- 19 Temmuz 2013
- 539
- 929
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 hafta geçti henüz olmadım bir an önce olmak istiyorumNormal adet olmam gereken gün adet oldum
Teşekkür ederim Allah razı olsun.Merhaba kayıplarınız İçin yüreğinize ferahlık diliyorum.
İlki bebekte genetik bir bozukluktan kaynaklı, bebeğe trizomi 22 teşhisi konuldu.
İkincisinde betam düzenli olarak yükselmedi kese oluştu ama rahim içi sağlıksız gebelik dendi.
Testlerinizi yaptırdınız mı?
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor?
Canım sen ne ıs yapıyordun?İyiyim canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor?
24 haftalık idari izindeydim kaldırdılar malum dün iş başı yaptım biraz zor olacak böyle ama Allah sağlık versin gidip geleceğiz inşallah.
Zaman geçiyor 30 lu haftalardan sonra biraz daha rahatlarım diye umuyorum, şükür, endişe hep bir arada işteÇok şükür bugünümüze
![]()
Kamuda denetim kadrosundayım canımCanım sen ne ıs yapıyordun?
Kamuda denetim kadrosundayım canım![]()
Yaa bu izin olayı çok kötü olduİyiyim canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor?
24 haftalık idari izindeydim kaldırdılar malum dün iş başı yaptım biraz zor olacak böyle ama Allah sağlık versin gidip geleceğiz inşallah.
Zaman geçiyor 30 lu haftalardan sonra biraz daha rahatlarım diye umuyorum, şükür, endişe hep bir arada işteÇok şükür bugünümüze
![]()
Olursunuz yakında düşükten sonra dr muayene etti mi ?3 hafta geçti henüz olmadım bir an önce olmak istiyorum![]()
ya hiç sorma ben de tam 24. haftaya giriş yaptım yazı paylaşıldı hayattaki şansım bu kadar işteİyiyim canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor?
![]()
Ben senı hep öğretmen sanıyormusumiş bası deyince dank etti, şuan ara tatil
24 haftaya ben de uzuldum, bızım okudan bir arkadas onumuzdekı hafta 24+0oluyordu, sanırım en buyuk yıkımı o yasadı![]()
Yok kızlar öğretmen değilimYaa bu izin olayı çok kötü oldukolay gelsin canım bende seni öğretmen olarak hatırlıyorum
![]()
Ah kıyamam sana kötü olmuş, gerçi çalışmak istiyordum dedin ama ben evdeyken her gün yürüyüşe çıkıyordum çalışırken bunu yapmam zor mesela kuzum.ya hiç sorma ben de tam 24. haftaya giriş yaptım yazı paylaşıldı hayattaki şansım bu kadar işteama çok da etkilemedi izne çıkmayı hiç düşünmedim çünkü hareket oluyor bana da. Olabildiğince aktif olmaya çalışıyorum umarım doğumda da faydasını görürüm
bende de her şey yolunda şükür hem bir an önce doğsun istiyorum hem de nasıl olacak diye bir sürü korkularım var tuhaf bir hismiş gerçektenAllah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
32 de ayrılacak mısın peki, yoksa calısırm raporu mu alacaksın.. Ben cok korkuyorum ya, benım gebelık yuksek riskliydi, sanırım ben en basından heyet alırım, gebelik olursa şayetYok kızlar öğretmen değilim
Sohrab cumartesi kontrolüm vardı şahit oldum , bir kadın daha o gün almıştı idari izim için kağıdı çok üzüldüm ona ben de.
Ben hemen hemen 1 ay kadar faydalanmış oldum. Keşke tamamlasaydım tabi ama buna da şükür![]()
Sen de ogretmensin deil mi canımya hiç sorma ben de tam 24. haftaya giriş yaptım yazı paylaşıldı hayattaki şansım bu kadar işteama çok da etkilemedi izne çıkmayı hiç düşünmedim çünkü hareket oluyor bana da. Olabildiğince aktif olmaya çalışıyorum umarım doğumda da faydasını görürüm
bende de her şey yolunda şükür hem bir an önce doğsun istiyorum hem de nasıl olacak diye bir sürü korkularım var tuhaf bir hismiş gerçektenAllah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
BİR HAFTA SONRA GİTTİM CANIM SONRA GİTMEDİMOlursunuz yakında düşükten sonra dr muayene etti mi ?
Allah affetsin ben zumbaya, yüzmeye bile gidiyorum sanırsın olimpiyatlara hazırlanıyorumAh kıyamam sana kötü olmuş, gerçi çalışmak istiyordum dedin ama ben evdeyken her gün yürüyüşe çıkıyordum çalışırken bunu yapmam zor mesela kuzum.
Yeterki bebekler sağlıklı olsun da izin çok sorun değil tabiki şimdi her şey yolunda giderse 37 ye kadar çalışacağım. Malum sonrasında izin daha çok lazım![]()
Ben de öğretmen değilim sohrabcımSen de ogretmensin deil mi canım![]()
Olacak tabii gebelik32 de ayrılacak mısın peki, yoksa calısırm raporu mu alacaksın.. Ben cok korkuyorum ya, benım gebelık yuksek riskliydi, sanırım ben en basından heyet alırım, gebelik olursa şayet
Ahhaha zumba yapan hamile ilk defa duydumAllah affetsin ben zumbaya, yüzmeye bile gidiyorum sanırsın olimpiyatlara hazırlanıyorumbebiş sağolsun uyumlu bir çocuk oldu yormuyor beni ben de onu üzmüyorum yuvarlanıp gidiyoruz şuanlık
Ben de öğretmen değilim sohrabcımEğitim vakfında çalışıyorum ama sağolsunlar iş yerim de çok anlayışlılar yormuyorlar beni. Daha önceki düşüğümü de bildikleri için baya sahiplenici oldular
![]()
Neden kaldırdılar canım?İyiyim canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor?
![]()
Peki benim herkes öğretmen sanmamAllah affetsin ben zumbaya, yüzmeye bile gidiyorum sanırsın olimpiyatlara hazırlanıyorumbebiş sağolsun uyumlu bir çocuk oldu yormuyor beni ben de onu üzmüyorum yuvarlanıp gidiyoruz şuanlık
Ben de öğretmen değilim sohrabcımEğitim vakfında çalışıyorum ama sağolsunlar iş yerim de çok anlayışlılar yormuyorlar beni. Daha önceki düşüğümü de bildikleri için baya sahiplenici oldular
![]()