Cidden doktoruna ne diyeyim ki yaKızlar 1238 den sonra bugün ki betada 2600 lü çok şükür
Kızlar 1238 den sonra bugün ki betada 2600 lü çok şükür
E daha yaptırma daa test mestKızlar 1238 den sonra bugün ki betada 2600 lü çok şükür
Aaa nıck degısmısGerçekten bir salsın artık seni doktor, insan sonuçları beklerken gerilir
EveetAaa nıck degısmıs
En güzeliYooo bebek fikri yuzunden ayrılmadım, bır anda esti o anda, İnstgrama bıle girmedim, kitap okudum, dizi izledim, bol bol pencere sildim(hiç sevmem :) nasipte ne varsa onu yasıyoruz bebegım gercekten, Rabbım dogru zamanda gonderır bıze de mucızelerımızı, tüp bebek deneyecek gucum yok suanda zaten, akısına bıraktık bakalım.. Hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallahh hepimiz içinEveetHaziran ayı, yaz mevsimi yeni bir başlangıç olsun inşallah
Nasibimizde varsa yaşarız biz deEn güzeligelecek gelecek inanıyorum gelecek bebişin doğru zamanı bekliyor sadece
Aaa nıck degısmıs
E daha yaptırma daa test mest
Gerçekten bir salsın artık seni doktor, insan sonuçları beklerken gerilir
Perşembe gideceğiz yaCidden doktoruna ne diyeyim ki ya
Erken gıdıyosun gıbı geldı bana, bu sefer kese gorunmeyecek onun stresi olacak pazartesiyi mi beklesen acabaPerşembe gideceğiz yaartık yok test inşaAllah
Senin bebiş zaten kesin kendiliğinden gelecek bak, demiştin dersinYooo bebek fikri yuzunden ayrılmadım, bır anda esti o anda, İnstgrama bıle girmedim, kitap okudum, dizi izledim, bol bol pencere sildim(hiç sevmem :) nasipte ne varsa onu yasıyoruz bebegım gercekten, Rabbım dogru zamanda gonderır bıze de mucızelerımızı, tüp bebek deneyecek gucum yok suanda zaten, akısına bıraktık bakalım.. Hayırlısı olsun hakkımızda
Yok yok perşembeyi edemiyom ya ama geçen cuma gittiğimde ultrasınla baktı herşey güzel dedi kalınlaşma falan iyi dedi bakalım artık perşembe olsunda rahat edem zaten kimseyede söyleyemiyorum bişmiyor kimseErken gıdıyosun gıbı geldı bana, bu sefer kese gorunmeyecek onun stresi olacak pazartesiyi mi beklesen acaba
Bencede bencede inşaAllahSenin bebiş zaten kesin kendiliğinden gelecek bak, demiştin dersin
Sohrab bak kaç gündür dua ediyom sanada kendiliğinden olavak inşaAllahBencede bencede inşaAllah
Aaahh agzın bal yesiin emiSenin bebiş zaten kesin kendiliğinden gelecek bak, demiştin dersin
Gercı 2 gun sonraya 2500 uzerı olur vajinal gorulurYok yok perşembeyi edemiyom ya ama geçen cuma gittiğimde ultrasınla baktı herşey güzel dedi kalınlaşma falan iyi dedi bakalım artık perşembe olsunda rahat edem zaten kimseyede söyleyemiyorum bişmiyor kimse
Seni de yerim bak, gece gece beni duygulandırdınz haaSohrab bak kaç gündür dua ediyom sanada kendiliğinden olavak inşaAllah
Aminn çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım, Allah size bağışlasın sağlıkla hayırla büyüsün
Aminnn canımAdıyla yaşasın canım benımsaglıklı hayırlı uzun ömürleri olsun
Ayy bende onu arıyordum kaldırdılar herhalde dedimBen aynı pembeyi kullanıyordum burada birine denk gelmesem hani sayfanın en sonuna giden ok yeri vardı ya o kalktı sandım meğer kalkmamış mordan gözükmüyor
Kanama olmuştu zaten adet oluyor gibiydi hatta. Bakalım şimdilik yok biraz yavaş düşüyor iğneden sonrada haftasonu kan veririm gibi canım.O zaman iğne sevmek daha mantıklı, ınsallah sıfırlanır degerın.. Kanama oldu mu?
Valla ben de yokmuş gibi buldumcuk olurumAaahh agzın bal yesiin emiaklımı kaybederim diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?