• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu ben de dusunmustum mart ayında ilk denemelerde basladım, ilk denemede kalacam sandım, üstünden 3 yıl gectı ☺️yaza da denk gelse dogurcam, evdeki hesap çarşıya Hıc uymadı hem de
O hesaplama işleri bizden geçti😌

Ama gercekten cogu aile de erkek bebek arayısı var, bu bır gercek.. Ozellıkle erkek tarafı bunu cok yapıyor.
Bizim kız olsa eşimin babası sevincinden ölür galiba öyle kıza düşkünler 🙈ama sanmıyorum benim hissiyat erkek 😂eşimin babasının nenesi de kızlarından çok çekmiş kaçmışlar vs öyle olunca beddua etmiş bu sülale kız yüzü görmesin diye cidden fazla kız yok 😅

Bizim kız olsa eşimin babası sevincinden ölür galiba öyle kıza düşkünler 🙈ama sanmıyorum benim hissiyat erkek 😂eşimin babasının nenesi de kızlarından çok çekmiş kaçmışlar vs öyle olunca beddua etmiş bu sülale kız yüzü görmesin diye cidden fazla kız yok 😅
Ayy o nasıl beddua etmıs oyle
Ben kızları daha cok seviyorum, ama ilk gebeligimde erkek bebek gormustum ruyamda, mis gibi kokuyordu, o yuzden erkege de sıcak bakmaya baslamıstım

Ayy o nasıl beddua etmıs oyle
Ben kızları daha cok seviyorum, ama ilk gebeligimde erkek bebek gormustum ruyamda, mis gibi kokuyordu, o yuzden erkege de sıcak bakmaya baslamıstım
Ben cidden ikisine de hep ortaydım çünkü ikisi de farklı farklı açılardan güzel kızı zaten bide kardeşimle yaşıyorum o da var bak yaşı kaç olursa olsun malum bilmiyorum evladım gibi ya 🥰

Deıl mi ya temmuzun ortasında dogursak da olur ☺️
Olur olur her ay olur ☺️☺️☺️
Senın durumlar nedir canım, kanama bıttı mı, tekrar hcg bakıldı mı

İnşallah inşallah 🤲🏻sen nasılsın peki ne durumda kanaman
Benim karışık kızlar ya 2 günde bir kan verdim 22 ydi pzar acillik oldum çok ağrım vardı 28 e çıktı sonra 21 e düştü bugün yeniden verdim bekliyorum. Umarım düşüyordur kanamam da yeni yeni bitiyor gibi.

Benim karışık kızlar ya 2 günde bir kan verdim 22 ydi pzar acillik oldum çok ağrım vardı 28 e çıktı sonra 21 e düştü bugün yeniden verdim bekliyorum. Umarım düşüyordur kanamam da yeni yeni bitiyor gibi.
Doktor ne dedı, kımyasal mı dıyor?

Ben cidden ikisine de hep ortaydım çünkü ikisi de farklı farklı açılardan güzel kızı zaten bide kardeşimle yaşıyorum o da var bak yaşı kaç olursa olsun malum bilmiyorum evladım gibi ya 🥰
Kardesın nasıl, alıstı mı isine, yasadıgı sehıre 🙂hayırlı kısmet cıkar yakında 🥰

Tam anlamı ile ne olduğu bir netleşseydi

Kardesın nasıl, alıstı mı isine, yasadıgı sehıre 🙂hayırlı kısmet cıkar yakında 🥰
Alıştı çok şükür tabi her davada şok geçiriyor hala insanlara ama olsun, çıktı bile 😅ama net bir şekilde erken evlenmek istiyorsan olmaz ben en az 3 yıl atanmış olmanın tadını çıkarmak istiyorum dedi şuan sadece konuşuyorlar 😅

Back