- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
Ama çatlamış deıl mıHala bile koyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama çatlamış deıl mıHala bile koyu
Dun benım de sankı rahım patlıcak gıbı sancı oldu, dunku sancı cok hafıf bugun.. Bugun yapsan pik görebilirsin belkiKedinin veteriner kontrolünden döndüm şimdi
Inanılmaz karın ve kasık agrisi var yumurtlama geliyor gibi hissediyorum ben de. ovulasyon testi yapmamaya karar vermiştim ama benim sağım solum belli olmaz.
1 ayda çıkmıştı benimkiler kromozom testi de yaptırmıştık hepsi 20 tahlil hepsi de 1 ayda çıktı özelde yaptırmıştım canımCanım şu protein c ve s homosistein mi oluyo? Ve Ben bunu hemotolojiye gittiğimde isticemde bunun sonucunun çıkması da 1 ayı buluyor mu?
Bugün 18. Gün büyük ihtimal söylediğin gibidir kuzum. Geçen ay 19. Gündü pik :) yaparsam atarım size.Dun benım de sankı rahım patlıcak gıbı sancı oldu, dunku sancı cok hafıf bugun.. Bugun yapsan pik görebilirsin belki
İnsallahh yaa, aynı anda hamıle kalmıs olcaz o zaman tutarsaBugün 18. Gün büyük ihtimal söylediğin gibidir kuzum. Geçen ay 19. Gündü pik :) yaparsam atarım size.
Bebişler peşpeşe gelsin inşallah ya çok istiyorum
Değerlendirdinmi canımYumurta çatlamış bugun
Değerlendirdinmi canım
Geçenlerde instagramda gokcen erdogan paylasmıstı spermın hareketine de yardımcı olacak jel.. Onun sayfasına da bakabilirsin.. Bence de zararı olmazKızlar bi sorum olacak size.
Ara ara olurdu, tekrar başladı vajinal kuruluk şikayetim. Yumurtlama döneminde biraz daha iyi oluyor ama yine de gleitgelen jel aldım. Eczacı spermlere bi zarari olmayacağını dermokozmetik bi urun olmadığını, guvenebilecegimi söyledi. Sıkıntı olmaz heralde dr. da onayladı.
Tam zamanıydı ya
Bugün 18. Gün büyük ihtimal söylediğin gibidir kuzum. Geçen ay 19. Gündü pik :) yaparsam atarım size.
Bebişler peşpeşe gelsin inşallah ya çok istiyorum
Benim de bugün pik olacak gibiİnsallahh yaa, aynı anda hamıle kalmıs olcaz o zaman tutarsa
Bu gece çalısma var bızım konuda desenizeBenim de bugün pik olacak gibi
Biz bu gece yokuz sabah görüşürüz kızlarBu gece çalısma var bızım konuda desenize
Ben yemek yapmak için mutfaga geçiyorumŞu hayatta en sevdiğim iş yemek veya pasta börek için uğraşmak tam bir terapiCanımmm kızlar napıyosunuz
Bir ayda iki kez değerlendirme şansı bu bir işaret olsun AllahımYumurta çatlamış bugun
Evet 2,3 gün daha nasıl gözükecek atar mısın canım? Adetten kaç gün sonra başladın?Ama çatlamış deıl mı
Ohh miss benim yarın 6 Artık sömestir gelsinBugun en yogun gun, hafta bitmiş sayıyorum artık, yarın 2 ders var sadece..
Ben yemek yapmak için mutfaga geçiyorumŞu hayatta en sevdiğim iş yemek veya pasta börek için uğraşmak tam bir terapi
Bir ayda iki kez değerlendirme şansı bu bir işaret olsun Allahım
Yarın yapmıcaktım ama senın ıcın yapıyım adetten sonra 7.gun yumurtlama sancısı olunca test yaptım o da pik oldu, sonra ıste bunda da suphelendım aynı sancı dun de oldu, dun de pik oldu.. Bu ay degısık bır ay olduEvet 2,3 gün daha nasıl gözükecek atar mısın canım? Adetten kaç gün sonra başladın?
1 hafta kanda çıkması için erken. Rahim duvarı kalınlığı adete de gebeliğe de yorulabilir. Inşallah güzel olur sonuçKızlar bugün doktordayım yumurtalarımın hepsi çatlamış rahim duvarı kalınlığı çok iyi görünüyor dedi. Geçen salı olgunlaşmış yumurta vardı ama çarşamba günü akıntıyı gördüm. İlk ilişki de o gece 2 gibi oldu. Yani günlerden perşembeydi. Doktor kimyasallarım olduğu için erken yakalayalım varsa dedi ve beta hcg baktırdı. Gebelik görünmüyor ama bu olmayacağı anlamına gelmez haftaya tekrarla dedi. Perşembeden perşembeye artık kanda çıkar mıydı? Yoksa çok mu erken oldu