• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progestan iğne kullandığım ıcın belirtilerim karısık benım ya, igneden dolayı oldugunu dusundum hep, acayıp gogus hassasıyetı vardı, artık o belırtı yı ararım herhalde ama igneden de olabılır dıye dusunuyorum
Sen niye progestan kullanıyorsun canım ?

Yoo biz ilkte yaptırmadık. Çünkü kesin pihtilasmadan düşmüyor bebekler yani ya bir çok sebebi yada hiç sebebi bulunamayabiliyor canim ben 2ncide yaptım hiç bsy yok ama bak 3 gebeliktede kayip yaşadım.
Yok yok pıhtılasma deıl, kromozom analizinden bahsediyorum, sıkıntı varsa tüpe yonelırız dedı cunku doktorum

• Beğen
Reactions: H M
Tüp bebek dusunen herkesten istiyorlar mı?
Yok canım hiç istemıyolar hemde pıhtılaşmayı bıle istemedıler benden. Kendim arastrdım tüp bebek yaptrmadan once doktruma soyledım pıhtılaşma ve karyotip istıyorum diye ondan sonra yazdılar bana. Düşük olmasın bunlardan onlemını alım dedım ama düşük oldu🙄

Yoo biz ilkte yaptırmadık. Çünkü kesin pihtilasmadan düşmüyor bebekler yani ya bir çok sebebi yada hiç sebebi bulunamayabiliyor canim ben 2ncide yaptım hiç bsy yok ama bak 3 gebeliktede kayip yaşadım.
Bana doktorum %90 bebekteki genetık bozukluktan düşer bebek dedi. Genetiğe gondermek gerekıyormuş düşen bebegi orda cıkıyomuş

Bana doktorum %90 bebekteki genetık bozukluktan düşer bebek dedi. Genetiğe gondermek gerekıyormuş düşen bebegi orda cıkıyomuş
Genetiği gönderemedik patolojiye gonderdik devlette yattım o sıra biseyler oldu ihmallerinden gonderemedij

Genetiği gönderemedik patolojiye gonderdik devlette yattım o sıra biseyler oldu ihmallerinden gonderemedij
Patolojiyi bende soyledım ondan hiç bişey cıkmıyo onemli olan genetik dedi benım doktorum ordan cıktgnı soyledi

Bende 3 aylık düşük yaptım parça gitti genetikten temiz geldi kromozomsal bbi sorun yokmuş
3 aylık düşük zaten kromozom kaynaklı degıldir 10 haftaya kadar kromozom oluyomuş. Rahım kaynaklı ya da bagısıklık testleri var ramotoloji de yaptrılıyomuş yaptrdın mı canım onları? Plasentadaki kan akışını ölcebıldıler mı? Bi aydan sonra kan akışına bakabılıyomuş, bebek acaba iyi beslendı mı

Yok canım hiç istemıyolar hemde pıhtılaşmayı bıle istemedıler benden. Kendim arastrdım tüp bebek yaptrmadan once doktruma soyledım pıhtılaşma ve karyotip istıyorum diye ondan sonra yazdılar bana. Düşük olmasın bunlardan onlemını alım dedım ama düşük oldu🙄
😔😔😔 İlk düşüğü de önemsemiyorlar off, yasadıklaırmız kolay sanıyor doktorlar..

Biz farklı zamanlarda yaptırdık, pıhtılasmayı once ıstedı.. 1 ay sonra da kromozom ıstedı tüp için ısrar edince
Yaa ne enteresan birlikte alıyorlar halbuki :))
Hastanelerde değişikhakkaten

Yaa ne enteresan birlikte alıyorlar halbuki :))
Hastanelerde değişikhakkaten
Ben ısrarla test yaptırdım, en son 2. Adette gıttıgımde tüp yapalım en azından saglıklı embrıyo konuslmus olur deyınce, tamm kromozom analizine bakalım,, sıkıntı varsa dırek tüpe geceriz dıye iknaoldu

• Beğen
Reactions: H M
😔😔😔 İlk düşüğü de önemsemiyorlar off, yasadıklaırmız kolay sanıyor doktorlar..
Ben valla baya onemsiyorum canım ya vucuttan dolayıda duşuk olabılıyomuş o testleri yaptrcam şimdi inşallah onlarda bişey yoktur bi de o cıkmasın basıma😣 bebeğin kromozomuysa bi şekilde halledılır dıye dusunuyorum

Ben valla baya onemsiyorum canım ya vucuttan dolayıda duşuk olabılıyomuş o testleri yaptrcam şimdi inşallah onlarda bişey yoktur bi de o cıkmasın basıma😣 bebeğin kromozomuysa bi şekilde halledılır dıye dusunuyorum
uzun süre bekleyp de olmayınca ınsan herseyı takıyor kafasına walla,test yaptırmak ıcın ayrı savas verıyoruz resmen

Nasip olmadı mı ne yapsan olmuyor ama yaptım dersin hiç olmazsa

Ben ısrarla test yaptırdım, en son 2. Adette gıttıgımde tüp yapalım en azından saglıklı embrıyo konuslmus olur deyınce, tamm kromozom analizine bakalım,, sıkıntı varsa dırek tüpe geceriz dıye iknaoldu
Canım benım 5aa embrıyom dan düşük yaptım 1. kalitelıydı embrıyom o yeterli degıl kalitelı olması tutunmayı kolaylaştrıyo bence sonra bebek oluşmaya başlayınca kromozom bozukluğundan oluşmasında sıkıntı başlıyo ve kalbi duruyo. Tüp bebektede pgt yapıyolar saglıklı olanı koyuyolar o zaman %70 lere cıkıyomuş bebegi kucaga almak

Back