Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay da olmadı, hissediyorum Morale ihtiyacım var Yumurtlamaya kadar herşey güzel ama yumurtlama sonrası yaşadığım çöküntüden bıktım artık
aaaa kızıcam bak,dur daha yaa denedık dua edıcez artık,ınsallah nasıpse olacak ..umutsuzluk yok ...

walla 10 gun gecsın de test yapayım dıye heyecanlanıyorum...mikroskopla cızgı aramanın bıle bı heycanı var :)

15 gün önce kan verdiğimde 200 lerdeydi umarım başlamıştır regl düzene girsin istiyorum karnımdada bi şişlik var. Kaç haftalık düşük yaptın
Insallah senin sifirlanmistir canim. Tabiki bi ab önce düzene girelim böylesi çok zor.
5+4 tu canim senin kaçtı?

Reactions: H M
Ay bende öyle son 5 6 gunden başlardık test yapmaya hep toplu test aldığım için

Benımde 32. Gün bugün bende regl oldum mu anlamadım siyah kahverengi geliyor regl ağrısıda yok
Bende 18 Aralık da düşük yapmıştım
Bugün adet oldum normal kırmızı kan geliyor benim şuan herzamanki ağrımda var
Sizinle zamanlarımız aynı

T The best canım ne durumdasın .transfer zamanın kesınlestı mı
Sağolasın canım. Bu ay transfer olup olmayacağım belli değil. Geçen sefer 2 kere yumurtlamıştım ve büyümüş yumurta vardı adeti zamanında olursun diye dienille ilaç vermişti dr.5 gün içtim zamanında adet oldum ama yumurtam kiste dönüşmüş dün muayene oldum folikül gözükmedi yarın yine muayeneye gideceğim moralim biraz bozuk hayırlısı olsun İnşallah. Sen nasılsın canım durum nedir İnşallah bu ay sizlerden alırız hamilelik haberini

Daha önce de kist olmus muydu hıc? İnsallh adetle bırlıkte atılır..

Ovulasyon doneminden cıktım, bekliyoruz artık minik embriyom İle insallah

Daha önce de kist olmus muydu hıc? İnsallh adetle bırlıkte atılır..

Ovulasyon doneminden cıktım, bekliyoruz artık minik embriyom İle insallah
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum kürtajdan sonra olmuştu adetle atılmıştı. Her şeyde bir hayır vardır

10 gün var bir hafta sonra acaba test yapsak mı dıye içimiz içimizi yer
Benim şimdiden öyle vallaama negatif cikinca cok dağılıyorum cnm ya sanırım olmazsam ben yaparım. Ama şimdiden ağrılarım var kizima hamile kaldığım ay hic takmadığım için hic hatirlayamiyorum nasıldım diye..

7. Haftada kalbi durmuş ama ben 8 haftalıkken öğrendim
öğrendikten bir gün sonra kendiliğinden düştü
Sizin kaç haftalıktı
Geçmiş olsun canım. Benim ekim ayında 16 haftalık kaybım var. Kalp anomalisi vardı. Ardından ikinci bebeğime gebe kaldım o da 5 +4 de düşükle sonuçlandı..

Şimdiden ağrı varsa güzel bir nedenden olabilir Benim öyle olmuştu öncekilerde.O yüzden sürekli karşılaştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…