Ay sana yazdıktan sonra aklıma geldiBen anladım seni infliunsır diyoniyi kötü İngilizcm var ama ben de bilmiyom yazılışını bunu duydum da hiç denemedim canım. Yarın deneyelim inşallah faydası olur sağolasın
Evet mükemmel değil hiçbir şey. Asla önceden kendini hazırlamaya çalışmamak gerekmiş. Anı yaşamak önceden plan yapmamak lazım. Sonra hayal kırıklığı oluyor. Ben herşeyin düzgün ilerleyeceğine o kadar emindim ki en ufak tökezlemede yıkıldım. Psikolojim alt üst oldu. Anne olmamalıymışım gibi hissettim. Yeni yeni toparlıyorum. Rabbim önce bizlere ve evlatlarımıza sağlık versin sonra da hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin hepimizeuykusuz geceler kirli bezler gazlar yemek yemeye vkit bulamamalar sıcakçay içemememeler, herşeye rağmen Anne olmak öyle güzelki Allahım sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin hepimize
Sağol canım akşam denicemAy sana yazdıktan sonra aklıma geldicidden bir dene bakalım belki bir ihtimal iyi gelir
Evet mükemmel değil hiçbir şey. Asla önceden kendini hazırlamaya çalışmamak gerekmiş. Anı yaşamak önceden plan yapmamak lazım. Sonra hayal kırıklığı oluyor. Ben herşeyin düzgün ilerleyeceğine o kadar emindim ki en ufak tökezlemede yıkıldım. Psikolojim alt üst oldu. Anne olmamalıymışım gibi hissettim. Yeni yeni toparlıyorum. Rabbim önce bizlere ve evlatlarımıza sağlık versin sonra da hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin hepimiz
Hiç öyle düşünme güçlüyüz biz bende kimseyi görmek istemedim kaybımda, ama çok şükür kendimi toparladım sende toparlamışsın bence Anne olmak sana çok yakışacak bence adın gibi çelikanne olacaksın sabırlı güçlüEvet mükemmel değil hiçbir şey. Asla önceden kendini hazırlamaya çalışmamak gerekmiş. Anı yaşamak önceden plan yapmamak lazım. Sonra hayal kırıklığı oluyor. Ben herşeyin düzgün ilerleyeceğine o kadar emindim ki en ufak tökezlemede yıkıldım. Psikolojim alt üst oldu. Anne olmamalıymışım gibi hissettim. Yeni yeni toparlıyorum. Rabbim önce bizlere ve evlatlarımıza sağlık versin sonra da hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin hepimize
En çok ne zorluyor cnm seni, uykusuzluk fena yapıyor beni ya 4 ayimiz bitti benimkinin hala düzeni yok ya sevmiyor uyumayıEvet mükemmel değil hiçbir şey. Asla önceden kendini hazırlamaya çalışmamak gerekmiş. Anı yaşamak önceden plan yapmamak lazım. Sonra hayal kırıklığı oluyor. Ben herşeyin düzgün ilerleyeceğine o kadar emindim ki en ufak tökezlemede yıkıldım. Psikolojim alt üst oldu. Anne olmamalıymışım gibi hissettim. Yeni yeni toparlıyorum. Rabbim önce bizlere ve evlatlarımıza sağlık versin sonra da hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin hepimize
Evet ya çok duyarlı
Hem heterozigotlar var hem homozigot kesin kullanırsınız
Kesin kullanırsınız gibi bence ama dozu ne olur bilmiyorum
Ben biraz geç katıldım gruba sen çelikAnne olmuşsun zatenEvet mükemmel değil hiçbir şey. Asla önceden kendini hazırlamaya çalışmamak gerekmiş. Anı yaşamak önceden plan yapmamak lazım. Sonra hayal kırıklığı oluyor. Ben herşeyin düzgün ilerleyeceğine o kadar emindim ki en ufak tökezlemede yıkıldım. Psikolojim alt üst oldu. Anne olmamalıymışım gibi hissettim. Yeni yeni toparlıyorum. Rabbim önce bizlere ve evlatlarımıza sağlık versin sonra da hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin hepimize
Uyumayan çocuk çok zor canım ama alışıyosun öerak etmeEn çok ne zorluyor cnm seni, uykusuzluk fena yapıyor beni ya 4 ayimiz bitti benimkinin hala düzeni yok ya sevmiyor uyumayı
Geçmiş olsun inşaAllah gönlünüzce olur herşeyİğne oldum kızlar . Doktor kürtaj önerdi ama kabul etmedim inşallah fayda eder. Bikaç ay dinlenme zamanı..
