Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben anladım seni infliunsır diyon iyi kötü İngilizcm var ama ben de bilmiyom yazılışını bunu duydum da hiç denemedim canım. Yarın deneyelim inşallah faydası olur sağolasın
Ay sana yazdıktan sonra aklıma geldi cidden bir dene bakalım belki bir ihtimal iyi gelir

uykusuz geceler kirli bezler gazlar yemek yemeye vkit bulamamalar sıcakçay içemememeler, herşeye rağmen Anne olmak öyle güzelki Allahım sağlıkla evlatlarınıza kavuşmayı nasip etsin hepimize
Evet mükemmel değil hiçbir şey. Asla önceden kendini hazırlamaya çalışmamak gerekmiş. Anı yaşamak önceden plan yapmamak lazım. Sonra hayal kırıklığı oluyor. Ben herşeyin düzgün ilerleyeceğine o kadar emindim ki en ufak tökezlemede yıkıldım. Psikolojim alt üst oldu. Anne olmamalıymışım gibi hissettim. Yeni yeni toparlıyorum. Rabbim önce bizlere ve evlatlarımıza sağlık versin sonra da hakkıyla annelik yapabilmeyi nasip etsin hepimize

Hiç öyle düşünme güçlüyüz biz bende kimseyi görmek istemedim kaybımda, ama çok şükür kendimi toparladım sende toparlamışsın bence Anne olmak sana çok yakışacak bence adın gibi çelikanne olacaksın sabırlı güçlü

En çok ne zorluyor cnm seni, uykusuzluk fena yapıyor beni ya 4 ayimiz bitti benimkinin hala düzeni yok ya sevmiyor uyumayı

Ben biraz geç katıldım gruba sen çelikAnne olmuşsun zaten

İğne oldum kızlar . Doktor kürtaj önerdi ama kabul etmedim inşallah fayda eder. Bikaç ay dinlenme zamanı..
Hakkında hayırlısı olsun ins cnm, umarım sıkıntı neyse bulunur da çözülür

Hematoloji bölümüne gitmek lazım. Gebelikte en iyi kararı onlar verirler . Bende doktorlar bir türlü karar veremediler
Kızlar benim çok ağrım var ya ağrı kesici falan kullanma dedi doktor neden diye sormadım da Napıcam çok sık ara ara regl sancısının bikaç katı sancı giriyor karnıma kanamam normal
Ayağa sıcak su torbası çok iyi geliyor benimde dusugumden sonra çok ağrım vardi sıcak su ile uyudum sabah pıhtı düşmüştü

Doğum yaptığınızı kaçırmışim hayırlı olsun. Bizde 30 dayız bakalım inşallah doğduğu zamanlari bekliyoruzz. Rabbim yardimciniz olsun

İğne oldum kızlar . Doktor kürtaj önerdi ama kabul etmedim inşallah fayda eder. Bikaç ay dinlenme zamanı..
Hadi inşallah şu süreci sorunsuz atlatırsın şimdi iğne olunca nasıl bir süreç bekliyor

Doğru diyosunuz orayada randevu almak lazım Siz ne yapmıştınız peki

Merhaba, geçmiş olsun. Ben de iğne olmuştum. Kuvvetli folik asit başlatmıştı doktor. 5 ay sonra yeniden gebelik olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…