- 10 Aralık 2020
- 775
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.303
- 28
Sohrab'ın tavsiyesiyle ve senden de geçer not almasıyla ben de başlayacağım inşallah fragmanı çok hoşuma gitti.Yaa dimi çookk güzel bence başladım diziye Crowndaki Philip oynuyormuş (yaşlı hali)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sohrab'ın tavsiyesiyle ve senden de geçer not almasıyla ben de başlayacağım inşallah fragmanı çok hoşuma gitti.Yaa dimi çookk güzel bence başladım diziye Crowndaki Philip oynuyormuş (yaşlı hali)
Bende Claire Foy a bayıldım 3. Sezonda üzülmüştüm onun çıkmasına Margeratta efsane cidden ama Diana lı bölümleri de iple çektmBen de çok çok severek izlemiştim. Eşimle cinayet, polisiye harici ortak izlediğimiz nadir dizilerden
Ilk ve son sezonu çok sevdim özellikle.
Not: kraliçenin kız kardeşinin gençliğine bayıla bayıla bi hal olmuştum su gibi kadın
Outlandera mı?Sohrab'ın tavsiyesiyle ve senden de geçer not almasıyla ben de başlayacağım inşallah fragmanı çok hoşuma gitti.
İnşallah canım. İnsan yaşamadan bilmiyor.Cok üzüldüm..hepimizin bu şekilde yarim kalmisliklari var. Bizi en iyi biz anlarız..inşallah daha güzel günler bi an önce gelir sizin için ve bizler icin
Kürtaj günü lekelenme, bir gün sonra da kanamam başladı.Kızlar düşük sonrası kanama ile yumurtlama 15 gün içinde oluyormuş sanırım. İlk adetiniz ne zaman geldi? Gebelik olusan var mı aranizda?
Erken düşük olduğu için ebe hemen yapabilirsiniz düzenli ise dedi.
Ben kanamayi cumartesi silince gördüm. Gece arttı. Sabah resmen içimden parçalar çıktı rahim bosaldi yani. Agrim da çoktu doğum yapmış gibi.Kürtaj günü lekelenme, bir gün sonra da kanamam başladı.
Tam bir ay sonra adet oldum günü gününe. 6 haftalık kalmıştı bebeğim.
1.5 ay sonra kontrole gittim. Doktor rahim toparlamış korunmayı bırakabilirsin dedi. O ay yumurtlamayi kaçırmışım dr öyle söyledi. Eğer kaçırmasaydım ilk yumurtlamada izin vardı bana.
Ben 1 hafta pıhtılı bir şekilde düşürmüştüm tam 30 gün sonra regl oldum. Normalde 28 döngü sürem. Sonraki ay (yani bu ay) hamile kaldım tekrar çok şükür İnşAllah sağlıkla ilerler bu gebeliğim aklım çıkıyorBen kanamayi cumartesi silince gördüm. Gece arttı. Sabah resmen içimden parçalar çıktı rahim bosaldi yani. Agrim da çoktu doğum yapmış gibi.
Bugün baya az geldi adet son günü gibi.
Yeni adet görmek 35 günü alıyor diye okumuştum bende.
İlk yumurtlama 15 gün sonra olsa da erken biraz topralansin içerisi.
