- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Canım bu soruyu devlet büyüklerine sormak lazımNeden kaldırdılar canım?

Covid bitti demekki kaldırdılar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu soruyu devlet büyüklerine sormak lazımNeden kaldırdılar canım?
Evet normal raporu bile zor veriyorlar, benım durum yuksek rısklı oldugu ıcın doktorum kendısı teklif etmıstı, calısma dıye.. Hatta tam yazılı zamanına dek gelmısti, yazılıyı yapıp alayım dedim, baskası yapar demiisti..Olacak tabii gebelik
32 de çalışır alıp devam edeceğim kuzum eğer her şey yolundaysa inşallah. Heyet bulmak şu an çok zor arkadaşlarım alamıyor, ama riskli bir durum görürse veriyor tabii doktorlar. Çok da plan yapmıyorum çalışırım diyorum akana bakalım durum ne gerektirirse onu yapacağız. Her şeyden önemlisi sağlık
Spor iyi gelir aslında önceden de yapıyrlsan süperAllah affetsin ben zumbaya, yüzmeye bile gidiyorum sanırsın olimpiyatlara hazırlanıyorumbebiş sağolsun uyumlu bir çocuk oldu yormuyor beni ben de onu üzmüyorum yuvarlanıp gidiyoruz şuanlık
Ben de öğretmen değilim sohrabcımEğitim vakfında çalışıyorum ama sağolsunlar iş yerim de çok anlayışlılar yormuyorlar beni. Daha önceki düşüğümü de bildikleri için baya sahiplenici oldular
![]()
He he,Canım bu soruyu devlet büyüklerine sormak lazım
Covid bitti demekki kaldırdılar![]()
İyi diyelim iyi olsun kuzum valla erken doğumdan kaynaklı sağlık problemleri bitmiyor çözmeye çalışıyoruz ilk aylar zorlu geçiyor ve geçmeye devam edecek belli. Allah dermansız dert vermesin yeter ki sağlıklı olsunlar başka bir şey istemiyorumSelam kızlar herkes iyidir umarım yeni bebiş haberleri varmı?
PembeAnkaKusu bebişler nasıl kuzum
Sohrab sen nasılsın canım arada girip okumaya çalışıyorum yazamıyorum aklımda ve dualarımdasınız
Çok ufak doğdular normal gelip geçici şeyler olsun inşallahİyi diyelim iyi olsun kuzum valla erken doğumdan kaynaklı sağlık problemleri bitmiyor çözmeye çalışıyoruz ilk aylar zorlu geçiyor ve geçmeye devam edecek belli. Allah dermansız dert vermesin yeter ki sağlıklı olsunlar başka bir şey istemiyorumBen de çok fazla kilo verdim hamile kaldığım kilodan bile geriye düştüm. İyi de oldu gerçi şikayetim yok
Sen nasılsın canım benim çok az kalmış hazırlıklar tamam mı?
![]()
Ayy ne tatlı güzel zamanlar kuzum her şey hallolur gider bebişin de sağlıkla gelir inşallahhÇok ufak doğdular normal gelip geçici şeyler olsun inşallahkilo vermen süper olmuş bide 2 tane bebiş Allah yardımcın olsun
Çoğu bitti çok şükür hazırlıkların sağlıcakla zamanında gelsin inşallah temizlik vs ufak tefek şeylerimiz kaldı ramazandan sonra hallederiz geri kalanı Allah nasip ederse
Aynen ne cok sevinmiştik biz deAyy ne tatlı güzel zamanlar kuzum her şey hallolur gider bebişin de sağlıkla gelir inşallahhben hamileliğin güzel yanlarını neredeyse hiç yaşayamadım ikiz diye sevindiğim gün olacaklardan habersizmişim gerçekten eritti beni minnoşlar
bakalım senin minnoş neler yapacak
![]()
Oyy kuzum öperim tabii valla hem de ne sevinmiştik ama böyle olması gerekiyormuş hep en hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyoruz elimizden başka bir şey gelmiyor gerisi allahtanAynen ne cok sevinmiştik biz debenım yerime de öp kokla mınnosları
