• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olacak tabii gebelik 🙏💓

32 de çalışır alıp devam edeceğim kuzum eğer her şey yolundaysa inşallah. Heyet bulmak şu an çok zor arkadaşlarım alamıyor, ama riskli bir durum görürse veriyor tabii doktorlar. Çok da plan yapmıyorum çalışırım diyorum akana bakalım durum ne gerektirirse onu yapacağız. Her şeyden önemlisi sağlık
Evet normal raporu bile zor veriyorlar, benım durum yuksek rısklı oldugu ıcın doktorum kendısı teklif etmıstı, calısma dıye.. Hatta tam yazılı zamanına dek gelmısti, yazılıyı yapıp alayım dedim, baskası yapar demiisti..
İnsallah saglıcakla gelsin minik.. Çalısılabılıyorsan senın ıcın de ıyı olur, zaman cabucak gecer gider.. Yatakta hic gecmıyor gercekten ☺️

Allah affetsin ben zumbaya, yüzmeye bile gidiyorum sanırsın olimpiyatlara hazırlanıyorum 😂🙈 bebiş sağolsun uyumlu bir çocuk oldu yormuyor beni ben de onu üzmüyorum yuvarlanıp gidiyoruz şuanlık🥰

Ben de öğretmen değilim sohrabcım 😂Eğitim vakfında çalışıyorum ama sağolsunlar iş yerim de çok anlayışlılar yormuyorlar beni. Daha önceki düşüğümü de bildikleri için baya sahiplenici oldular😍
Spor iyi gelir aslında önceden de yapıyrlsan süper 🎉🎉🎉

Selam kızlar herkes iyidir umarım yeni bebiş haberleri varmı?
PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu bebişler nasıl kuzum
Sohrab Sohrab sen nasılsın canım arada girip okumaya çalışıyorum yazamıyorum aklımda ve dualarımdasınız
İyi diyelim iyi olsun kuzum valla erken doğumdan kaynaklı sağlık problemleri bitmiyor çözmeye çalışıyoruz ilk aylar zorlu geçiyor ve geçmeye devam edecek belli. Allah dermansız dert vermesin yeter ki sağlıklı olsunlar başka bir şey istemiyorum 🤲🏻 Ben de çok fazla kilo verdim hamile kaldığım kilodan bile geriye düştüm. İyi de oldu gerçi şikayetim yok 🤷🏼‍♀️ Sen nasılsın canım benim çok az kalmış hazırlıklar tamam mı? 🤗💙

İyi diyelim iyi olsun kuzum valla erken doğumdan kaynaklı sağlık problemleri bitmiyor çözmeye çalışıyoruz ilk aylar zorlu geçiyor ve geçmeye devam edecek belli. Allah dermansız dert vermesin yeter ki sağlıklı olsunlar başka bir şey istemiyorum 🤲🏻 Ben de çok fazla kilo verdim hamile kaldığım kilodan bile geriye düştüm. İyi de oldu gerçi şikayetim yok 🤷🏼‍♀️ Sen nasılsın canım benim çok az kalmış hazırlıklar tamam mı? 🤗💙
Çok ufak doğdular normal gelip geçici şeyler olsun inşallah 🙏kilo vermen süper olmuş bide 2 tane bebiş Allah yardımcın olsun🥰
Çoğu bitti çok şükür hazırlıkların sağlıcakla zamanında gelsin inşallah temizlik vs ufak tefek şeylerimiz kaldı ramazandan sonra hallederiz geri kalanı Allah nasip ederse

Çok ufak doğdular normal gelip geçici şeyler olsun inşallah 🙏kilo vermen süper olmuş bide 2 tane bebiş Allah yardımcın olsun🥰
Çoğu bitti çok şükür hazırlıkların sağlıcakla zamanında gelsin inşallah temizlik vs ufak tefek şeylerimiz kaldı ramazandan sonra hallederiz geri kalanı Allah nasip ederse
Ayy ne tatlı güzel zamanlar kuzum her şey hallolur gider bebişin de sağlıkla gelir inşallahh 🤲🏻🤗💙 ben hamileliğin güzel yanlarını neredeyse hiç yaşayamadım ikiz diye sevindiğim gün olacaklardan habersizmişim gerçekten eritti beni minnoşlar 🤣 bakalım senin minnoş neler yapacak 🥰

Ayy ne tatlı güzel zamanlar kuzum her şey hallolur gider bebişin de sağlıkla gelir inşallahh 🤲🏻🤗💙 ben hamileliğin güzel yanlarını neredeyse hiç yaşayamadım ikiz diye sevindiğim gün olacaklardan habersizmişim gerçekten eritti beni minnoşlar 🤣 bakalım senin minnoş neler yapacak 🥰
Aynen ne cok sevinmiştik biz de 😔 benım yerime de öp kokla mınnosları

Aynen ne cok sevinmiştik biz de 😔 benım yerime de öp kokla mınnosları
Oyy kuzum öperim tabii valla hem de ne sevinmiştik ama böyle olması gerekiyormuş hep en hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyoruz elimizden başka bir şey gelmiyor gerisi allahtan 🙁 güzel günlerin yakındır inşallah geciktiriyorsa güzelleştiriyor derler 🤲🏻💙

Yaa neler yaşandı geride kaldı çok şükür şimdi yanındalar 🙏
Benim minnoş canıma okuyacak gibi de bakalım 😅😅

