• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Antalya da bol rüzgar maşallah😒

Ayy eşim Bursa'da okumuş sözde geçen sene baharda gelip gezecektik ama sevgili korona sağolsun🤔

Bu arada kızlar trombofoli paneli sonucunun ardından bu sabah da smear sonucum çıkmış doktor temiz dedi sadece az bi enfeksiyon varmış o kadar valla şükür dedim, bir sorun olmasa da her yıl bu testi verince aklımdan bir sürü kötü senaryo geçiyor ya🙈🤗
tamam artık derin bir nefes alıyorsun ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz :dua:

Günaydın kızlar bişey daha sorucam kürtaj olmadım ben kendi kendine düştü kese kanamam bir hafta daha devam edecekmiş. Kürtaj yapmadan düşüren arkadaşlar bir sonraki adetinizi kanama başlangıcından itibaren kaçıncı günde oldunuz. Doktorun dediğini tam anlamadım 😏 kanama bitişinden mi sayıcam kanama başlangıcından
Allah sabır versin
Bende kürtaj olmadan 18 Aralık düşük yaptım
Doktoruma sormadım ne zaman adet olurum diye
Ama genelde düşükten sonrada 30-40 gün sonra adet olunuyor
Bende daha olmadım
Siz ne zaman düşük yaptınız?

Günaydın kızlar bişey daha sorucam kürtaj olmadım ben kendi kendine düştü kese kanamam bir hafta daha devam edecekmiş. Kürtaj yapmadan düşüren arkadaşlar bir sonraki adetinizi kanama başlangıcından itibaren kaçıncı günde oldunuz. Doktorun dediğini tam anlamadım 😏 kanama bitişinden mi sayıcam kanama başlangıcından mı
Benim de senin gibi. Bugün 26. Gün daha gelem giden yok.😂

Allah sabır versin
Bende daha olmadım
Bende 21 aralıkta düşük yaptım. Geçmiş olsum size de.

Allah sabır versin
Bende daha olmadım
Benim kanamam 8 ocakta başladı hala devam ediyo

Allah sabır versin
Bende daha olmadım
Bende 21 aralıkta düşük yaptım. Geçmiş olsum size de.
Kızlar ilk adete kadar ve ilk adet sonrası aman enfeksiyon olmamaya iki kat dikkat edin, tam bu evrede öncekinden daha hassas oluyoruz

Antalya da bol rüzgar maşallah😒

Ayy eşim Bursa'da okumuş sözde geçen sene baharda gelip gezecektik ama sevgili korona sağolsun🤔

Bu arada kızlar trombofoli paneli sonucunun ardından bu sabah da smear sonucum çıkmış doktor temiz dedi sadece az bi enfeksiyon varmış o kadar valla şükür dedim, bir sorun olmasa da her yıl bu testi verince aklımdan bir sürü kötü senaryo geçiyor ya🙈🤗
Cok güzeldir bursam ya beklerim😍benim ilk görev yerim Malatyaydi cok özlemiştim bursayi 1 sene kalmis olmama rağmen

Kızlar kürtaj olalı 35 gün oldu hala bende regl olmadım. Bu beni biraz düşündürüyor. Umarım sorun yoktur.

Kızlar kürtaj olalı 35 gün oldu hala bende regl olmadım. Bu beni biraz düşündürüyor. Umarım sorun yoktur.
Peki hiç belirtin yok mu? Ya da enfeksiyon yaşadın mı bazen o geciktiriyormuş ama emin değilim ne kadar doğru

Benim doktorum 40günü geçerse muayeneye gel demişti biraz daha bekle canım, geçmiş olsun☹️
Dünyanın en tatlis teyzeleri kalp atışıni gördük 😍
Harika bir haber bu ❤️ Tebrikler 👏🏻👏🏻👏🏻😍Darısı başımıza 🙏🏻❤️

Back