- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam şimdi bekliyorum daha yarım saate anca alır gibiBence duyulur canım benim diğer hamileliğimde 6+3 te duyulmuştu haber ver bizede
AynenHa-ri seni bekliyoruz balımmm
Bugün 11 de elim ayağım buz gibi erkenden kalktım bekliyorum resmen, kontrol gününe kadar daha sakinim ama son gün bir ürperti ile bekliyorum bu kadarı da normal bence, tabiki haber vereceğim buraya haber vermeden geçmem asla
Oy maşallah ya öyle sevindim ki.Kızlar şimdi eve geldim takvime göre 6+3 olması gerekirken 6+1 çıktı ama çok şükür kalp atışı vs duyduk yolk hepsi normal dedi kese haftaya uyumlu dedi böyle işte
Kürtaja gerek kalmamış olması çok iyi rahim kalınlığı bence kanama ile dökülecek, haftaya bakıp iyi gerek kalmadı derse düşük arkası da antibiyotik veriyorlar mı bilmiyorum bir sor enfeksiyon riskim olur mu diyeMerhaba bugün doktora gittim 3 gündür düşük yapıyordum. Bebek oluşumu yoktu sadece yolk oluşmuştu henüz. Bütün keseyi düşürmüş atmışım. Rahim kalınlığı devam ediyor dedi sadece. Kürtaja gerek kalmadı ama rahim kalınlığın azalmazsa haftaya vakum yaparız dedi. Yapmam gereken bir şey var mı ilaç falanda vermedi ? Nasıl azalır rahin kalınlığı ?
Canım gözün aydın çok güzel bir haber verdin bize de Allah kucağına almayı nasip etsin ne kadar güzel heyecanlar beni de o günlerime götürdünKızlar şimdi eve geldim takvime göre 6+3 olması gerekirken 6+1 çıktı ama çok şükür kalp atışı vs duyduk yolk hepsi normal dedi kese haftaya uyumlu dedi böyle işte
Ben ilkinde bu haftada boğuk bir ses duymuştum sadece ama bunda şükür gayet belliydi haftaya daha da güçlenir dedi nasıl içim rahat etti ya çok şükür gerçektenOy maşallah ya öyle sevindim ki.
İlerde ya da geride olması önemli değil büyüdükçe o gün farklılıkları 1 kaç haftaya kadar çıkacak göreceksin
Gazamız mübarek olsun diyelim.
İlkinde bile gözüm dolmamıştı ama bunda doldu cidden bunca şeyden sonra o kadar iyi geldi ki inşallah hep böyle haberler verebilirimCanım gözün aydın çok güzel bir haber verdin bize de Allah kucağına almayı nasip etsin ne kadar güzel heyecanlar beni de o günlerime götürdün
Aralık ayında ben de aynı şeyleri yaşadım yolk sac vardı bebek yoktu. Doktor bana antibiyotik vermişti bir de beta sıfırlanana kadar test verdimMerhaba bugün doktora gittim 3 gündür düşük yapıyordum. Bebek oluşumu yoktu sadece yolk oluşmuştu henüz. Bütün keseyi düşürmüş atmışım. Rahim kalınlığı devam ediyor dedi sadece. Kürtaja gerek kalmadı ama rahim kalınlığın azalmazsa haftaya vakum yaparız dedi. Yapmam gereken bir şey var mı ilaç falanda vermedi ? Nasıl azalır rahin kalınlığı ?
Gözleriniz aydın kuzum çok sevindim ay ben hüngür hüngür ağlarım herhaldeİlkinde bile gözüm dolmamıştı ama bunda doldu cidden bunca şeyden sonra o kadar iyi geldi ki inşallah hep böyle haberler verebilirim
Düşük olunca da antibiyotik veriyorlar değil mi iyiki yazdın melikelerce bak bunu sor mutlakaAralık ayında ben de aynı şeyleri yaşadım yolk sac vardı bebek yoktu. Doktor bana antibiyotik vermişti bir de beta sıfırlanana kadar test verdim
Hah be şükür güzel haberler gelsinKızlar şimdi eve geldim takvime göre 6+3 olması gerekirken 6+1 çıktı ama çok şükür kalp atışı vs duyduk yolk hepsi normal dedi kese haftaya uyumlu dedi böyle işte
Cidden onca yaşanandan sonra insan çok farklı hissediyor her aşamasında hep hepimize dua ediyorum eşim günlük hala alışkanlık etti Meryem suresi okur öncesinde de çok okumuştu bende okuyorum ardına hepimize dua ediyorum gerçekten hepimiz güzel haberleri öyle hak ediyoruz ki artıkGözleriniz aydın kuzum çok sevindim ay ben hüngür hüngür ağlarım herhalde
Hiç duyacağıma umudum yoktu çok erken gibiydi ama şükür yaHah be şükür güzel haberler gelsin
Çok sevindim sizin adınızaKızlar şimdi eve geldim takvime göre 6+3 olması gerekirken 6+1 çıktı ama çok şükür kalp atışı vs duyduk yolk hepsi normal dedi kese haftaya uyumlu dedi böyle işte