İyiyim sen nasılsın cnm, bitti rapor aldım biraz şimdi de ücretsiz izin baslattim, seminerlerde başlıcam ins, benim uyuz doktorum heyet ayarlayamam dediCnmm nasılsınızın bıttı mı senın, benım pazartesi bıttı rapor aldım
Yok cikolata kisti var, yumurta kalitesini etkiliyor odaTamamdır inceliyorum çok teşekkür ederim. Allah evlatlarınıza güzel ömürler versinSizde pko var mıydı?
Sen kimde doğum yaptın canım? Öğretmen misin sen de ?İyiyim sen nasılsın cnm, bitti rapor aldım biraz şimdi de ücretsiz izin baslattim, seminerlerde başlıcam ins, benim uyuz doktorum heyet ayarlayamam dedi
Rapor hakkının hepsı bıttı mı? Ben 20 gun kullnamıs olcam 4 kere 5er alıcam, eger aıle hekımı vermeseydi ben de ucret sız talep edıcek tim, mudur yardımcısı en az 2 hafta al, olmazsa okula gelirsin idarı gorevlı yaparız dediİyiyim sen nasılsın cnm, bitti rapor aldım biraz şimdi de ücretsiz izin baslattim, seminerlerde başlıcam ins, benim uyuz doktorum heyet ayarlayamam dedi
Grubun 3/4ü ögretmen cnmSen kimde doğum yaptın canım? Öğretmen misin sen de ?
Ben azıcık gerginim bugün devlette randevu buldum oksapar için rapor çıkartmaya gideceğim gel keseye de bakalım derse stresliyim olması gerektiği ile uyumlu mu herşey yolunda mı diyeSelam kızlar nasılsınız?
Umarım herkes için her şey yolundadır
Yaa bilmiyordum ben de onlardan biriyim o zamanGrubun 3/4ü ögretmen cnm
Sizin branş nedirYaa bilmiyordum ben de onlardan biriyim o zaman
Cidden öğretmenler ekibi gibi olduSizin branş nedirokul acsak bütün branşları tamamlarız herhalde görsel sanatlar yok galiba aramızda
Sanki bütün öğretmenler hamıle kalmaya calısıyor, ama bızım okuldakı herkes pıtır pıtır doguruyor, bı ben boyle sürünüyorumCidden öğretmenler ekibi gibi oldu
Eşimin okulunda 2. Düşünme aşamasına geldiler ilki büyüdü deSanki bütün öğretmenler hamıle kalmaya calısıyor, ama bızım okuldakı herkes pıtır pıtır doguruyor, bı ben boyle sürünüyorum
Rehberlik benimSizin branş nedirokul acsak bütün branşları tamamlarız herhalde görsel sanatlar yok galiba aramızda
Bizim okulda bir İngilizcecı var 4.yu dogurdu 4üde kız, erkegı bulana kadar deneyecek galıba, hepsı boy boy aralarında 1bucuk 2 yas ancak varEşimin okulunda 2. Düşünme aşamasına geldiler ilki büyüdü de
Zorunlu hizmeti tamamladıktan sonra düşünüyordum. hemen olcak zannediyorum yaz tatiline doğum denk gelmesin diye hesap yapıyordum bir deSanki bütün öğretmenler hamıle kalmaya calısıyor, ama bızım okuldakı herkes pıtır pıtır doguruyor, bı ben boyle sürünüyorum
Allah herkese sağlıklı bakabileceği kadar versin valla ben bu şartlarda sağlıklı bir tane yaparsam benim için tamam daha şu cinsiyeti de arayayım moduna enerjim kalmadı şuan bile %20 şarj ile ancaBizim okulda bir İngilizcecı var 4.yu dogurdu 4üde kız, erkegı bulana kadar deneyecek galıba, hepsı boy boy aralarında 1bucuk 2 yas ancak var
Onu ben de dusunmustum mart ayında ilk denemelerde basladım, ilk denemede kalacam sandım, üstünden 3 yıl gectıZorunlu hizmeti tamamladıktan sonra düşünüyordum. hemen olcak zannediyorum yaz tatiline doğum denk gelmesin diye hesap yapıyordum bir deöyle değilmiş tabi işler. Batıya geldik şimdi de olmuyor vardır bir vakti diyorum
Ama gercekten cogu aile de erkek bebek arayısı var, bu bır gercek.. Ozellıkle erkek tarafı bunu cok yapıyor.Allah herkese sağlıklı bakabileceği kadar versin valla ben bu şartlarda sağlıklı bir tane yaparsam benim için tamam daha şu cinsiyeti de arayayım moduna enerjim kalmadı şuan bile %20 şarj ile anca
Aynen öyle oldu gerçekten şu an yaza da denk gelse kabulümOnu ben de dusunmustum mart ayında ilk denemelerde basladım, ilk denemede kalacam sandım, üstünden 3 yıl gectıyaza da denk gelse dogurcam, evdeki hesap çarşıya Hıc uymadı hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?