• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi eve geldim takvime göre 6+3 olması gerekirken 6+1 çıktı ama çok şükür kalp atışı vs duyduk 🥰yolk hepsi normal dedi kese haftaya uyumlu dedi böyle işte 🥰
Çok şükür canım, daha nice güzel haberlere hep 🥰💞çok sevindim 💞

Kızlar şimdi eve geldim takvime göre 6+3 olması gerekirken 6+1 çıktı ama çok şükür kalp atışı vs duyduk 🥰yolk hepsi normal dedi kese haftaya uyumlu dedi böyle işte 🥰
Çoook sevindim canım maşşallah kuzuya 🥰💙🤲🏻 Hep böyle sağlıklı devam etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 1-2 gün fark çok normal hiç takılma her şey güzel olacak inşallahhh 🤗🌸

Rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin ins cnm cok sevindim, darısı diğer arkadaşlarımizin başına ins

Burada inositol takviyesi sormuştum sizlere doktor bana Gynositol yazdı. Adette hormonlara bakalım dedi. Hsg çekelim sıkıntı çıkmazsa klomen başlarız dedi. İnşallah bu tedaviler sonuç verir süreç uzamaz çok yorucuymuş bu işler 😔

Nasılsın canım?
İyiyim canım çok şükür, toparlıyorum, bugün doktorum görmek istedi beni, gittim iyi de oldu psikolojik açıdan da baya destek oldu, kendimi çok daha iyi hissediyorum, 2 haftaya adet olursun dedi, herşey yolunda görünüyor muş şükür, lekelenme kanama da bitti
Şimdilik 6 ay düşünmüyorum, sonrası nasip, bu sürede sizin haberlerinize sevineceğim 💞
Sen nasılsın canım, beta tamemen düştü mü, doktor işlerini ne yaptın, yada doktorun bundan sonraki planı nedir
Herşey çok ama çok iyi olsun, sağlıkla kavuşursun inşallah sende 💞

Benim de 1 tüp bebek kimyasalım var. Pıhtılaşmam varmış. Sanırım bundan kaynaklı genetikçi öyle dedi. Kan sulandırıcı kullanmam gerekirmiş. Yarın kendi tüp doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek. Sonuçlarım böyle 🙄
7B1B53E0-D410-49F4-B99D-79DE6EE47D8A.jpeg

Artı med benim 6.39 değerimi bile gördü😂 Manyak bi test gerçekten 😂
Evet ya çok duyarlı😀😀
Benim de 1 tüp bebek kimyasalım var. Pıhtılaşmam varmış. Sanırım bundan kaynaklı genetikçi öyle dedi. Kan sulandırıcı kullanmam gerekirmiş. Yarın kendi tüp doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek. Sonuçlarım böyle 🙄
Eki Görüntüle 3078201
Hem heterozigotlar var hem homozigot kesin kullanırsınız

İyiyim canım çok şükür, toparlıyorum, bugün doktorum görmek istedi beni, gittim iyi de oldu psikolojik açıdan da baya destek oldu, kendimi çok daha iyi hissediyorum, 2 haftaya adet olursun dedi, herşey yolunda görünüyor muş şükür, lekelenme kanama da bitti
Şimdilik 6 ay düşünmüyorum, sonrası nasip, bu sürede sizin haberlerinize sevineceğim 💞
Sen nasılsın canım, beta tamemen düştü mü, doktor işlerini ne yaptın, yada doktorun bundan sonraki planı nedir
Çok sevindim canım zaman herşeyin ilacıdır 🤗🤗🥰
Benim en son yine yükselmişti gerçekten çok değişik bir şey yaşıyorum. Şuan yine kan veriyorum akşama belli olur inşallah düşmüştür.

Eki Görüntüle 3078201
Kesin kullanırsınız gibi bence ama dozu ne olur bilmiyorum

Benim en son yine yükselmişti gerçekten çok değişik bir şey yaşıyorum. Şuan yine kan veriyorum akşama belli olur inşallah düşmüştür.
Çıkınca bize de haber ver olur mu Allahım şu süreci düzgünce bir atlatsan valla ya

Yaaa doktorunun sana iyi gelmesine çok sevindim 🥰şükür ki sağlık açısından da herşey normal hadi inşallah sonrasında da her şey çok güzel olsun Rabbim o güzel kalbine göre versin 🤲🏻💜

Öyle canım zaman, şimdi o kadar çabuk geçiyor ki, hamileyken böyle geçmiyordu 😄
Yaa hadi şu süreci hayırlısıyla sağlıkla atlatsan bir, sürekli kan vermekte yormuştur seni 😔

Yaaa doktorunun sana iyi gelmesine çok sevindim 🥰şükür ki sağlık açısından da herşey normal hadi inşallah sonrasında da her şey çok güzel olsun Rabbim o güzel kalbine göre versin 🤲🏻💜
Çok şükür canım, şükredecek o kadar çok şeyim var ki, bin şükür olsun, inşallah çok güzel olsun hepimiz için, sensin asıl güzel kalplı 🥰💞

Çıkınca bize de haber ver olur mu Allahım şu süreci düzgünce bir atlatsan valla ya
Tamam kuzum haber ederim inşallah yaaa🤲🏻🥰
Öyle canım zaman, şimdi o kadar çabuk geçiyor ki, hamileyken böyle geçmiyordu 😄
Yaa hadi şu süreci hayırlısıyla sağlıkla atlatsan bir, sürekli kan vermekte yormuştur seni 😔

Çok şükür canım, şükredecek o kadar çok şeyim var ki, bin şükür olsun, inşallah çok güzel olsun hepimiz için, sensin asıl güzel kalplı 🥰💞
Evet ya sorma neyse şimdi 5 gün açtım arayı iyi geldi😀

Merhaba 30 martta bebegimin kalbi durdugu icin kurtajla alindi daha sonra parca kaldigi icin 16 mayista tekrar operasyon gecirdim azda olsa lekelenmem var normal mi acaba ?

Back