Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bişey daha sorucam kürtaj olmadım ben kendi kendine düştü kese kanamam bir hafta daha devam edecekmiş. Kürtaj yapmadan düşüren arkadaşlar bir sonraki adetinizi kanama başlangıcından itibaren kaçıncı günde oldunuz. Doktorun dediğini tam anlamadım kanama bitişinden mi sayıcam kanama başlangıcından mı

Günaydın kızlar güzel karlı bir sabahla karşılaşmak iyi hissettirdi
Antalya da bol rüzgar maşallah
İyi oglenler Bursada da kar var çocuk gibi mutlu uyandım bugün
Ayy eşim Bursa'da okumuş sözde geçen sene baharda gelip gezecektik ama sevgili korona sağolsun

Bu arada kızlar trombofoli paneli sonucunun ardından bu sabah da smear sonucum çıkmış doktor temiz dedi sadece az bi enfeksiyon varmış o kadar valla şükür dedim, bir sorun olmasa da her yıl bu testi verince aklımdan bir sürü kötü senaryo geçiyor ya

Çok şükür canım, herşey yolunda.. Bebiş için ön hazırlıklar tamam

Cıddı mısın, bız de bu sene Ermenekten tayın olduk, dun Ermenek te de kar yagıyordu, arkadslar paylamsıslardı
Yaa valla ben ermenekliyim şansa bak merkeze sadece dolu gibi yağdı geçti valla ya bugünde o kadar sıcak ki galiba kar topluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…