Ben de 5+4 te düşük yaptım. Bana da doktorum hala pozitif çıkabilir gebelik testlerin yanıltmasın seni dedi. Tabii ovülasyonda da öyle görünüyordur. İlk ay yumurtlamayı yakalayamayacağız demek kiCanım benim 23 gün oldu düşük olalı 5 +4 tu, yumurtlama oldumu diye arada ovulasyon testi yapıyorum ama son zamnlarda hep pik çıkıyor test. Hcg 0 lanmamış ondandır diyolar.. bende bu sekilde oldu, ama yumurtlamayi gorup değerlendirebilirsin ya da bekleyebilirsun ilk adeti.
Regli kişiye göre değişiyor. Kimi normal düzende oluyor kimi 40 i çıkmadan..
Kuzum ben zaten bi süre korunacagim. En azından ilk regli olsun, belkii ikinciyi de beklerim.. ne zamn pskolojik olarak hazir hissedersem artık.Ben de 5+4 te düşük yaptım. Bana da doktorum hala pozitif çıkabilir gebelik testlerin yanıltmasın seni dedi. Tabii ovülasyonda da öyle görünüyordur. İlk ay yumurtlamayı yakalayamayacağız demek kidüzenli ilişkiye girersek kaçırmamış oluruz en azından
Aslında hamile olduğunu bilmiyorsan anlamayabilirsin. Sanki böbrek taşı düşürüyorsun ve aynı zamanda büyük tuvaletin gelmiş gibi bir baskı ve belin şiddetli ağrıyor hissine benziyor doğum sancısı.Evet yaa dogum baslıyor, onu da anlamıyorlar, cok tuhaf
1 hafta oldu benimki. Tabii ki önemli olan senin kendini hazır hissetmen. İlk reglde sapmalar olabilir dert etme, stres de çok etkili biliyorsunKuzum ben zaten bi süre korunacagim. En azından ilk regli olsun, belkii ikinciyi de beklerim.. ne zamn pskolojik olarak hazir hissedersem artık.
Sen.ne zmn düşük yaptın ?
Aslında ılacla dusuk yaparken, hemsıre bana bi nevı dogum sancısı cekıyorsun demıstı bana, belim yerinden koptu sandım cok sancılıydıAslında hamile olduğunu bilmiyorsan anlamayabilirsin. Sanki böbrek taşı düşürüyorsun ve aynı zamanda büyük tuvaletin gelmiş gibi bir baskı ve belin şiddetli ağrıyor hissine benziyor doğum sancısı.
Ah o stres bas düşman.1 hafta oldu benimki. Tabii ki önemli olan senin kendini hazır hissetmen. İlk reglde sapmalar olabilir dert etme, stres de çok etkili biliyorsun
Benim de çok zorduAslında ılacla dusuk yaparken, hemsıre bana bi nevı dogum sancısı cekıyorsun demıstı bana, belim yerinden koptu sandım cok sancılıydı
Bana önce gittiğim doktor ilaç falan vermedi tabii kaldı içerde koca koca pıhtılar, kanama kesildi. Yeni gittiğim doktor rahim kasıcı ilacı verdi dün işte. Bi ilk gün sancıdan yerleri tırmaladım bi de bu ilaçtan sonra dünden beri kıvranıyorum. Dediğin gibi sancının yanında bi de belim kopuyor. Sökülemiyor daAslında ılacla dusuk yaparken, hemsıre bana bi nevı dogum sancısı cekıyorsun demıstı bana, belim yerinden koptu sandım cok sancılıydı
Canım benim moralini bozma. Daha çok küçük. Sen güzel düşün rabbim gönlüne göre versinBugün Dr a gittim iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum tabide geçen hafta keseyi görmüştü 1 hafta sonra gel demişti kalp atışı için 5+6 yım sat a göre kese 10mm dedi boş gebelik gibi dedi şuan birşey göremiyorum dedi diğeriyle aynı süreci tekrar yaşıyor gibiyim araştırıyorum zaten bu süre erken gibi geliyor ama neden hemen moralimi yerle bir ediyor ki yada bu seferde mi bı terslik var anlayamıyorum
Canım ben bebegimide kalp atisinida 8. Haftada görmüştüm. 20 mm olmadan da boş gebelikten şüphe edilemez. Yoktur insallh bişeyBugün Dr a gittim iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum tabide geçen hafta keseyi görmüştü 1 hafta sonra gel demişti kalp atışı için 5+6 yım sat a göre kese 10mm dedi boş gebelik gibi dedi şuan birşey göremiyorum dedi diğeriyle aynı süreci tekrar yaşıyor gibiyim araştırıyorum zaten bu süre erken gibi geliyor ama neden hemen moralimi yerle bir ediyor ki yada bu seferde mi bı terslik var anlayamıyorum
Kuzum ben yukarda yazdığımiilk gebeliğim için söyledim. 16 haftalıkti. Normal doğum yapmıştım ilaçla.Bana önce gittiğim doktor ilaç falan vermedi tabii kaldı içerde koca koca pıhtılar, kanama kesildi. Yeni gittiğim doktor rahim kasıcı ilacı verdi dün işte. Bi ilk gün sancıdan yerleri tırmaladım bi de bu ilaçtan sonra dünden beri kıvranıyorum. Dediğin gibi sancının yanında bi de belim kopuyor. Sökülemiyor dasadece çamur gibi akıntı geliyor. Maydanoz suyu içsem mi dedim işe yarar mı ki?
