Merhaba güzel kalpli anne adayları
Bebegimin kalbinin durdugunu öğrendiğim gece sadece sürüntü şeklinde 2 kez kahverengi akıntı gelmişti kanama olmayınca ben de düşük tehdidinden şüphelenmemiştim ta ki lekeleri görene kadar ve ağrım artana kadar. Ama bebeğimi kaybetmiş olabileceğim aklıma bile gelmemişti..
Kâbus gibi bi geceydi. Sabah kürtaj olmam gerekiyordu kan uyusmazligimiz var ve iki haftadır bebeğim benimleymis kalbi durmuş şekilde
annesinin inatçı meleği, bırakmamış beni dedim. Zehirlenebilirdim..
Sabaha kadar uykusuz bi gece geçirdim, ağlamaktan mahvolmuştum. Ama hastaneye girdigim an bana bi güç geldi. Rabbim verdi o sabrı. Kürtaj için bir kaç saat test sonuçlarını, doğumhanenin hazır olmasını bekledim.
Içeri girip çatala çıktığımda deliler gibi ağlamak istedim. Bebeğimden ayrılacaktım. Ama dua ettim sadece dua ettim ve tuttum kendimi.
Pamuk gibi uyudum. Hemşireyim biliyosunuz, anestezi de büyük korkumdu. Ama çok güzel uyudum çok da güzel uyandım. 20 dakika sürdü odaya dönmem. Duygusallık vardı elbet ama allah kolayını verdi diyeyim.
Anestezi ile olduğu için hiç bir ağrı sızı olmadi hatta o gün kanamam bile başlamadı doğru düzgün. Bir kaç saat sonra da taburcu oldum.
Işlem olarak korkulacak bisey değil. Uyurken dua ile uyusun benim gibi kürtaj olmak zorunda olan güzel arkadaşlarım.
Güzel şeyler düşünerek uyusun. Bundan sonrasının güzel olacağına inanarak..
Hastaneye bir dahaki girişimde sağlıkla gebe olucam diye içimden geçirdim hep.
Sonrası gözyaşı, bazen ümitsizlik bazen öfke dolu zor günler.. her gün biraz daha büyüdüm bu acıyla.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Aratmadan sağlıkla versin bize evlatlarımızı..