Maşallah 2. Ayda tekrar olması harika.Ben 1 hafta pıhtılı bir şekilde düşürmüştüm tam 30 gün sonra regl oldum. Normalde 28 döngü sürem. Sonraki ay (yani bu ay) hamile kaldım tekrar çok şükür İnşAllah sağlıkla ilerler bu gebeliğim aklım çıkıyor
Kaçıncı haftada düşük olmuştu? Benim kanama yarın biter gibi duruyor. Adetlerim de kısa sürer zatenBen 1 hafta pıhtılı bir şekilde düşürmüştüm tam 30 gün sonra regl oldum. Normalde 28 döngü sürem. Sonraki ay (yani bu ay) hamile kaldım tekrar çok şükür İnşAllah sağlıkla ilerler bu gebeliğim aklım çıkıyor
7.haftada olmuştu ama bebek 6 haftada kalmıştı. Kalp atışı alınamadı hiç. Benim normal regl gibiydi, ama biraz sancılıydı tabi. Ama gönlünüzü ferah tutun, muhakkak her şerde bir hayır vardırKaçıncı haftada düşük olmuştu? Benim kanama yarın biter gibi duruyor. Adetlerim de kısa sürer zaten
İnsan bi kez yaşayınca kendini güzel duygulara salıveremiyor. Ama sen yine de hep güzel enerjini ver bebeğine Allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize benim doktorum da devam et ara verme dedi. Dün de internette araştırdım baya. Düşükten sonra ilk 3 ay içinde hamile sağlıklı gebelik ihtimali çok yüksekmiş. Sağlıkla alacaksın mis kokulunu kucağınaBen 1 hafta pıhtılı bir şekilde düşürmüştüm tam 30 gün sonra regl oldum. Normalde 28 döngü sürem. Sonraki ay (yani bu ay) hamile kaldım tekrar çok şükür İnşAllah sağlıkla ilerler bu gebeliğim aklım çıkıyor
Ah inşAllah Güzel yüreğine yazına sağlıkİnsan bi kez yaşayınca kendini güzel duygulara salıveremiyor. Ama sen yine de hep güzel enerjini ver bebeğine Allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize benim doktorum da devam et ara verme dedi. Dün de internette araştırdım baya. Düşükten sonra ilk 3 ay içinde hamile sağlıklı gebelik ihtimali çok yüksekmiş. Sağlıkla alacaksın mis kokulunu kucağına
İlk adetten sonra yapbilirsiniz demişti bana doktor 37 gün sonra geldi ilk adetim ne kadardı sizin kaybınız?Kızlar düşük sonrası kanama ile yumurtlama 15 gün içinde oluyormuş sanırım. İlk adetiniz ne zaman geldi? Gebelik olusan var mı aranizda?
Canım benim 23 gün oldu düşük olalı 5 +4 tu, yumurtlama oldumu diye arada ovulasyon testi yapıyorum ama son zamnlarda hep pik çıkıyor test. Hcg 0 lanmamış ondandır diyolar.. bende bu sekilde oldu, ama yumurtlamayi gorup değerlendirebilirsin ya da bekleyebilirsun ilk adeti.Kızlar düşük sonrası kanama ile yumurtlama 15 gün içinde oluyormuş sanırım. İlk adetiniz ne zaman geldi? Gebelik olusan var mı aranizda?
ahhh margaretBen de çok çok severek izlemiştim. Eşimle cinayet, polisiye harici ortak izlediğimiz nadir dizilerden
Ilk ve son sezonu çok sevdim özellikle.
Not: kraliçenin kız kardeşinin gençliğine bayıla bayıla bi hal olmuştum su gibi kadın
dur kızzz spoıler vermeBende Claire Foy a bayıldım 3. Sezonda üzülmüştüm onun çıkmasına Margeratta efsane cidden ama Diana lı bölümleri de iple çektm
benım ilk adetım 18.gn geldı ,adetgıbı de deildi,leke leke oldu ılki,ikinci26.gun geldı,o da asırı pıhtılı ve kanamalı oldu..3.yu beklıyorum bakalım,ılk adetten sonra deneyebılırsın rahımde toparlandıysaKızlar düşük sonrası kanama ile yumurtlama 15 gün içinde oluyormuş sanırım. İlk adetiniz ne zaman geldi? Gebelik olusan var mı aranizda?
Tamamdur kızzz spoıler verme
Benim kürtaj ile sonlandırıldı. 28 günde bir adet gören biriyim. Kürtajdan sonra bir hafta kanama oldu ama çok değil bir hafta da az az arada leke gördüm. 16. Gün yumurtlama oldu. 31.gün adet oldum bakalım 2. Adet ne zaman gelir.Kızlar düşük sonrası kanama ile yumurtlama 15 gün içinde oluyormuş sanırım. İlk adetiniz ne zaman geldi? Gebelik olusan var mı aranizda?