• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet genel cerrahiye gittim hem devlete gittim hem özele gittim anlamadılar ve ben hep profesör doktorlara giderim. Anlamadım. Şimdi başka doktor daha bakıcam gidicem. Bence sende farklı doktora git derim. Bu devirde tek doktorla olmuyor güvenemiyorum ben anlamayana da var. Doktorlar farklı şeyler söylediği durumlarda oluyor. Bende bu durumdan rahatsız oluyor hangisinin dediği doğru acaba diye başka doktorlara da gidip duruyorum 🤦‍♀️ Bakalım yarın ne diyecek bu doktorda. 🤷‍♀️ Bu bende bayağadır var 20 yaşlardan beri, şuan 31 yaşındayım 🙄 daha öncede anlamadıkları İçin kalmıştı öyle. Yani basit bir şey gibi aslında anlaşılamayacak bir durum olacağını düşünmüyorum
Benim genel cerrahide farklı bir durumdan dolayı randevum vardı zaten. Üniversite hastanesinden özel muayene almıştım. Onu beklerken çıktı bu da. Gidince ikisini de danışacam artık. İnşallah sen de ben de bir çare buluruz belirsiz olması da yoruyor insanı.

Benim genel cerrahide farklı bir durumdan dolayı randevum vardı zaten. Üniversite hastanesinden özel muayene almıştım. Onu beklerken çıktı bu da. Gidince ikisini de danışacam artık. İnşallah sen de ben de bir çare buluruz belirsiz olması da yoruyor insanı.
İnaşşalah canım. Belirsizlik kötü. Dr fıtık varsa gebelik sıkıntılı olur dedi. Basınçtan iç organlarımda sorun olabilirmiş sanırım. Bir sorundan kurtulup diğerine kuçak açıyorum resmen🤦‍♀️ Hayatım mücadele ile geçiyor

İnaşşalah canım. Belirsizlik kötü. Dr fıtık varsa gebelik sıkıntılı olur dedi. Basınçtan iç organlarımda sorun olabilirmiş sanırım. Bir sorundan kurtulup diğerine kuçak açıyorum resmen🤦‍♀️ Hayatım mücadele ile geçiyor
Fıtığın cerrahi müdehalesi basit diye biliyorum ama hamilelik öncesinde sonuç alınabilir belki iyi düşünelim

Kızlar merhaba bende 4 gün önce bebeğim sağlıksız olduğu için 3,5 aylık düşük yaptım ardından içimi temizlediler doktora sormadım nekadar süre korunmam gerektiğini ama hiçte korunmak istemiyorum düşükten sonra korunmayan arkadaşlar var mı aranızda ?
Canım seni hatırladım sanırım Kasım anneleri topiğinde vardın dimi. Bende 2 hafta önce kalp durması nedeniyle düşük yaptım. Doktorum artık düşükten sonra korunma vermiyoruz ama senin düşüğün çok olduğu için bebeğin genetik sonuçlarını bekle dedi. Sanırım herkesin yaklaşımı farklı olabiliyor. Ama bende hemen olsun istiyorum 🥺

Merhaba arkadaşlar bende geçen ay kalp atımı olmaması sebebiyle kürtaj oldum. En azından 1 ay rahim dinlenmeli diye söyledi benim doktorum. Hem zaten genetik sonuç da beklediğimiz için korunuyoruz fakat hiç korunmadan direkt hamile kalan hanımlar da okumuştum forumda. Biraz bizim tercihimize bağlı bir konu sanırım

Canım seni hatırladım sanırım Kasım anneleri topiğinde vardın dimi. Bende 2 hafta önce kalp durması nedeniyle düşük yaptım. Doktorum artık düşükten sonra korunma vermiyoruz ama senin düşüğün çok olduğu için bebeğin genetik sonuçlarını bekle dedi. Sanırım herkesin yaklaşımı farklı olabiliyor. Ama bende hemen olsun istiyorum 🥺
Evet canım o topiktendim bende . Senin kaç haftalıktı canım bende hemen olsun istiyorum kontrolde gittim bugün içerde kanama alanı gözüküyor metiler ilaca devam dedi eğer gitmezse tekrar temizleme yapacaklarmış inşallah ilaçla giderde hiç gerek kalmaz . Bu arada bende bir adet geçirdikten sonra korunmayı düşünmüyorum gerisi takdiri ilahi 😢

Evet benim canım 4.5 yaşında bir oğlum var ikici gebelik kimyasal oldu. Sonrasında tekrar hamile kaldım ama pıhtılaşma aklımıza gelmedi beş haftalıkken gelişim durdu kürtaj oldum. Pıhtılaşma testleri ve genetik test yaptırdım. Mtfr 677 ve pai heterezigot çıktı. Son gebelikte coraspin ve 0.4 Luk iğne kullandım ve sefer de 8. Haftada kanama başladı ve kalbi durdu yavrumun yine kürtaj oldum. Doktor hap fazla geldi dedi şimdi hamile kalana kadar iki günde bir coraspin hamile kalınca da hapı birakip her gün 0.4 Luk iğne kullanmami önerdiler. Deneme tahtası gibi bakalım inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamam. Tabi önce hamile kalabilmem gerek. Prolaktin yüksek çıktı şimdi tedavi görüyorum
Canımmm nerelerdesin sen, epey zaman oldu.. Prolaktın duser hemen, arkasına hamıle kalan cok oluyor

iyi akşamlar herkese infolic combi, gynositol tarzında takviyelerin pko’ya iyi geldiğini duydum birkaç kişiden. Bu takviyeleri doktora danışmadan kullansam sorun olur mu? İlaç olarak geçmiyor aslında ama emin olamadım

iyi akşamlar herkese infolic combi, gynositol tarzında takviyelerin pko’ya iyi geldiğini duydum birkaç kişiden. Bu takviyeleri doktora danışmadan kullansam sorun olur mu? İlaç olarak geçmiyor aslında ama emin olamadım
Kullanabilirsiniz,sorun olacagını sanmıyorum, yıne de ıcınızin rahat etmesi ıcın doktorunuza da sorun. Ben de kullanmıştım ilk gebelık dusundugum zamanlarda

Kullanabilirsiniz,sorun olacagını sanmıyorum, yıne de ıcınızin rahat etmesi ıcın doktorunuza da sorun. Ben de kullanmıştım ilk gebelık dusundugum zamanlarda
Siz hangisini kullandınız? Bir de adet bitince mi başlanıyor

Siz hangisini kullandınız? Bir de adet bitince mi başlanıyor
Ikısını de kullandım ben, farklı zamanlarda, ıstedıgınız zaman baslayabılırsınız, yumurta kalitesine etki edecegı ıcın, adet oncesı baslasasnız daha ıyı olur, cunku adetle bırlıkte yenı folikul ler gelısme ye baslıyor

Ikısını de kullandım ben, farklı zamanlarda, ıstedıgınız zaman baslayabılırsınız, yumurta kalitesine etki edecegı ıcın, adet oncesı baslasasnız daha ıyı olur, cunku adetle bırlıkte yenı folikul ler gelısme ye baslıyor
Mantıklı, denemekte fayda var diye düşündüm teşekkür ederim

Impryl kullanarak kizima, maxijuno kullanarak oğluma hamile kaldım bana ikisi vesile oldu, onların da içeriklerine bak istersen
Tamamdır inceliyorum çok teşekkür ederim. Allah evlatlarınıza güzel ömürler versin🌸 Sizde pko var mıydı?

Back