• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bugün doktora gittim 3 gündür düşük yapıyordum. Bebek oluşumu yoktu sadece yolk oluşmuştu henüz. Bütün keseyi düşürmüş atmışım. Rahim kalınlığı devam ediyor dedi sadece. Kürtaja gerek kalmadı ama rahim kalınlığın azalmazsa haftaya vakum yaparız dedi. Yapmam gereken bir şey var mı ilaç falanda vermedi ? Nasıl azalır rahin kalınlığı ?

Bugün 11 de elim ayağım buz gibi erkenden kalktım bekliyorum resmen, kontrol gününe kadar daha sakinim ama son gün bir ürperti ile bekliyorum bu kadarı da normal bence, tabiki haber vereceğim buraya haber vermeden geçmem asla 💜🥰

Kızlar şimdi eve geldim takvime göre 6+3 olması gerekirken 6+1 çıktı ama çok şükür kalp atışı vs duyduk 🥰yolk hepsi normal dedi kese haftaya uyumlu dedi böyle işte 🥰
Oy maşallah ya öyle sevindim ki.
İlerde ya da geride olması önemli değil büyüdükçe o gün farklılıkları 1 kaç haftaya kadar çıkacak göreceksin❤️
Gazamız mübarek olsun diyelim.

Merhaba bugün doktora gittim 3 gündür düşük yapıyordum. Bebek oluşumu yoktu sadece yolk oluşmuştu henüz. Bütün keseyi düşürmüş atmışım. Rahim kalınlığı devam ediyor dedi sadece. Kürtaja gerek kalmadı ama rahim kalınlığın azalmazsa haftaya vakum yaparız dedi. Yapmam gereken bir şey var mı ilaç falanda vermedi ? Nasıl azalır rahin kalınlığı ?
Kürtaja gerek kalmamış olması çok iyi rahim kalınlığı bence kanama ile dökülecek, haftaya bakıp iyi gerek kalmadı derse düşük arkası da antibiyotik veriyorlar mı bilmiyorum bir sor enfeksiyon riskim olur mu diye

Kızlar şimdi eve geldim takvime göre 6+3 olması gerekirken 6+1 çıktı ama çok şükür kalp atışı vs duyduk 🥰yolk hepsi normal dedi kese haftaya uyumlu dedi böyle işte 🥰
Canım gözün aydın çok güzel bir haber verdin bize de :nazar: Allah kucağına almayı nasip etsin ne kadar güzel heyecanlar beni de o günlerime götürdün :KK74:

Oy maşallah ya öyle sevindim ki.
İlerde ya da geride olması önemli değil büyüdükçe o gün farklılıkları 1 kaç haftaya kadar çıkacak göreceksin❤️
Gazamız mübarek olsun diyelim.
Ben ilkinde bu haftada boğuk bir ses duymuştum sadece ama bunda şükür gayet belliydi haftaya daha da güçlenir dedi nasıl içim rahat etti ya çok şükür gerçekten 🤲🏻💜

Canım gözün aydın çok güzel bir haber verdin bize de :nazar: Allah kucağına almayı nasip etsin ne kadar güzel heyecanlar beni de o günlerime götürdün :KK74:
İlkinde bile gözüm dolmamıştı ama bunda doldu cidden 🥺bunca şeyden sonra o kadar iyi geldi ki inşallah hep böyle haberler verebilirim 🥰

Aralık ayında ben de aynı şeyleri yaşadım yolk sac vardı bebek yoktu. Doktor bana antibiyotik vermişti bir de beta sıfırlanana kadar test verdim

İlkinde bile gözüm dolmamıştı ama bunda doldu cidden 🥺bunca şeyden sonra o kadar iyi geldi ki inşallah hep böyle haberler verebilirim 🥰
Gözleriniz aydın kuzum çok sevindim 🥰🥰😍😍🧿🧿 ay ben hüngür hüngür ağlarım herhalde😀

Gözleriniz aydın kuzum çok sevindim 🥰🥰😍😍🧿🧿 ay ben hüngür hüngür ağlarım herhalde😀
Cidden onca yaşanandan sonra insan çok farklı hissediyor 🥰her aşamasında hep hepimize dua ediyorum eşim günlük hala alışkanlık etti Meryem suresi okur öncesinde de çok okumuştu bende okuyorum ardına hepimize dua ediyorum gerçekten hepimiz güzel haberleri öyle hak ediyoruz ki artık 🥰

Back