How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12.8 di 17.7 ye çıkmış ya düşeceği yok Ha-ri Ha-ri
Allahım ya kaç zamandır cidden ne oldu böyle ne yapacaksın peki ilk iğne mi vuracak bilmiyorum ki bunda en iyi tedavi ne ne dedi doktorun

Şu süreci bir atlat senin sağlam bir doktor ile sağlam bir araştırma yapman lazım artık

Merhaba 30 martta bebegimin kalbi durdugu icin kurtajla alindi daha sonra parca kaldigi icin 16 mayista tekrar operasyon gecirdim azda olsa lekelenmem var normal mi acaba ?
O kadarı normal ama artıp dikkat çekici tuhaf bir hal alırsa mutlaka doktora söyleyin olur mu

Allahım ya kaç zamandır cidden ne oldu böyle ne yapacaksın peki ilk iğne mi vuracak bilmiyorum ki bunda en iyi tedavi ne ne dedi doktorun

Şu süreci bir atlat senin sağlam bir doktor ile sağlam bir araştırma yapman lazım artık
Direk iğne olabilirim. O kesin çözüm oluyor canım ama 6 ay korunma veriyorlar

Direk iğne olabilirim. O kesin çözüm oluyor canım ama 6 ay korunma veriyorlar
Olsun eğer o daha iyiyse onu yaptır beni hatırla bir kürtaj benim 2 yılımı yedi o açıdan da bak rahim duvarın zede almaz en azından haksız mıyım

Olsun eğer o daha iyiyse onu yaptır beni hatırla bir kürtaj benim 2 yılımı yedi o açıdan da bak rahim duvarın zede almaz en azından haksız mıyım
Haklısın canım muhtemelen yarın sabahtan yaptıracağım

Kızlar benim çok ağrım var ya ağrı kesici falan kullanma dedi doktor neden diye sormadım da 🤦🏻‍♀️ Napıcam çok sık ara ara regl sancısının bikaç katı sancı giriyor karnıma :( kanamam normal

Yaaa 🥰🥰🥰amin amin inşallah 🥰yerim ya bide seni uykusuz mu bırakıyor 😍😍
Ben yicem az kaldı😅 ptesiden beri yalnızız. Uyumuyor gündüz. Benim pertim çıkıyor ama el kadar bebe uyumadan akşamı ediyor😬 bugün toplanan 1 saat anca uyudu😣 sizin bebeler uykuyu sever inşallah😅🙏

Ben yicem az kaldı😅 ptesiden beri yalnızız. Uyumuyor gündüz. Benim pertim çıkıyor ama el kadar bebe uyumadan akşamı ediyor😬 bugün toplanan 1 saat anca uyudu😣 sizin bebeler uykuyu sever inşallah😅🙏
Şimdi bak geçen bi çok takipçili biri vardı ay ona bişey deniyor da bende akıl kalmadı unf... diye başlayan doğru yazımını unuttum 😂hani spa yada anne karnı bebek için iyi ya bildiğin kovaya suyu 35 ile 37 derece arası en ideal olan yapıyorlar bebeği kovada koltuk altından tutup ayaklar fici fici yapıyor aynı spa hissi ile öyle biraz durunca içine kabız olup rahatlayıp yapan da olmuş rahat uyuyan da rahat gaz yapan da hani ne kadar doğru bilmem yapanları hep paylaşmış aklıma geldi diyeyim dedim 🙈

Şimdi bak geçen bi çok takipçili biri vardı ay ona bişey deniyor da bende akıl kalmadı unf... diye başlayan doğru yazımını unuttum 😂hani spa yada anne karnı bebek için iyi ya bildiğin kovaya suyu 35 ile 37 derece arası en ideal olan yapıyorlar bebeği kovada koltuk altından tutup ayaklar fici fici yapıyor aynı spa hissi ile öyle biraz durunca içine kabız olup rahatlayıp yapan da olmuş rahat uyuyan da rahat gaz yapan da hani ne kadar doğru bilmem yapanları hep paylaşmış aklıma geldi diyeyim dedim 🙈
Ben anladım seni infliunsır diyon😂 iyi kötü İngilizcm var ama ben de bilmiyom yazılışını😂 bunu duydum da hiç denemedim canım. Yarın deneyelim inşallah faydası olur🙏 sağolasın🌸

Ha-ri Ha-ri uykusuz gecelerden bildiriyorum, su soğuk ama girince alışıyosun😅 çok sevindim canım sağlıkla devam etsin inşallah💜🌸
👼👼uykusuz geceler kirli bezler gazlar yemek yemeye vkit bulamamalar sıcakçay içemememeler, herşeye rağmen Anne olmak öyle güzelki Allahım sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin hepimize

Back