- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Ay evet ne olduuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet ne olduuu
Aynen bakalm napcak larİyice bir sor bakalım bu kez sürekli aynı şeyi mi yapacaklar dön dolaş
Sürekli kontroldeyim 8 aydırRahim inceliğini ve östrojen eksikliğini nasıl anladılar
Yok yok gitmedi ceza almıştır kesin Ahh işteAy evet ne olduuugitmedi ama dimi ceza falan mı verdiler? Hay allahım ne istiyorlar
Sohrab ‘ımızdan
![]()
Galiba canımBirisi yorumu yüzünden şikayet etti galiba![]()
E2 değeriniz kaç çıkıyorduVücut az üretiyomuş Östrojen i
O da E2 değeri ile alakalı o da yükselmiyo dolayısıyla
Estrofem de E2 yükselmesi için E2 yükselirse rahim kalınlaşır hepsi birbirine bağlı işte
Bant denicez dediler başka henüz bişey demiyorlar
Yani normal usgde gözüküyor muAynen bakalm napcak lar
Sürekli kontroldeyim 8 aydır
Gördüm sonradan ya biri çok boş yapmış ona söylenmiş heralde ondanYok yok gitmedi ceza almıştır kesin Ahh işte![]()
İlaçlarla geçen ay 288 oldu en çokGaliba canım
E2 değeriniz kaç çıkıyordu
EvetYani normal usgde gözüküyor mu
Adetin 2. Günü mü bu? Benimde düşüktü 20-25 civarı. Tedavi görürken estrofem falan içiyordum.İlaçlarla geçen ay 288 oldu en çok
Bu ay 10 çıkıyo ilaç kullanmayırım
Evet
Valla adetin 4.gününden bu yana 17.gün de de böyle çıktı ilk defa da böyle çıkıyoAdetin 2. Günü mü bu? Benimde düşüktü 20-25 civarı. Tedavi görürken estrofem falan içiyordum.
Ama kalınlaşma sorunu olmuyordu. Tabi şuan ne alemde bilmiyorum.
Onlarda inceltiyormuş ben yaşamdım ama canım tetikliyor olabilir amaaan çok sıkıntı ya yumurta gelişsin derken rahim inceliyor.. yumurtlama sonrası estrofem progesteron falan kullanmak gerekiyor hep demekkiValla adetin 4.gününden bu yana 17.gün de de böyle çıktı ilk defa da böyle çıkıyo
Femara kullanıyorum o ters etki mi yapıyo bilmiyorum ki
Aynen ya çünkü normalde hiç böyle çıkmıyodu var bişey anlamadmOnlarda inceltiyormuş ben yaşamdım ama canım tetikliyor olabilir amaaan çok sıkıntı ya yumurta gelişsin derken rahim inceliyor.. yumurtlama sonrası estrofem progesteron falan kullanmak gerekiyor hep demekki
İyi bir doktor bulmalısın canım inşallah bir an önce düzelirAynen ya çünkü normalde hiç böyle çıkmıyodu var bişey anlamadm
İnşallaahİyi bir doktor bulmalısın canım inşallah bir an önce düzelir
Ahhhh.. Canım şimdi gördüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Başın sağolsun, rabbim diğer evlatlarına uzun ömürler versin, yokluklarını göstermesin. Çok çok çok üzüldümYolundaydı, gece lekelenmem oldu, acile gittik kalbi durmuş![]()
Canım hoşgeldin
Hoş buldum cnmmCanım hoşgeldin![]()
Canım test ile döllenme arasındaki bağlantıyı kuramayız ki, bak pozitif bu resmenEki Görüntüle 3065004
Gecikmenin 3. Günü kızlar çok mu silik inşallah yine kimyasal değildir hep bi korku bi sevinememe![]()
Değerin artışı önemli cnm, ınsallah bu kez saglikla kavuşmayı nasip etsin rabbimEki Görüntüle 3065004
Gecikmenin 3. Günü kızlar çok mu silik inşallah yine kimyasal değildir hep bi korku bi sevinememe![]()