• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnmm nasılsın🥰ızın bıttı mı senın, benım pazartesi bıttı rapor aldım
İyiyim sen nasılsın cnm, bitti rapor aldım biraz şimdi de ücretsiz izin baslattim, seminerlerde başlıcam ins, benim uyuz doktorum heyet ayarlayamam dedi

İyiyim sen nasılsın cnm, bitti rapor aldım biraz şimdi de ücretsiz izin baslattim, seminerlerde başlıcam ins, benim uyuz doktorum heyet ayarlayamam dedi
Rapor hakkının hepsı bıttı mı? Ben 20 gun kullnamıs olcam 4 kere 5er alıcam, eger aıle hekımı vermeseydi ben de ucret sız talep edıcek tim, mudur yardımcısı en az 2 hafta al, olmazsa okula gelirsin idarı gorevlı yaparız dedi

Selam kızlar nasılsınız?
Umarım herkes için her şey yolundadır 🥰
Ben azıcık gerginim bugün devlette randevu buldum oksapar için rapor çıkartmaya gideceğim gel keseye de bakalım derse stresliyim olması gerektiği ile uyumlu mu herşey yolunda mı diye 😐

Sanki bütün öğretmenler hamıle kalmaya calısıyor, ama bızım okuldakı herkes pıtır pıtır doguruyor, bı ben boyle sürünüyorum 🤷‍♀️😅
Eşimin okulunda 2. Düşünme aşamasına geldiler ilki büyüdü de 😂

Sanki bütün öğretmenler hamıle kalmaya calısıyor, ama bızım okuldakı herkes pıtır pıtır doguruyor, bı ben boyle sürünüyorum 🤷‍♀️😅
Zorunlu hizmeti tamamladıktan sonra düşünüyordum. hemen olcak zannediyorum yaz tatiline doğum denk gelmesin diye hesap yapıyordum bir de 😄 öyle değilmiş tabi işler. Batıya geldik şimdi de olmuyor vardır bir vakti diyorum

Bizim okulda bir İngilizcecı var 4.yu dogurdu 4üde kız, erkegı bulana kadar deneyecek galıba, hepsı boy boy aralarında 1bucuk 2 yas ancak var
Allah herkese sağlıklı bakabileceği kadar versin valla ben bu şartlarda sağlıklı bir tane yaparsam benim için tamam daha şu cinsiyeti de arayayım moduna enerjim kalmadı şuan bile %20 şarj ile anca 😂

Zorunlu hizmeti tamamladıktan sonra düşünüyordum. hemen olcak zannediyorum yaz tatiline doğum denk gelmesin diye hesap yapıyordum bir de 😄 öyle değilmiş tabi işler. Batıya geldik şimdi de olmuyor vardır bir vakti diyorum
Onu ben de dusunmustum mart ayında ilk denemelerde basladım, ilk denemede kalacam sandım, üstünden 3 yıl gectı ☺️yaza da denk gelse dogurcam, evdeki hesap çarşıya Hıc uymadı hem de

Allah herkese sağlıklı bakabileceği kadar versin valla ben bu şartlarda sağlıklı bir tane yaparsam benim için tamam daha şu cinsiyeti de arayayım moduna enerjim kalmadı şuan bile %20 şarj ile anca 😂
Ama gercekten cogu aile de erkek bebek arayısı var, bu bır gercek.. Ozellıkle erkek tarafı bunu cok yapıyor.

Onu ben de dusunmustum mart ayında ilk denemelerde basladım, ilk denemede kalacam sandım, üstünden 3 yıl gectı ☺️yaza da denk gelse dogurcam, evdeki hesap çarşıya Hıc uymadı hem de
Aynen öyle oldu gerçekten şu an yaza da denk gelse kabulüm ❣️

Back