Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebişler nasıl canım, büyümüşlerdir bayaMutlu bayramlar kuzular
Benim olmadı bacaklarım ağrır sızlar sonra olurumKizlar iyi aksamlar bisey sormak istiyorum kurtaj veya dusukten sonra adet belirtilerinizde degisme oldu mu ?
Benim hic bir belirtim.yok oncesinde goguslerimde sisme olurdu dokunamazdim simdi anlayamiyorum bileBenim olmadı bacaklarım ağrır sızlar sonra olurum
Kalp atışı hızlı ise kız demezlermiydi hep aman işin sonunda herşey güzel ya önemli olan o 2li test vs uğramamak için mi nifty kararı aldınMerhaba kızlar drdan geldim
dr kese iyi bebek iyi dedi ,, kıza benziyo ama kalp atımı çok hızlı erkekte olabilir dedi ama sanki kız dedi 25 temmuza nifty testi için gün aldık.folik asiti bıraktık multivitamine geçtik. Çok şükür hayırlısıyla kucağımıza alalım.
Benim aşırı ağrım olurdu ama kürtaj sonrası hiç öyle dayanılmaz ağrım olmadı zaten adet gün sayım da yoğunluk da azalmıştı hepKizlar iyi aksamlar bisey sormak istiyorum kurtaj veya dusukten sonra adet belirtilerinizde degisme oldu mu ?
Korunmayi biraktiktan sonra ovulasyonla takip ediyorum yumurtlama gormuyorum oda beni stres yapiyor sizde yumurtlama takibi yapmis miydiniz normal mi acaba ?Benim aşırı ağrım olurdu ama kürtaj sonrası hiç öyle dayanılmaz ağrım olmadı zaten adet gün sayım da yoğunluk da azalmıştı hep