Hakkında hayırlısı olsun ins cnm, umarım sıkıntı neyse bulunur da çözülürİğne oldum kızlar . Doktor kürtaj önerdi ama kabul etmedim inşallah fayda eder. Bikaç ay dinlenme zamanı..
4 ay oldu alisamadim cnm hala umarım alisirim, eylülde okula baslicam o zaman zor olur benim içinUyumayan çocuk çok zor canım ama alışıyosun öerak etme
Geçmiş olsun inşaAllah gönlünüzce olur herşey
İnşallah sağolunHakkında hayırlısı olsun ins cnm, umarım sıkıntı neyse bulunur da çözülür
Hematoloji bölümüne gitmek lazım. Gebelikte en iyi kararı onlar verirler . Bende doktorlar bir türlü karar veremedilerBenim de 1 tüp bebek kimyasalım var. Pıhtılaşmam varmış. Sanırım bundan kaynaklı genetikçi öyle dedi. Kan sulandırıcı kullanmam gerekirmiş. Yarın kendi tüp doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek. Sonuçlarım böyle
Eki Görüntüle 3078201
Ayağa sıcak su torbası çok iyi geliyor benimde dusugumden sonra çok ağrım vardi sıcak su ile uyudum sabah pıhtı düşmüştüKızlar benim çok ağrım var ya ağrı kesici falan kullanma dedi doktor neden diye sormadım daNapıcam çok sık ara ara regl sancısının bikaç katı sancı giriyor karnıma kanamam normal
Gecmis olsun ara ara girebiliyorum. Rabbim gönlünüze göre nasip etsin en kısa zamandaİnşallah sağolun
Doğum yaptığınızı kaçırmışim hayırlı olsun. Bizde 30 dayız bakalım inşallah doğduğu zamanlari bekliyoruzz. Rabbim yardimciniz olsunEvet mükemmel değil hiçbir şey. Asla önceden kendini hazırlamaya çalışmamak gerekmiş. Anı yaşamak önceden plan yapmamak lazım. Sonra hayal kırıklığı oluyor. Ben herşeyin düzgün ilerleyeceğine o kadar emindim ki en ufak tökezlemede yıkıldım. Psikolojim alt üst oldu. Anne olmamalıymışım gibi hissettim. Yeni yeni toparlıyorum. Rabbim önce bizlere ve evlatlarımıza sağlık versin sonra da hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin hepimize
Hadi inşallah şu süreci sorunsuz atlatırsın şimdi iğne olunca nasıl bir süreç bekliyorİğne oldum kızlar . Doktor kürtaj önerdi ama kabul etmedim inşallah fayda eder. Bikaç ay dinlenme zamanı..
Hematoloji bölümüne gitmek lazım. Gebelikte en iyi kararı onlar verirler . Bende doktorlar bir türlü karar veremediler
Ayağa sıcak su torbası çok iyi geliyor benimde dusugumden sonra çok ağrım vardi sıcak su ile uyudum sabah pıhtı düşmüştü
Bence başka bir doktora daha danış canımBugün görüştük doktorumla durumunuz o kadarda kötü değil sadece yatkınlık var gibi, gebe kalınca kullanırsınız, gebelik öncesi kullandırmicaz dedi
İğne oldum kızlar . Doktor kürtaj önerdi ama kabul etmedim inşallah fayda eder. Bikaç ay dinlenme zamanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?