- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
O hesaplama işleri bizden geçtiOnu ben de dusunmustum mart ayında ilk denemelerde basladım, ilk denemede kalacam sandım, üstünden 3 yıl gectı yaza da denk gelse dogurcam, evdeki hesap çarşıya Hıc uymadı hem de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O hesaplama işleri bizden geçtiOnu ben de dusunmustum mart ayında ilk denemelerde basladım, ilk denemede kalacam sandım, üstünden 3 yıl gectı yaza da denk gelse dogurcam, evdeki hesap çarşıya Hıc uymadı hem de
Bu aylar bızım ıcın altın aylar, subat mart nisan dogumlu olacaklar, ıkıncı donem kapatırızAynen öyle oldu gerçekten şu an yaza da denk gelse kabulüm
Herşey yolunda inşallah içini ferah tutBen azıcık gerginim bugün devlette randevu buldum oksapar için rapor çıkartmaya gideceğim gel keseye de bakalım derse stresliyim olması gerektiği ile uyumlu mu herşey yolunda mı diye
Deıl mi ya temmuzun ortasında dogursak da olurO hesaplama işleri bizden geçti
Senın durumlar nedir canım, kanama bıttı mı, tekrar hcg bakıldı mıHerşey yolunda inşallah içini ferah tut
Bizim kız olsa eşimin babası sevincinden ölür galiba öyle kıza düşkünler ama sanmıyorum benim hissiyat erkek eşimin babasının nenesi de kızlarından çok çekmiş kaçmışlar vs öyle olunca beddua etmiş bu sülale kız yüzü görmesin diye cidden fazla kız yokAma gercekten cogu aile de erkek bebek arayısı var, bu bır gercek.. Ozellıkle erkek tarafı bunu cok yapıyor.
İnşallah inşallah sen nasılsın peki ne durumda kanamanHerşey yolunda inşallah içini ferah tut
Ayy o nasıl beddua etmıs oyleBizim kız olsa eşimin babası sevincinden ölür galiba öyle kıza düşkünler ama sanmıyorum benim hissiyat erkek eşimin babasının nenesi de kızlarından çok çekmiş kaçmışlar vs öyle olunca beddua etmiş bu sülale kız yüzü görmesin diye cidden fazla kız yok
Ben cidden ikisine de hep ortaydım çünkü ikisi de farklı farklı açılardan güzel kızı zaten bide kardeşimle yaşıyorum o da var bak yaşı kaç olursa olsun malum bilmiyorum evladım gibi yaAyy o nasıl beddua etmıs oyle
Ben kızları daha cok seviyorum, ama ilk gebeligimde erkek bebek gormustum ruyamda, mis gibi kokuyordu, o yuzden erkege de sıcak bakmaya baslamıstım
Olur olur her ay olurDeıl mi ya temmuzun ortasında dogursak da olur
Senın durumlar nedir canım, kanama bıttı mı, tekrar hcg bakıldı mı
Benim karışık kızlar ya 2 günde bir kan verdim 22 ydi pzar acillik oldum çok ağrım vardı 28 e çıktı sonra 21 e düştü bugün yeniden verdim bekliyorum. Umarım düşüyordur kanamam da yeni yeni bitiyor gibi.İnşallah inşallah sen nasılsın peki ne durumda kanaman
Doktor ne dedı, kımyasal mı dıyor?Olur olur her ay olur
Benim karışık kızlar ya 2 günde bir kan verdim 22 ydi pzar acillik oldum çok ağrım vardı 28 e çıktı sonra 21 e düştü bugün yeniden verdim bekliyorum. Umarım düşüyordur kanamam da yeni yeni bitiyor gibi.
Kardesın nasıl, alıstı mı isine, yasadıgı sehıre hayırlı kısmet cıkar yakındaBen cidden ikisine de hep ortaydım çünkü ikisi de farklı farklı açılardan güzel kızı zaten bide kardeşimle yaşıyorum o da var bak yaşı kaç olursa olsun malum bilmiyorum evladım gibi ya
O kimyasal olduğunu düşünüyor dış da olabilir dedi ama düşüşe geçince yine sevinmiştik. İkisini de yaşadım önceden ama bu bambaşka garip bir şey yaDoktor ne dedı, kımyasal mı dıyor?
Güzel olcak her şeyBen azıcık gerginim bugün devlette randevu buldum oksapar için rapor çıkartmaya gideceğim gel keseye de bakalım derse stresliyim olması gerektiği ile uyumlu mu herşey yolunda mı diye
Tam anlamı ile ne olduğu bir netleşseydiOlur olur her ay olur
Benim karışık kızlar ya 2 günde bir kan verdim 22 ydi pzar acillik oldum çok ağrım vardı 28 e çıktı sonra 21 e düştü bugün yeniden verdim bekliyorum. Umarım düşüyordur kanamam da yeni yeni bitiyor gibi.
Alıştı çok şükür tabi her davada şok geçiriyor hala insanlara ama olsun, çıktı bile ama net bir şekilde erken evlenmek istiyorsan olmaz ben en az 3 yıl atanmış olmanın tadını çıkarmak istiyorum dedi şuan sadece konuşuyorlarKardesın nasıl, alıstı mı isine, yasadıgı sehıre hayırlı kısmet cıkar yakında
İnşallahGüzel olcak her şey
Ne kadar oldun şimdi senİnşallah
5+1 diyor takvimde daha çook yol var nasipse bugün sanmam bebeğe dair bişey gözükmez gibiNe kadar oldun şimdi sen