Canım ben anlıyorum biliyor musun?
Yani şöyle; birinin mutluluğu neden birinin hüznü olsun ki..
Olmamalı zaten evet ama bu nokta çok hassas. Kendi adıma söylemem gerekirse her gebelik haberinde evet o arkadaşımız İçin çok çok mutlu oldum, kendim için umutlarım yeşerdi. Özellikle kayıp yaşayan arkadaşlarımızın haberleri ekstra mutlu etti beni ama ufak da olsa acaba neden benim olmuyor diye geldi aklıma.
Oysa vakti varmış bunu şuan daha iyi idrak edebiliyorum
Galiba zamanında bu olayın karşı tarafı olduğum İçin kendimce 2 katı dikkatli olmaya çalıştım, kimsenin kalbinde ufak bir kırılma olmasın diye sevincimi hep sınırlarda yaşamaya çalıştım, bu kendi içimde de böyle.
Çünkü bebeklerimiz bize Allah’ın emaneti hiçbir şeyin garantisi yok biraz olacağına bırakmam daha doğru galiba..
Siz de denk gelmişsinizdir sevincini de hüznünü de çok uçlarda yaşayan insanlar oluyor ve bazen istemeden de olsa bu karşı tarafa zarar veriyor ne bileyim kırabiliyor onu. Ben kendimce naçizane böyle hissettim galiba ondan temkinli konuştum hep
@Ha-ri’de sen de zor zamanlar geçirdiniz şimdi güzel haberleri alma vakti Allah’ın izniyle
15 Aralık 2021 canım, 2021’de iyi kötü pek çok şey tecrübe etmiştim bakalım 2022’de neler olacak :)