Valla sırf senin için kaldırdığım dosyaya baktım biz bebeği 6+3 de çok çok sıkışık bir şekilde gidip oradan buradan bak bak anca görmüşüz ama o gün kalp atışı vs duymamıştık hiç. Bence boş gebelik lafı için erken değil mi yaBugün Dr a gittim iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum tabide geçen hafta keseyi görmüştü 1 hafta sonra gel demişti kalp atışı için 5+6 yım sat a göre kese 10mm dedi boş gebelik gibi dedi şuan birşey göremiyorum dedi diğeriyle aynı süreci tekrar yaşıyor gibiyim araştırıyorum zaten bu süre erken gibi geliyor ama neden hemen moralimi yerle bir ediyor ki yada bu seferde mi bı terslik var anlayamıyorum
Maydanoz suyunu bilmiyorum ama kürtajdan bir hafta sonra gittiğimde doktor daha sökülmesi gereken pıhtı var demişti adetle atar dedi ilaç vermedi bende normalde içtiğim bir şeydir akşam bir bardak ada çayı içtim ertesi gün tekrar lekelenme başladı ve pıhtı pıhtı sökülmüştüBana önce gittiğim doktor ilaç falan vermedi tabii kaldı içerde koca koca pıhtılar, kanama kesildi. Yeni gittiğim doktor rahim kasıcı ilacı verdi dün işte. Bi ilk gün sancıdan yerleri tırmaladım bi de bu ilaçtan sonra dünden beri kıvranıyorum. Dediğin gibi sancının yanında bi de belim kopuyor. Sökülemiyor dasadece çamur gibi akıntı geliyor. Maydanoz suyu içsem mi dedim işe yarar mı ki?
Sağol canımValla sırf senin için kaldırdığım dosyaya baktım biz bebeği 6+3 de çok çok sıkışık bir şekilde gidip oradan buradan bak bak anca görmüşüz ama o gün kalp atışı vs duymamıştık hiç. Bence boş gebelik lafı için erken değil mi ya
Sağol canım inşallah yaaCanım ben bebegimide kalp atisinida 8. Haftada görmüştüm. 20 mm olmadan da boş gebelikten şüphe edilemez. Yoktur insallh bişey
Allah hepimizin gönlüne göre versin canım Allah razı olsunCanım benim moralini bozma. Daha çok küçük. Sen güzel düşün rabbim gönlüne göre versin
Ya kalp atışını biz 7. Haftada var yok arası zor duymuştuk 8 de gümbür gümbür netti düşün. Ha saglıksız bebek olduğundan 7 de az duyduk desem arkadaşım da 7 de anca duydu ama gayet devam ediyor.Sağol canımBeni daha öncekindede böyle yaptılar 6+3 de boş gebelik dediler kürtaja alacaklardı başka Dr da kalp atışı duymuştum geçen hafta salı günü 4 mm bugün 11 mm görüntülerde öyle yazıyor beta normal ilerledi ben önce bos gebelik yaşadım ama kanama ağrı beta düzensiz di içimi rahatlattıniz valla
Sanırım haklısın beni sadece bu belirsizlik yoruyor en iyisi sabredip beklemek hakkımızda hayırlısı olsunYa kalp atışını biz 7. Haftada var yok arası zor duymuştuk 8 de gümbür gümbür netti düşün. Ha saglıksız bebek olduğundan 7 de az duyduk desem arkadaşım da 7 de anca duydu ama gayet devam ediyor.
Korkmanı en iyi biz anlarız ama şöyle düşün bebek işi nasip işi sen stres yapsan da eline ne gececek. Dua et bekle Rabbim en hayırlısını verecektir. Bu ara bu sağlık işlerini çok kafama takarken bir kitapta "Kapılar ancak razı olanlara açılır" sözünü görünce bir duraksadım cidden doğru. Biz Allahtan gelene razı olalım o eminim ki en hayırlı olanı bize açacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?