyim de. O da beni tanıyor boşluk kalmasın istiyor muhtemelen. Okuduğum kadarıyla rutinde yapılan bir test değilmiş.
Merhaba testi yaptırdığınızda referans aralığı neydi biliyor musunuz kaç üstü olunca fazla olmuş oluyor?

Kizlar tecrubelerinize ihtiyacim var ovulasyonla yumurta takibi yapiyorum yumurtlama gormedimn belim inanilmaz agriyor bu esnada seffaf beyaz karisik su gibi akintim geliyor sebebi nedir 😕

Kizlar tecrubelerinize ihtiyacim var ovulasyonla yumurta takibi yapiyorum yumurtlama gormedimn belim inanilmaz agriyor bu esnada seffaf beyaz karisik su gibi akintim geliyor sebebi nedir 😕
Canım bazen lh herkesye oyle asırı koyu olmuyor, zamanında cok fazla ovulasyon testi yaptım, farklı markalar ile.. Seffaf beyaz akıntı varsa buyuk ıhtımal yumurtlama olmustur.. Ama sunumda unutmamak gerek, bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor

Canım bazen lh herkesye oyle asırı koyu olmuyor, zamanında cok fazla ovulasyon testi yaptım, farklı markalar ile.. Seffaf beyaz akıntı varsa buyuk ıhtımal yumurtlama olmustur.. Ama sunumda unutmamak gerek, bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor
Ayy insallah kuzum ya bel agrim da ondan midid yani ? Sabirsizlandim🤣

Merhaba kızlar,
ben nisan ayında gebe kalıp sonrasında düşük yapmıştım. ilk adetimi düşükten 35 gün sonra gördüm. ikinci adetimi hala olmadım. bu ay 3. ay olacak doktor 3 ay korunun demişti. bayram sonrası çalışmalara başlayacağız inşallah. tabi bu arada regl olabilirsem :( zor bir süreçmiş burada sizlerin gebelik haberini alınca çok memnun oluyorum, inşallah bana da nasip olur ve sağlıkla ilerler sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi.
sadece bu aralar biraz psikolojim bozuk. dışarıda yürüyüş yaptığımda hamile birini görünce ağlayasım geliyor, normal mi sizce bu duygular. sanki hiç olamayacakmışım gibi geliyor. çok yorgunum süreç çok yıprattı beni.
Hakkınızı helal edin burada içimi döktüm ama çok yalnızım gerçekten eşim hariç kimseyle paylaşamıyorum bu duyguları. o da olumsuz düşünme diyor ama onun da umutsuzlukları var biliyorum.
bakalım hayat ne gösterecek.

Merhaba kızlar,
ben nisan ayında gebe kalıp sonrasında düşük yapmıştım. ilk adetimi düşükten 35 gün sonra gördüm. ikinci adetimi hala olmadım. bu ay 3. ay olacak doktor 3 ay korunun demişti. bayram sonrası çalışmalara başlayacağız inşallah. tabi bu arada regl olabilirsem :KK43: zor bir süreçmiş burada sizlerin gebelik haberini alınca çok memnun oluyorum, inşallah bana da nasip olur ve sağlıkla ilerler sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi.
sadece bu aralar biraz psikolojim bozuk. dışarıda yürüyüş yaptığımda hamile birini görünce ağlayasım geliyor, normal mi sizce bu duygular. sanki hiç olamayacakmışım gibi geliyor. çok yorgunum süreç çok yıprattı beni.
Hakkınızı helal edin burada içimi döktüm ama çok yalnızım gerçekten eşim hariç kimseyle paylaşamıyorum bu duyguları. o da olumsuz düşünme diyor ama onun da umutsuzlukları var biliyorum.
Cok normal, ben de erken dogum yapalı 5 ay olcak, gecen gun ankarada goksu parkı var, herkes yürüyüs yapıyor, dondurma aldık, banklarda oturduk, o kısma kadar hersey normal, onumuzden insanlar gelip gecıyor, bebek arabası ıcınde sevimli bırsuru bebek, gozlerım doldu, ama tutuyorum kendimi esıme de belli etmemeye calısıyorum bı yandan, sonra ıkız kızlar gectı 5 yas cıvarı, onları gorunce benım ipler koptu, nasıl aglıyorum ama, gelen gecen bakıyor, esım de napıcagını bılemedı.. Hayat ne gosterır ne yasatır bilemem ama, her kayıp gercekten derinden etkiliyor bızı, ınsallah Rabbım bıze en guzelını, en hayırlısını yasatır❤️🤲🏻