Yaa neler yaşandı geride kaldı çok şükür şimdi yanındalarAyy ne tatlı güzel zamanlar kuzum her şey hallolur gider bebişin de sağlıkla gelir inşallahhben hamileliğin güzel yanlarını neredeyse hiç yaşayamadım ikiz diye sevindiğim gün olacaklardan habersizmişim gerçekten eritti beni minnoşlar
bakalım senin minnoş neler yapacak
![]()
Rabbim sabrının mükafatını en güzel şekilde sana nasip edecek ben inanıyorum güzel günlerin yakındaAynen ne cok sevinmiştik biz debenım yerime de öp kokla mınnosları
Biz buranın demirbaşı olduk be gülüm, en en en eskilerden biz kaldık![]()
Heheeyytt eskilerden kim kaldı bee
Oyy kuzum öperim tabii valla hem de ne sevinmiştik ama böyle olması gerekiyormuş hep en hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyoruz elimizden başka bir şey gelmiyor gerisi allahtangüzel günlerin yakındır inşallah geciktiriyorsa güzelleştiriyor derler
![]()
Rabbim sabrının mükafatını en güzel şekilde sana nasip edecek ben inanıyorum güzel günlerin yakında![]()
Kız sen de bir gorunup bır kayboluyorsunHeheeyytt eskilerden kim kaldı beeben de varım o en eskilerden ve tablodan hala adı silinmeyenlerden
ama artık bat da vermiyorum, dön dolaş aynı şeyler.. yüreğim sıkıldı be yaa.. yazmışken özet geçeyim. Yine bi 3 aylık Femara ve ovitrelle hayal kırıklığı. Bu ay doktor iğneye geçme kararı aldı. Merional (yeni adı meriofert) başladık 75 ünite 7 gün. Aslında yumurtalarım gelişiyor benim niye iğne onu da anlamadım
çok da istekli değildim bu sefer ama hadi bunu da denemedik demeyelim diye başladık. Bu ay da olmazsa yine uzun bir süre elimi eteğimi çekicem olmuyorsa var demek ki bi hayır dicem. Çok yoruldum 2 yıl oldu.
Bu arada hoşgeldinMammamia2 görmeyi özlemişiz
![]()
Hangi marka kullanıyorsunuz ?ben araştırıp bulmuştum sonra doktoruma gösterdim bunu kullanıyorum diye. bu çok iyidir devam edebilirsin dedi. yumurtalıklara destek. yanında folik asitte kullanıyorum tabii
Yaa çok mu hareketli yerim ben onuuuYaa neler yaşandı geride kaldı çok şükür şimdi yanındalar
Benim minnoş canıma okuyacak gibi de bakalım![]()
Ya tatlım açıkçası yaşanan kayıplardan sonra aman oldu mu olacak mı heyecanımı paylaşmak abes olur diye sürecimle ilgili bişey yazmak istemiyorum. Artık umudum da kalmadı zaten, son kez deniyorum işte. Vazgeçmedik ama uzunca bir ara vermek istiyoruz tedavilere falan. İnşallah dediğin gibi olurKız sen de bir gorunup bır kayboluyorsunhayırlı olsun yeni tedavin, ıgne candır bosver tabletleri, vesıle olsun ınsallah bebıse
![]()
Boyle dusunursen üzülürüm, burada acımızı da sevincimizi de paylasıyoruz.. O zaman kayıp yasadıgımızda kımse ses etmesin olur mu Hıc oyle.. Acikcasi bı kac kısı gordum bu grupta üzüntümüzü paylastık, mutlu haber aldıgında gelıp de haber vermedi, kotu niyetli deıldir muhakkak ama.. Ne olursa olsun bızım de sevinmeye hakkımız var.. Kimsenin mutlulugunda gözümüz yok cok sukur..Ya tatlım açıkçası yaşanan kayıplardan sonra aman oldu mu olacak mı heyecanımı paylaşmak abes olur diye sürecimle ilgili bişey yazmak istemiyorum. Artık umudum da kalmadı zaten, son kez deniyorum işte. Vazgeçmedik ama uzunca bir ara vermek istiyoruz tedavilere falan. İnşallah dediğin gibi olurgörünmesem de hep okuyorum takip ediyorum sizi. Yeniden umutlar yeşerecek, bahar gelecek bize de inşallah
![]()
Yapmadım cuma günü yapacam