Biz buranın demirbaşı olduk be gülüm, en en en eskilerden biz kaldık 🤷‍♀️

Öyle düşünme bizim o şekilde konuşma sebebimiz Sohrab Sohrab topiği açtığından beri daimi üye gibi en eskiden kalmamız 🙈yoksa tabloya bakınca zaten şuan şimdilik ikimizin adı var bakıp bakıp dua ediyorum bir kapatsak şurayı diye 🥰 sonra sürece başlayınca da Sohrab Sohrab güzel haberi vermiş olsa daha ne isteriz ki 🤲🏻💜
Heheeyytt eskilerden kim kaldı bee 🤣 ben de varım o en eskilerden ve tablodan hala adı silinmeyenlerden 💪 ama artık bat da vermiyorum, dön dolaş aynı şeyler.. yüreğim sıkıldı be yaa.. yazmışken özet geçeyim. Yine bi 3 aylık Femara ve ovitrelle hayal kırıklığı. Bu ay doktor iğneye geçme kararı aldı. Merional (yeni adı meriofert) başladık 75 ünite 7 gün. Aslında yumurtalarım gelişiyor benim niye iğne onu da anlamadım 🤷 çok da istekli değildim bu sefer ama hadi bunu da denemedik demeyelim diye başladık. Bu ay da olmazsa yine uzun bir süre elimi eteğimi çekicem olmuyorsa var demek ki bi hayır dicem. Çok yoruldum 2 yıl oldu.
Bu arada hoşgeldin Mammamia2 Mammamia2 görmeyi özlemişiz 🥰

Oyy kuzum öperim tabii valla hem de ne sevinmiştik ama böyle olması gerekiyormuş hep en hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyoruz elimizden başka bir şey gelmiyor gerisi allahtan 🙁 güzel günlerin yakındır inşallah geciktiriyorsa güzelleştiriyor derler 🤲🏻💙

Rabbim sabrının mükafatını en güzel şekilde sana nasip edecek ben inanıyorum güzel günlerin yakında 🙏🥰

İnşallah kızlar ❤️

Heheeyytt eskilerden kim kaldı bee 🤣 ben de varım o en eskilerden ve tablodan hala adı silinmeyenlerden 💪 ama artık bat da vermiyorum, dön dolaş aynı şeyler.. yüreğim sıkıldı be yaa.. yazmışken özet geçeyim. Yine bi 3 aylık Femara ve ovitrelle hayal kırıklığı. Bu ay doktor iğneye geçme kararı aldı. Merional (yeni adı meriofert) başladık 75 ünite 7 gün. Aslında yumurtalarım gelişiyor benim niye iğne onu da anlamadım 🤷 çok da istekli değildim bu sefer ama hadi bunu da denemedik demeyelim diye başladık. Bu ay da olmazsa yine uzun bir süre elimi eteğimi çekicem olmuyorsa var demek ki bi hayır dicem. Çok yoruldum 2 yıl oldu.
Bu arada hoşgeldin Mammamia2 Mammamia2 görmeyi özlemişiz 🥰
Kız sen de bir gorunup bır kayboluyorsun ☺️ hayırlı olsun yeni tedavin, ıgne candır bosver tabletleri, vesıle olsun ınsallah bebıse 🥰

Kız sen de bir gorunup bır kayboluyorsun ☺️ hayırlı olsun yeni tedavin, ıgne candır bosver tabletleri, vesıle olsun ınsallah bebıse 🥰
Ya tatlım açıkçası yaşanan kayıplardan sonra aman oldu mu olacak mı heyecanımı paylaşmak abes olur diye sürecimle ilgili bişey yazmak istemiyorum. Artık umudum da kalmadı zaten, son kez deniyorum işte. Vazgeçmedik ama uzunca bir ara vermek istiyoruz tedavilere falan. İnşallah dediğin gibi olur 🙏☺️ görünmesem de hep okuyorum takip ediyorum sizi. Yeniden umutlar yeşerecek, bahar gelecek bize de inşallah 🥰

Ya tatlım açıkçası yaşanan kayıplardan sonra aman oldu mu olacak mı heyecanımı paylaşmak abes olur diye sürecimle ilgili bişey yazmak istemiyorum. Artık umudum da kalmadı zaten, son kez deniyorum işte. Vazgeçmedik ama uzunca bir ara vermek istiyoruz tedavilere falan. İnşallah dediğin gibi olur 🙏☺️ görünmesem de hep okuyorum takip ediyorum sizi. Yeniden umutlar yeşerecek, bahar gelecek bize de inşallah 🥰
Boyle dusunursen üzülürüm, burada acımızı da sevincimizi de paylasıyoruz.. O zaman kayıp yasadıgımızda kımse ses etmesin olur mu Hıc oyle.. Acikcasi bı kac kısı gordum bu grupta üzüntümüzü paylastık, mutlu haber aldıgında gelıp de haber vermedi, kotu niyetli deıldir muhakkak ama.. Ne olursa olsun bızım de sevinmeye hakkımız var.. Kimsenin mutlulugunda gözümüz yok cok sukur..
Zaten dikkat ettiysen bat takıbı yapmıyoruz artık, düşük sonrası hamıle kalanları tabloya ekliyoruz, bu kaderi paylasan arkadslarımız ilk sayfaya geldiklerinde umut olsun diye..
Umutsuzluk da yok ayrıca. Bize gore deıl o.. Cok sukur kı evladın var, yıne hamıle kalacaksın. Yıne saglıcakla kucagına alacaksın, vaktı gelince meyve verecektir evlılıgınız eminim 🥰🙏🏻

Back
X