Merhaba kızlar,
ben nisan ayında gebe kalıp sonrasında düşük yapmıştım. ilk adetimi düşükten 35 gün sonra gördüm. ikinci adetimi hala olmadım. bu ay 3. ay olacak doktor 3 ay korunun demişti. bayram sonrası çalışmalara başlayacağız inşallah. tabi bu arada regl olabilirsem :KK43: zor bir süreçmiş burada sizlerin gebelik haberini alınca çok memnun oluyorum, inşallah bana da nasip olur ve sağlıkla ilerler sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi.
Çok çok normal . Hayatmda kimseyi kıskanmadım ben hiç. kimsenin malında üstünde başında hiç gözüm olmaz isim olmazdi ınsanların sahip oldukları her sey icin onlar adına mutlu olurdum. Ama kaybimdan sonra hamile haberi alınca çocuk falan görünce yine kıskanmak değil de imreniyordum. Bu sizi kotu biri yapmaz yani cok normal. Iyi düşünün allahimdan isteyin inşallah en kısa zamanda en güzel şekilde nasip etsin size de 😚 geçmiyor ben şimdi hamileyim gecen sene bu zamanlar da hamileydim şimdi hala o kayıplarıma üzülüyorum agladigim da oluyor. Ama allahım o acıları unutturacak mutluluklar veriyor dilerim size de en yakın zamanda nasip olur.

Cok normal, ben de erken dogum yapalı 5 ay olcak, gecen gun ankarada goksu parkı var, herkes yürüyüs yapıyor, dondurma aldık, banklarda oturduk, o kısma kadar hersey normal, onumuzden insanlar gelip gecıyor, bebek arabası ıcınde sevimli bırsuru bebek, gozlerım doldu, ama tutuyorum kendimi esıme de belli etmemeye calısıyorum bı yandan, sonra ıkız kızlar gectı 5 yas cıvarı, onları gorunce benım ipler koptu, nasıl aglıyorum ama, gelen gecen bakıyor, esım de napıcagını bılemedı.. Hayat ne gosterır ne yasatır bilemem ama, her kayıp gercekten derinden etkiliyor bızı, ınsallah Rabbım bıze en guzelını, en hayırlısını yasatır❤️🤲🏻
Çok teşekkür ederim arkadaşım, sen de üzülme ne olur. Olmayan şeylerde de bir hayır var hep bunu söylüyorum. Ama ne olur hayırlı olan da olsun artık diyorum, sonra isyan mı ediyorum acaba diye korkuyorum :( Allah en kısa zamanda sağlıkla sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Çok çok normal . Hayatmda kimseyi kıskanmadım ben hiç. kimsenin malında üstünde başında hiç gözüm olmaz isim olmazdi ınsanların sahip oldukları her sey icin onlar adına mutlu olurdum. Ama kaybimdan sonra hamile haberi alınca çocuk falan görünce yine kıskanmak değil de imreniyordum. Bu sizi kotu biri yapmaz yani cok normal. Iyi düşünün allahimdan isteyin inşallah en kısa zamanda en güzel şekilde nasip etsin size de 😚 geçmiyor ben şimdi hamileyim gecen sene bu zamanlar da hamileydim şimdi hala o kayıplarıma üzülüyorum agladigim da oluyor. Ama allahım o acıları unutturacak mutluluklar veriyor dilerim size de en yakın zamanda nasip olur.
İnşallah arkadaşım inşallah :( Allah sana da sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bekleyen dileyen herkese de nasip etsin :) gerçekten çok ağır bir psikolojik savaşmış. hiç böyle olacağını düşünmemiştim :(

