• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdiden ağrı varsa güzel bir nedenden olabilir🙄 Benim öyle olmuştu öncekilerde.O yüzden sürekli karşılaştırıyorum 😞
Ins dediğin gibidir cnm ben hiç hatırlamıyorum hamile kaldığım ayi..

Şimdiden ağrı varsa güzel bir nedenden olabilir🙄 Benim öyle olmuştu öncekilerde.O yüzden sürekli karşılaştırıyorum 😞
Progestan iğne kullandığım ıcın belirtilerim karısık benım ya, igneden dolayı oldugunu dusundum hep, acayıp gogus hassasıyetı vardı, artık o belırtı yı ararım herhalde ama igneden de olabılır dıye dusunuyorum

• Beğen
Reactions: H M
ben hazıran ayında yaptım onu 10 gun ıcmıstım,mahvettı kokusu benı ,10.gun kutlama yaptım btti diye :)
Ay evet kokusu iğrenç 😂 bende zaten iki gün yarım cay bardagi içebildim iki gün. Ama o bile yetti işe yaramasına. Cok korkmuştum niye bubkadar az kanama yapışıklık mı oldu diye ama şükür normale döndü gibi canım. Birde sende esinle kromozom testi vermistin dimi ne oldu cıktı mı o

Ay evet kokusu iğrenç 😂 bende zaten iki gün yarım cay bardagi içebildim iki gün. Ama o bile yetti işe yaramasına. Cok korkmuştum niye bubkadar az kanama yapışıklık mı oldu diye ama şükür normale döndü gibi canım. Birde sende esinle kromozom testi vermistin dimi ne oldu cıktı mı o
cıkmadı daha canm,arıcaz dedıler ,herhalde benım tedavıye kadar yetısır

Sonu güzel olsunda geç çıkması sorun değil canım. Benimkide haftaya cıkacakmış insallh bi sorun yoktur bi o kaldı
benım doktor da bısey cıkmaz dedı ,hanı ola ki sıkıntı cıkarsa tüp bebege yonelırız dedı

• Beğen
Reactions: H M
Tüp bebek dusunen herkesten istiyorlar mı?
Yoo biz ilkte yaptırmadık. Çünkü kesin pihtilasmadan düşmüyor bebekler yani ya bir çok sebebi yada hiç sebebi bulunamayabiliyor canim ben 2ncide yaptım hiç bsy yok ama bak 3 gebeliktede kayip yaşadım.

İşe yaradı mı nasıl yapıcaz peki aç karnına mı içiliyor
Nette yazıyor canım nasıl yapıldığı. Ben akşam 10 gibiydi yaptığımda toktum bilmiyorum fark ediyor mu ama. Bende işe yaradı canım hatta kanama normale döndü pıhtı bile atıyorum. Dene sendebi

Back