- 18 Kasım 2015
- 13.536
- 16.965
- 298
- 35
Ins dediğin gibidir cnm ben hiç hatırlamıyorum hamile kaldığım ayi..Şimdiden ağrı varsa güzel bir nedenden olabilir Benim öyle olmuştu öncekilerde.O yüzden sürekli karşılaştırıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins dediğin gibidir cnm ben hiç hatırlamıyorum hamile kaldığım ayi..Şimdiden ağrı varsa güzel bir nedenden olabilir Benim öyle olmuştu öncekilerde.O yüzden sürekli karşılaştırıyorum
Progestan iğne kullandığım ıcın belirtilerim karısık benım ya, igneden dolayı oldugunu dusundum hep, acayıp gogus hassasıyetı vardı, artık o belırtı yı ararım herhalde ama igneden de olabılır dıye dusunuyorumŞimdiden ağrı varsa güzel bir nedenden olabilir Benim öyle olmuştu öncekilerde.O yüzden sürekli karşılaştırıyorum
ben hazıran ayında yaptım onu 10 gun ıcmıstım,mahvettı kokusu benı ,10.gun kutlama yaptım btti diye :)Kızlar benim gibi ilk adette tam sökülemeyip az kanaması olan olursa burcusami ninde tavsiye ettiği gibi sogan kürü yapın valla hemen söküyor.
Ay evet kokusu iğrenç bende zaten iki gün yarım cay bardagi içebildim iki gün. Ama o bile yetti işe yaramasına. Cok korkmuştum niye bubkadar az kanama yapışıklık mı oldu diye ama şükür normale döndü gibi canım. Birde sende esinle kromozom testi vermistin dimi ne oldu cıktı mı oben hazıran ayında yaptım onu 10 gun ıcmıstım,mahvettı kokusu benı ,10.gun kutlama yaptım btti diye :)
cıkmadı daha canm,arıcaz dedıler ,herhalde benım tedavıye kadar yetısırAy evet kokusu iğrenç bende zaten iki gün yarım cay bardagi içebildim iki gün. Ama o bile yetti işe yaramasına. Cok korkmuştum niye bubkadar az kanama yapışıklık mı oldu diye ama şükür normale döndü gibi canım. Birde sende esinle kromozom testi vermistin dimi ne oldu cıktı mı o
Sonu güzel olsunda geç çıkması sorun değil canım. Benimkide haftaya cıkacakmış insallh bi sorun yoktur bi o kaldıcıkmadı daha canm,arıcaz dedıler ,herhalde benım tedavıye kadar yetısır
İşe yaradı mı nasıl yapıcaz peki aç karnına mı içiliyorKızlar benim gibi ilk adette tam sökülemeyip az kanaması olan olursa burcusami ninde tavsiye ettiği gibi sogan kürü yapın valla hemen söküyor.
cıkmadı daha canm,arıcaz dedıler ,herhalde benım tedavıye kadar yetısır
benım doktor da bısey cıkmaz dedı ,hanı ola ki sıkıntı cıkarsa tüp bebege yonelırız dedıSonu güzel olsunda geç çıkması sorun değil canım. Benimkide haftaya cıkacakmış insallh bi sorun yoktur bi o kaldı
bılmıyorum ki,kromozom analızı dıye verdıkKromozom testi dediğin karyotip incelememi canım ?
Büyük ihtimal odur bizde yaptırmıştık normal çıktıbılmıyorum ki,kromozom analızı dıye verdık
Genler de mutasyon var mı dıye bakılcakmıs, ınsallahh cıkmaz, Bı de onun stresini yasarizBüyük ihtimal odur bizde yaptırmıştık normal çıktı
Genetik bozukluğa bakıyorlar iste canim obılmıyorum ki,kromozom analızı dıye verdık
Yoo biz ilkte yaptırmadık. Çünkü kesin pihtilasmadan düşmüyor bebekler yani ya bir çok sebebi yada hiç sebebi bulunamayabiliyor canim ben 2ncide yaptım hiç bsy yok ama bak 3 gebeliktede kayip yaşadım.Tüp bebek dusunen herkesten istiyorlar mı?
Nette yazıyor canım nasıl yapıldığı. Ben akşam 10 gibiydi yaptığımda toktum bilmiyorum fark ediyor mu ama. Bende işe yaradı canım hatta kanama normale döndü pıhtı bile atıyorum. Dene sendebiİşe yaradı mı nasıl yapıcaz peki aç karnına mı içiliyor
Insallh yoktur canım ya. Hayırlısıyla bunu da bi atlatalım dabenım doktor da bısey cıkmaz dedı ,hanı ola ki sıkıntı cıkarsa tüp bebege yonelırız dedı