• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın yapmıcaktım ama senın ıcın yapıyım 🤩 adetten sonra 7.gun yumurtlama sancısı olunca test yaptım o da pik oldu, sonra ıste bunda da suphelendım aynı sancı dun de oldu, dun de pik oldu.. Bu ay degısık bır ay oldu 😇
He böyle başlayıp her gün yapıyorlar ya öyle sandım 😬 tamam yarın da at 🥰😍 değişik olsun sonuçları güzel olsun ❤️🤲🏻🙏🏻

Kızlar bugün doktordayım yumurtalarımın hepsi çatlamış rahim duvarı kalınlığı çok iyi görünüyor dedi. Geçen salı olgunlaşmış yumurta vardı ama çarşamba günü akıntıyı gördüm. İlk ilişki de o gece 2 gibi oldu. Yani günlerden perşembeydi. Doktor kimyasallarım olduğu için erken yakalayalım varsa dedi ve beta hcg baktırdı. Gebelik görünmüyor ama bu olmayacağı anlamına gelmez haftaya tekrarla dedi. Perşembeden perşembeye artık kanda çıkar mıydı? Yoksa çok mu erken oldu
Bence çok erken canım hayırlısı olsun yumurtaların ve rahimin iyi olması çok güzel 🙏🏻🥰 haftaya falan belli olur belki

Canim illa belli sebeb olmuyor ki nasibi yoksa da olmuyor zor bliyorum ama şu dünyada neyin garantisi var ki bu kayiplarda öyle
İnşallah yine sağlıkla kalirsin
Haklısınn canım şoku atlatana kadar bu sorgulamalar devam edicek galiba

• Beğen
Reactions: H M
Kızlar e nabız da trombofoli paneli sonucu gözüküyor 4 şeye bakmışlar galiba sonuç kısmında buradakiler gibi yazmıyor ya. N ne demek mesela?

Kızlar resmi çekemedim tek tek yazıyorum
Faktör II G20210A SONUÇ: N
Faktör IV leidenG1691A SONUÇ: N
MTHFR C677T SONUÇ: N
MTHFR A1298C SONUÇ: NM

Kızlar resmi çekemedim tek tek yazıyorum
Faktör II G20210A SONUÇ: N
Faktör IV leidenG1691A SONUÇ: N
MTHFR C677T SONUÇ: N
MTHFR A1298C SONUÇ: NM
Normal anlamında mı acaba? Bende pek anlamadım genelde bunlar homozigot heterozigot diye yazıyorlardı.

Normal anlamında mı acaba? Bende pek anlamadım genelde bunlar homozigot heterozigot diye yazıyorlardı.
Ben de öyle düşündüm son NM yazan da normal ve mutasyon olsa bi o sıkıntılı mı olmuş olur acaba

Back