- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
ilki cok normal olmazz demıstı benım doktor ,4 5 gun oyle surerBenımde 32. Gün bugün bende regl oldum mu anlamadım siyah kahverengi geliyor regl ağrısıda yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilki cok normal olmazz demıstı benım doktor ,4 5 gun oyle surerBenımde 32. Gün bugün bende regl oldum mu anlamadım siyah kahverengi geliyor regl ağrısıda yok
aaaa kızıcam bak,dur daha yaa denedık dua edıcez artık,ınsallah nasıpse olacak ..umutsuzluk yok ...Bu ay da olmadı, hissediyorum Morale ihtiyacım var Yumurtlamaya kadar herşey güzel ama yumurtlama sonrası yaşadığım çöküntüden bıktım artık
Insallah senin sifirlanmistir canim. Tabiki bi ab önce düzene girelim böylesi çok zor.15 gün önce kan verdiğimde 200 lerdeydi umarım başlamıştır regl düzene girsin istiyorum karnımdada bi şişlik var. Kaç haftalık düşük yaptın
Ay bende öyle son 5 6 gunden başlardık test yapmaya hep toplu test aldığım içinaaaa kızıcam bak,dur daha yaa denedık dua edıcez artık,ınsallah nasıpse olacak ..umutsuzluk yok ...
walla 10 gun gecsın de test yapayım dıye heyecanlanıyorum...mikroskopla cızgı aramanın bıle bı heycanı var :)
Canım böyle düşünme dur bakalım olacak inşallahBu ay da olmadı, hissediyorum Morale ihtiyacım var Yumurtlamaya kadar herşey güzel ama yumurtlama sonrası yaşadığım çöküntüden bıktım artık
zaman geçmiyor vallahiAy bende öyle son 5 6 gunden başlardık test yapmaya hep toplu test aldığım için
Yumurtlamaya kadar bende bi heyecan stres olmuyor ama geçince bende sabırsızlanıyorum kac günümüz kaldı kuzumzaman geçmiyor vallahi
Bende 18 Aralık da düşük yapmıştımBenımde 32. Gün bugün bende regl oldum mu anlamadım siyah kahverengi geliyor regl ağrısıda yok
Sağolasın canım. Bu ay transfer olup olmayacağım belli değil. Geçen sefer 2 kere yumurtlamıştım ve büyümüş yumurta vardı adeti zamanında olursun diye dienille ilaç vermişti dr.5 gün içtim zamanında adet oldum ama yumurtam kiste dönüşmüş dün muayene oldum folikül gözükmedi yarın yine muayeneye gideceğim moralim biraz bozuk hayırlısı olsun İnşallah. Sen nasılsın canım durum nedir İnşallah bu ay sizlerden alırız hamilelik haberini
Kaç haftalıkti dusugunuz? Benimde 21 aralıkti..Bende 18 Aralık da düşük yapmıştım
Bugün adet oldum normal kırmızı kan geliyor benim şuan herzamanki ağrımda var
Sizinle zamanlarımız aynı
Aynı gun bat in olması ne güzelYumurtlamaya kadar bende bi heyecan stres olmuyor ama geçince bende sabırsızlanıyorum kac günümüz kaldı kuzum
10 gün var bir hafta sonra acaba test yapsak mı dıye içimiz içimizi yerYumurtlamaya kadar bende bi heyecan stres olmuyor ama geçince bende sabırsızlanıyorum kac günümüz kaldı kuzum
Daha önce de kist olmus muydu hıc? İnsallh adetle bırlıkte atılır..Sağolasın canım. Bu ay transfer olup olmayacağım belli değil. Geçen sefer 2 kere yumurtlamıştım ve büyümüş yumurta vardı adeti zamanında olursun diye dienille ilaç vermişti dr.5 gün içtim zamanında adet oldum ama yumurtam kiste dönüşmüş dün muayene oldum folikül gözükmedi yarın yine muayeneye gideceğim moralim biraz bozuk hayırlısı olsun İnşallah. Sen nasılsın canım durum nedir İnşallah bu ay sizlerden alırız hamilelik haberini
7. Haftada kalbi durmuş ama ben 8 haftalıkken öğrendimKaç haftalıkti dusugunuz? Benimde 21 aralıkti..
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum kürtajdan sonra olmuştu adetle atılmıştı. Her şeyde bir hayır vardırDaha önce de kist olmus muydu hıc? İnsallh adetle bırlıkte atılır..
Ovulasyon doneminden cıktım, bekliyoruz artık minik embriyom İle insallah
Amın canım, ınsallahh hayırlı haberler verecegız hepımızİnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum kürtajdan sonra olmuştu adetle atılmıştı. Her şeyde bir hayır vardır
Benim şimdiden öyle vallaama negatif cikinca cok dağılıyorum cnm ya sanırım olmazsam ben yaparım. Ama şimdiden ağrılarım var kizima hamile kaldığım ay hic takmadığım için hic hatirlayamiyorum nasıldım diye..10 gün var bir hafta sonra acaba test yapsak mı dıye içimiz içimizi yer
Geçmiş olsun canım. Benim ekim ayında 16 haftalık kaybım var. Kalp anomalisi vardı. Ardından ikinci bebeğime gebe kaldım o da 5 +4 de düşükle sonuçlandı..7. Haftada kalbi durmuş ama ben 8 haftalıkken öğrendim
öğrendikten bir gün sonra kendiliğinden düştü
Sizin kaç haftalıktı
Şimdiden ağrı varsa güzel bir nedenden olabilir Benim öyle olmuştu öncekilerde.O yüzden sürekli karşılaştırıyorumBenim şimdiden öyle vallaama negatif cikinca cok dağılıyorum cnm ya sanırım olmazsam ben yaparım. Ama şimdiden ağrılarım var kizima hamile kaldığım ay hic takmadığım için hic hatirlayamiyorum nasıldım diye..