- 7 Ocak 2021
- 839
- 783
- 53
- 26
Anladım benimde kürtaj sonrası üçüncü adet olmam gerekiyordu ama bu ay korunmadık, 2 ay 27 günde bir oldum kendimi bildim bileli düzenlidir zaten ama kürtajdan sonrada bi düzen bozukluğu olmamıştı benimde bugün gecikeli 3 gün kaset test erken gebelik testi negatif ama kendimi garip hissediyorum kan verdim bugün yarın sonuç almaya gidicem, bence sizde kan vermelisiniz bir kaç gün daha bekleyip17 eylulde kurtaj oldum, kist olustugu icin kendiligimden adet olamadim 2 ay sonra 19 kasimda ilk adetimi ilacla oldum. 14 Aralikta tam 26.gun 2.sini oldum, simdide bugun itibariyle 31.gunum bekliyorum
Benimde adet günüm 14 aralıktıAnladım benimde kürtaj sonrası üçüncü adet olmam gerekiyordu ama bu ay korunmadık, 2 ay 27 günde bir oldum kendimi bildim bileli düzenlidir zaten ama kürtajdan sonrada bi düzen bozukluğu olmamıştı benimde bugün gecikeli 3 gün kaset test erken gebelik testi negatif ama kendimi garip hissediyorum kan verdim bugün yarın sonuç almaya gidicem, bence sizde kan vermelisiniz bir kaç gün daha bekleyiphakkımızda hayırlısı olsun inşallah gecikme sebebi bebiştir
Yaa insallah hayirli haberler verirsiniz yarinBenimde adet günüm 14 aralıktı
Beni de ekleyin 21 ocakMerhabalar
14 Kasım da kalp atısı alamadığımız için 9 haftalık düşük yaptım, asılama ile hamıle kalmıstım, doktorum 2.adetimde çagırdı yeniden aşılama yapıcak.. Umarım yeniden hamıle kalabılırım
Bu sürecte bana destek olan kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @Merveun 02.01.2021 @medusasli 03.01.2021 @H M 09.01.2021 Sohrab 21.01.2021 @Liloss 27.01.2021 melinda- 28.01.2021 Teneffus Zili 28.01.2021 burcusami 29.01.2021 @Random33 02.02.2021 sutlaacc 07.02.2021
Evet klomen kullancam canım perşembe başlıyorumCanim sen klomen catlatma ignesi falan mi deneyeceksin bu ay?
İnşallah canım sağol benim eşimde vardiyalı her hafta ayrı bir düzenimiz varBende seviyorum cnmesim bu hafta evde normalde vardiyalı çalışıyo cok giremiyorum gündüz anca ev işleriyle uğraşıyorum. Sende tedaviye başlıcakmissin ins mucizen sağlıkla gelir
Hayirlisi olsun canim, adetinin kacinci gunu kontrole gittin ve kacinci gunu ilaca baslamis oluyorsun?Evet klomen kullancam canım perşembe başlıyorum
İnşallah canım Allah razı olsunYaa insallah hayirli haberler verirsiniz yarinbenimde kurtajdan once cok duzenliydi 30.gun hic gecmez olurdum ama kurtaj oldum olali duzenim bozuldu doktorum normal duzelir zamanla dedi. Benim gogus hassasiyeti ve bacak agrim sanki her an regl olacakmisim gibi, kasiklarimda bir agrim yok. Acikcasi kendime soz vermistim negatif cikarsa uzulmeyecektim cunku doktorumla gorustum bu ay ilk kez catlatma ignesi deneyecektim ama bu sabah negatifi gorunce moralim bozuldu ister istemez bende bir kac gun bekleyeyim eger 2-3 gune olmazsam mutlaka test yaptiririm
Amin insallah canim, mutlaka haber veririm hic merak etmeİnşallah canım Allah razı olsunbende kendimle aynı şeyi yaşamış son adeti de aynı insan görünce heyecan yaptım Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin sende haberdar et durumunu
Neden olmasın olmaz diye düşünme benceAmin insallah canim, mutlaka haber veririm hic merak etmeaslinda suan ki siddetli bacak agrimdan cok yakinda adet olacagimi anliyorum ama iste bir umit insan gec dollenme falandir diye dusunuyor ay keske oyle olsa
Aynen öylee zor oluyor cnm ya uyku saatim de şaşıyor valla. Resmen sevgili Gibi oluyosun vardiyaya göre görüşüyosunİnşallah canım sağol benim eşimde vardiyalı her hafta ayrı bir düzenimiz var
Canım moralini bozma daha erkenden boş gebelik diye insanı strese sokuyorlar. İnşallah sağlıklı ilerlesin bir daha gittiğinde başka doktora git. İnşallah bebeği de görüp kalp atışınıda duyarsın ❤ Allaha dua etkarından baktı pek göremedim dedi vajinal baktı canım yolk falan bana demedi fotoda da görünmüyor 2 dk bile tutmadı zaten
İnşallah kuzuİnşallah kalmaz canımBende bu ay ilaç tedavisi görcem bakalım inşallah ilk seferde olur
Klomen canım iğneyi bilmiyorum gidince söyler sanırımİnşallah kuzuilaç ne verecek? Çatlatma iğnesi de verecek mi?
Alıştım ama tek düze değil değişiklik oluyorAynen öylee zor oluyor cnm ya uyku saatim de şaşıyor valla. Resmen sevgili Gibi oluyosun vardiyaya göre görüşüyosun
Ben 5. Günü başlayacağım canım 13. Gün kontrol gideceğimHayirlisi olsun canim, adetinin kacinci gunu kontrole gittin ve kacinci gunu ilaca baslamis oluyorsun?
Benim arkadaşım da öyle diyor ne güzel Özlüyorsunuz birbirinizi diyo. O bakimdan guzel ama insan sıkılıyor ya. Ben uyku düzeninden cok etkilenirimAlıştım ama tek düze değil değişiklik oluyor
Teşekkür ederim canım birazdan atıcamTabi ki canım, bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?