• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar drdan geldim
dr kese iyi bebek iyi dedi ,, kıza benziyo ama kalp atımı çok hızlı erkekte olabilir dedi ama sanki kız dedi😂😂 25 temmuza nifty testi için gün aldık.folik asiti bıraktık multivitamine geçtik. Çok şükür hayırlısıyla kucağımıza alalım.
Kalp atışı hızlı ise kız demezlermiydi hep 🙈aman işin sonunda herşey güzel ya önemli olan o 🥰🥰2li test vs uğramamak için mi nifty kararı aldın😇

Kizlar iyi aksamlar bisey sormak istiyorum kurtaj veya dusukten sonra adet belirtilerinizde degisme oldu mu ?
Benim aşırı ağrım olurdu ama kürtaj sonrası hiç öyle dayanılmaz ağrım olmadı zaten adet gün sayım da yoğunluk da azalmıştı hep

Benim aşırı ağrım olurdu ama kürtaj sonrası hiç öyle dayanılmaz ağrım olmadı zaten adet gün sayım da yoğunluk da azalmıştı hep
Korunmayi biraktiktan sonra ovulasyonla takip ediyorum yumurtlama gormuyorum oda beni stres yapiyor sizde yumurtlama takibi yapmis miydiniz normal mi acaba ?

Back