- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun lekelenme normal uzun sürenler oluyor ama yinede drumuza iletinMerhaba 30 martta bebegimin kalbi durdugu icin kurtajla alindi daha sonra parca kaldigi icin 16 mayista tekrar operasyon gecirdim azda olsa lekelenmem var normal mi acaba ?
İster istemez korkuyor insan tekrar parca kalir mi diyeÇok geçmiş olsun lekelenme normal uzun sürenler oluyor ama yinede drumuza iletin
Doktor ne diyor canım, paylaştın mı değerini12.8 di 17.7 ye çıkmış ya düşeceği yok Ha-ri
İğne ya da kürtaj diyorDoktor ne diyor canım, paylaştın mı değerini
Allahım ya kaç zamandır cidden ne oldu böyle ne yapacaksın peki ilk iğne mi vuracak bilmiyorum ki bunda en iyi tedavi ne ne dedi doktorun12.8 di 17.7 ye çıkmış ya düşeceği yok Ha-ri
O kadarı normal ama artıp dikkat çekici tuhaf bir hal alırsa mutlaka doktora söyleyin olur muMerhaba 30 martta bebegimin kalbi durdugu icin kurtajla alindi daha sonra parca kaldigi icin 16 mayista tekrar operasyon gecirdim azda olsa lekelenmem var normal mi acaba ?
Oh çok şükür güzel gidiyorKızlar benim bugünki beta 506 şükür iki gün önceki 192 ydi
Direk iğne olabilirim. O kesin çözüm oluyor canım ama 6 ay korunma veriyorlarAllahım ya kaç zamandır cidden ne oldu böyle ne yapacaksın peki ilk iğne mi vuracak bilmiyorum ki bunda en iyi tedavi ne ne dedi doktorun
Şu süreci bir atlat senin sağlam bir doktor ile sağlam bir araştırma yapman lazım artık
Olsun eğer o daha iyiyse onu yaptır beni hatırla bir kürtaj benim 2 yılımı yedi o açıdan da bak rahim duvarın zede almaz en azından haksız mıyımDirek iğne olabilirim. O kesin çözüm oluyor canım ama 6 ay korunma veriyorlar
Haklısın canım muhtemelen yarın sabahtan yaptıracağımOlsun eğer o daha iyiyse onu yaptır beni hatırla bir kürtaj benim 2 yılımı yedi o açıdan da bak rahim duvarın zede almaz en azından haksız mıyım
Hadi bakalım yeterki sağlıksal bir sorun olmadan bitsin beklediğin ara da da cidden tüpler açıksa neden böyle oluyor ne çare var bi bakılmalıHaklısın canım muhtemelen yarın sabahtan yaptıracağım
Ha-ri uykusuz gecelerden bildiriyorum, su soğuk ama girince alışıyosun çok sevindim canım sağlıkla devam etsin inşallahYok yok çok güzel oldu hadi bakalım hayırlısıyla kucağına alda gelsin uykusuz geceler
Yaaa amin amin inşallah yerim ya bide seni uykusuz mu bırakıyorHa-ri uykusuz gecelerden bildiriyorum, su soğuk ama girince alışıyosun çok sevindim canım sağlıkla devam etsin inşallah
Ben yicem az kaldı ptesiden beri yalnızız. Uyumuyor gündüz. Benim pertim çıkıyor ama el kadar bebe uyumadan akşamı ediyor bugün toplanan 1 saat anca uyudu sizin bebeler uykuyu sever inşallahYaaa amin amin inşallah yerim ya bide seni uykusuz mu bırakıyor
Şimdi bak geçen bi çok takipçili biri vardı ay ona bişey deniyor da bende akıl kalmadı unf... diye başlayan doğru yazımını unuttum hani spa yada anne karnı bebek için iyi ya bildiğin kovaya suyu 35 ile 37 derece arası en ideal olan yapıyorlar bebeği kovada koltuk altından tutup ayaklar fici fici yapıyor aynı spa hissi ile öyle biraz durunca içine kabız olup rahatlayıp yapan da olmuş rahat uyuyan da rahat gaz yapan da hani ne kadar doğru bilmem yapanları hep paylaşmış aklıma geldi diyeyim dedimBen yicem az kaldı ptesiden beri yalnızız. Uyumuyor gündüz. Benim pertim çıkıyor ama el kadar bebe uyumadan akşamı ediyor bugün toplanan 1 saat anca uyudu sizin bebeler uykuyu sever inşallah
Ben anladım seni infliunsır diyon iyi kötü İngilizcm var ama ben de bilmiyom yazılışını bunu duydum da hiç denemedim canım. Yarın deneyelim inşallah faydası olur sağolasınŞimdi bak geçen bi çok takipçili biri vardı ay ona bişey deniyor da bende akıl kalmadı unf... diye başlayan doğru yazımını unuttum hani spa yada anne karnı bebek için iyi ya bildiğin kovaya suyu 35 ile 37 derece arası en ideal olan yapıyorlar bebeği kovada koltuk altından tutup ayaklar fici fici yapıyor aynı spa hissi ile öyle biraz durunca içine kabız olup rahatlayıp yapan da olmuş rahat uyuyan da rahat gaz yapan da hani ne kadar doğru bilmem yapanları hep paylaşmış aklıma geldi diyeyim dedim
uykusuz geceler kirli bezler gazlar yemek yemeye vkit bulamamalar sıcakçay içemememeler, herşeye rağmen Anne olmak öyle güzelki Allahım sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin hepimizeHa-ri uykusuz gecelerden bildiriyorum, su soğuk ama girince alışıyosun çok sevindim canım sağlıkla devam etsin inşallah