Merhaba kızlar,
ben nisan ayında gebe kalıp sonrasında düşük yapmıştım. ilk adetimi düşükten 35 gün sonra gördüm. ikinci adetimi hala olmadım. bu ay 3. ay olacak doktor 3 ay korunun demişti. bayram sonrası çalışmalara başlayacağız inşallah. tabi bu arada regl olabilirsem :( zor bir süreçmiş burada sizlerin gebelik haberini alınca çok memnun oluyorum, inşallah bana da nasip olur ve sağlıkla ilerler sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi.
Tabiki de normal ben de dusugumu ramazan bayrami oncesi yapmıştım cinsiyet öğrenmeye gitrtim kurtaj oldum 🥺.iki hafta sonra esimin memleketine gittik bayram icin Kabinde kiyafet deniyordum ciktim baktim hamile bayan elbise deniyor göbeğini uzun uzun oksayarak sizce guzel olmus mu dedi bana ben guzel dedim ama kabine girer girmez agladim. Ama inan tekrar hamile kalinca ilaç gibi geliyor.simdi 9 haftik hamileyim. Sizde hamile kalinca yasadiklarinizin ustu örtülecek merak etmeyin 🙏

Kızlar dün ben bizim radyolog a baktirmistim bugun kadın doğuma gittim. Iki kese gördü. Birinin etrafında beyaz haresi var diğerinde biraz var. Olusadabilir oluşmayadabilir dedi. Kan aldirdi bir sürü idrar falan. Kadın doğumcu 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Ama ben bizim radyologa gidicem Cuma belki duyarız. Çok da ultrason a girmeyeyim diyorum ama elimde de değil. 🤷‍♀️
İki kese miiii🥰🥰🥰hadi bakalım öncelikle kocaman bir maşallah bir gitmişsin iki bebe de görebilirsin demekki ne güzel 🥰bu kese etrafındaki beyazlığı benim doktorum da çok takip ediyor o ne kadar beyaz öyle belirgin olursa beslenmesi için damar daha çok var demektir demişti bu sayede de daha iyi tutunuyormuş😇

Merhaba kızlar,
Bunları yaşayıp hissetmen o kadar normal ki, burada bize içini dökmüş olman da kötü bişey değil ne kusuru. Sanmıyorum ki buradan yolu geçen bir arkadaşım da bu hislerden geçmemiş olsun hepimiz dibine kadar yaşadık. Ben kendimi ikna etmeye başlamıştım mesela olmazsa dünyanın sonu değil diye. Ama Rabbimin bizim için illaki güzel bir planı oluyor yeterki biz sabredip bekleyelim ona inanalım 💜 Rabbim inşallah senin de bu darlık günlerinden ferahlık günlerine geçtiğin zamanları görmeyi nasip etsin 🤲🏻💜

İki kese miiii🥰🥰🥰hadi bakalım öncelikle kocaman bir maşallah bir gitmişsin iki bebe de görebilirsin demekki ne güzel 🥰bu kese etrafındaki beyazlığı benim doktorum da çok takip ediyor o ne kadar beyaz öyle belirgin olursa beslenmesi için damar daha çok var demektir demişti bu sayede de daha iyi tutunuyormuş😇
Bakalım hayırlısı neyse o olsun. Cuma yazarım baktıracağım 🤗 bol bol ışılldayalim o zaman😋

Babamın hastalığında falan böyle söylediklerinde çok sinir olurdum ama gerçekten beterin beteri var kuzum ya, Allah mükafatıyla, en güzeliyle verecek inşallah 🙏
Çok yakın bi arkadaşım 25.haftada doğum yaptı. 3 ay ayrı kaldı bebeğinden. Sonra gayet sağlıklıydı çok mutlu olduk. Çok zor zamanlardan geçti ama güzel günler gelince değer dedik. 6 aylık olmuştu bebeği. Bi anda haberi geldi ki uykusunda gitmiş kuzum 😔 bir de kendini suçluyor tabii uyuduğu için. Kıyamam şimdi ilaçlarla yaşıyor, perişan. Artık gerçekten hayırlı olmayacaksa verme Allah'ım diye dua ediyorum hep. Herkesin bi sınavı var hayatta, hepiniz o kadar sabırlı ve güçlüsünüz ki.. her şey çok güzel olacak ❤️ sadece biraz zaman var o kadar

Yine bir hüzünlenmişiz kuzular, sizi okuyunca benimde gözlerim doldu 😔 Allahım en güzelinden hayırlısından versin, o herşeye kadirdir 🤲❤️ Rabbim hepimize istediğimizi verecek 🌸 ah o sabır ne büyük iş, umutsuzluk ne büyük yük. Bilemiyoruz ki... Bazen bir anda oluverir 💫buna inanın

Back