Herşey güzel dedi bebisle alakalı canım benim TSH yüksek ilaç la düzelir dedi ama inşallah 5.50 çıkmışYa çok iyi çok şükür gelişimi vs her şey normalmiş değil mi miniğin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşey güzel dedi bebisle alakalı canım benim TSH yüksek ilaç la düzelir dedi ama inşallah 5.50 çıkmışYa çok iyi çok şükür gelişimi vs her şey normalmiş değil mi miniğin
Dün gittim canım doktora. Kan tahlili yaptı haftaya kontrole gitcem. Inşallah olurda gerek kalmaz.Benim doktorum 40günü geçerse muayeneye gel demişti biraz daha bekle canım, geçmiş olsun
Harika bir haber bu Tebrikler Darısı başımıza
Başlangıçtan canim.26.gün kanama bittiktin sonra mı saydıın peki yoksa başlangıçtan mı
Korunuyorum inş bise olmaz ❤Kızlar ilk adete kadar ve ilk adet sonrası aman enfeksiyon olmamaya iki kat dikkat edin, tam bu evrede öncekinden daha hassas oluyoruz
Ya masallah❤ sağlıkla ilerlesin inşallahDünyanın en tatlis teyzeleri kalp atışıni gördük
Kuzu trombofili sonucunu dr yorumladı mi? Vajinit ne demekmişDün gittim canım doktora. Kan tahlili yaptı haftaya kontrole gitcem. Inşallah olurda gerek kalmaz.
İnşallah canım darısı başınızaYa masallah❤ sağlıkla ilerlesin inşallah
Doktorum normal herşey dedi. Buna bağlayamayız düşüğün sebebini dedi. Doktorumu değiştiricem zaten. Kendi tüp bebek vs yaptığı hastalara bakıyormuş. Normal gebe kalırsam bakmıyormuş. Vajinitte böyle kokususuz ağrısız kaşıntısız sarı açık yeşil tarzı çok çok az akıntı vardı. Ona dedi. Vajinal enfeksiyon yani. O kadar dikkat ettim nasıl oldu bilmiyorum. Ilişki bile olmadi 35 gündür. Fitil verdi. Inşallah geçer.Kuzu trombofili sonucunu dr yorumladı mi? Vajinit ne demekmiş
Ay aynı bana da aynısı oldu ilk bir haftalık antibiyotik ve mixovul verdi işe yaramadı sonra içinde sadece iki tane olan fitil verdi 3 gün ara ile kullandım o baya azalttı ama hala var sanki onca dikkate ragmen hemdeDoktorum normal herşey dedi. Buna bağlayamayız düşüğün sebebini dedi. Doktorumu değiştiricem zaten. Kendi tüp bebek vs yaptığı hastalara bakıyormuş. Normal gebe kalırsam bakmıyormuş. Vajinitte böyle kokususuz ağrısız kaşıntısız sarı açık yeşil tarzı çok çok az akıntı vardı. Ona dedi. Vajinal enfeksiyon yani. O kadar dikkat ettim nasıl oldu bilmiyorum. Ilişki bile olmadi 35 gündür. Fitil verdi. Inşallah geçer.
Bir öncesinde yazdım sana yeniHa-ri canım Sende vajinit olmuştun demi fitilden sonra geçti mi senin ki ?
Hiç bu değerlerden anlamıyorum ya ama inşallah sağlıkla ilerler artık sıkıntısızHerşey güzel dedi bebisle alakalı canım benim TSH yüksek ilaç la düzelir dedi ama inşallah 5.50 çıkmış
Bana da mixovul verdi canım. Dün ilk defa kullandım sabah bayagi artmisti akıntı. Kultur falan almadi direkt vajinal baktı bunu verdi. Bende o kadar dikkat ettim başıma geldi. Bu nasıl sansizlik. Ilk adeti ne zaman oldun sen canım. Sende de mi gecikme yaptıAy aynı bana da aynısı oldu ilk bir haftalık antibiyotik ve mixovul verdi işe yaramadı sonra içinde sadece iki tane olan fitil verdi 3 gün ara ile kullandım o baya azalttı ama hala var sanki onca dikkate ragmen hemde
9 gün ama son 2 gün çok az geldiKanamanız k gün sürdü
Bende gecikme yapmadı sadece bazılarında yaptığını söyleyen vardı ben kürtajdan 31 gün sonra adet olmuştum adetten sonra yine vardı enfeksiyon, zaten fitille iyice bir sökülüyor ma bitmiyor nedenseBana da mixovul verdi canım. Dün ilk defa kullandım sabah bayagi artmisti akıntı. Kultur falan almadi direkt vajinal baktı bunu verdi. Bende o kadar dikkat ettim başıma geldi. Bu nasıl sansizlik. Ilk adeti ne zaman oldun sen canım. Sende de mi gecikme yaptı
Bu da bizi buldu desene canım. Biri bitiyor biri başlıyor. Tükenme noktasına gelcek az kaldi.Bende gecikme yapmadı sadece bazılarında yaptığını söyleyen vardı ben kürtajdan 31 gün sonra adet olmuştum adetten sonra yine vardı enfeksiyon, zaten fitille iyice bir sökülüyor ma bitmiyor nedense
Cidden benim tam aklım rahatladı derken hep birşey çıkar mutlaka bu ara özellikle eşimle yeni laf lafı açtı evlenmeden önce verdiğimiz telesemi testi aklımıza geldi düğün arifesi ben sanıyorum ki o sonuçları almış o sanıyor ki ben aldım 3 yıl sonra şimdi fark ettik sonuç ne bilmiyoruzBu da bizi buldu desene canım. Biri bitiyor biri başlıyor. Tükenme noktasına gelcek az kaldi.
O ne oluyor canım. Kansizlikla alakalı bir test miCidden benim tam aklım rahatladı derken hep birşey çıkar mutlaka bu ara özellikle eşimle yeni laf lafı açtı evlenmeden önce verdiğimiz telesemi testi aklımıza geldi düğün arifesi ben sanıyorum ki o sonuçları almış o sanıyor ki ben aldım 3 yıl sonra şimdi fark ettik sonuç ne bilmiyoruz
Evet şu Akdeniz anemisi testi bizden evlilik öncesi istenmiştiO ne oluyor canım. Kansizlikla alakalı bir test mi