• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzlar merhaba düşük/kürtaj sonra adet kanamanız nasıldı benım 2 gündür koyu kahverengi siyaha yakın akıntım geliyor baya çok adet kanaması anlayamadım ama ağrım falan yok normalde sancılı geçer sizin nasıldı kanamanız normal kan gibimiydi
Benimde ilk adetim akıntı gibiydi bikaç gün anlam verememiştim sonra biraz daha kırmızıya dönmüştü.

Kuzlar merhaba düşük/kürtaj sonra adet kanamanız nasıldı benım 2 gündür koyu kahverengi siyaha yakın akıntım geliyor baya çok adet kanaması anlayamadım ama ağrım falan yok normalde sancılı geçer sizin nasıldı kanamanız normal kan gibimiydi
Benım İlk adet oyleydı, lekeler seklinde kırmızı rengı goremedım desem yeridir siyah gibi geldi..

Koyu kahverengi yoğun lekelerle başladı bir kaç gün. sonrasında yoğun kırmızı kanama ile geçti ilk ay.

Perdeden şüphe etti ondan çekelim dedi
Bilmiş bilmiş konuşuyorsun demezsen 2 arkadaşımada perde var dedi hiç bir op.geçirmeden normal gebelik geçirdi ikiside hiç sıkıntı etme strese girme dr.en iyisini bilir tabiiki inş.bebişlerimize kavuşuruz🤲

A
9 gün sürdü benim. İlk 3-4 gün çok yoğun kıpkırmızı pıhtılı kanama. Sonrasında hep koyu çamur gibi lekelenme şeklinde
Benımde 3 gun özellikle yogundu bugun 5. Gunumdeyım 3 4 damla gelıyo.. Adet ne zaman oldun canım?

A

Benımde 3 gun özellikle yogundu bugun 5. Gunumdeyım 3 4 damla gelıyo.. Adet ne zaman oldun canım?
Üstüne henüz adet olmadım. Yumurtlama yeni oldu. Sen kanamanın başladığı günü adetin 1.günü olarak kabul et. Ara vermek istemiyorsan korunmasız ilişkiye devam edebilirsin dedi doktorum. Yumurtlama da tam zamanında oldu sanırım gecikme olmayacak bi sonraki adette

30. gunum bugün, hala hcg sıfırlanmadi benim😳 adet de olmadım daha
Sizin kaçıncı gün oldu?

Üstüne henüz adet olmadım. Yumurtlama yeni oldu. Sen kanamanın başladığı günü adetin 1.günü olarak kabul et. Ara vermek istemiyorsan korunmasız ilişkiye devam edebilirsin dedi doktorum. Yumurtlama da tam zamanında oldu sanırım gecikme olmayacak bi sonraki adette
Evet düşükten 2 hafta sonra yumurtlama oluyomuş sanırım o zaman adet zamanıda şaşmıyo internette 5 6 hafta sonra adet olursunuz yazıyoda kafam karıstı.. inşallah gecıkme olmasın ya🤲

Evet düşükten 2 hafta sonra yumurtlama oluyomuş sanırım o zaman adet zamanıda şaşmıyo internette 5 6 hafta sonra adet olursunuz yazıyoda kafam karıstı.. inşallah gecıkme olmasın ya🤲
Ovülasyon testiyle takip edersen yumurtlamayı görürsen ona göre regl tarihinden emin olursun canım. Umarım şaşmaz düzenin

Back