- 27 Eylül 2020
- 7.609
- 11.115
- 198
Ay inşallah bu kez faydasını görürüzSaglam da bana fayda etmedi bunlar abım keten tohumu tozunu yogurt la yiyordu Bı ara bagırsaklara birebir, cok faydalı gercekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah bu kez faydasını görürüzSaglam da bana fayda etmedi bunlar abım keten tohumu tozunu yogurt la yiyordu Bı ara bagırsaklara birebir, cok faydalı gercekten
Ama rahatlık gerekiyor ilk üç aydan sonra belki rahatlarımBaşla bence onun kesinlikle faydası var ben bu ay gördüm onu testte cidden rahat bir zamanımız olmayacak gibi o günlere kadar
Ne ilk üç ayı ben tövbe çocugu kucağımda görsem bile rahat nefes alamayacağım sankiAma rahatlık gerekiyor ilk üç aydan sonra belki rahatlarım
Haklisin kuzum.Doktorun istediği normal testler vardı canım onlarda çıktı. Bi tek eşimle ikimizden alacakları genetik test kaldi o da yarın gidip vercez. Çıkanların hepsinide perşembe göstericem doktora. Bi an önce yaptır canım. Ona gore önüne bakarsın.
Yaaa evet hep kafamda o. Yaptrcam inş kuzummBende çok erteledim tam 9 ay filan Bence bir an önce testlerini yaptırmak için kendini şartla kafan rahat eder.
Aa keten tohumundan korkup bırakmıştım ben de yiyodum diyette yoğurtla. demek ki yiyebilirim. Yeniden listeme ekliyorumAy keten tohumunun kendini salatalarda kullan yağı da belki aynı etkidir yumurta kalitesi için bire bir miş kaç kişi dedimaşallah zula sağlammış
Aaa ye tabikiAa keten tohumundan korkup bırakmıştım ben de yiyodum diyette yoğurtla. demek ki yiyebilirim. Yeniden listeme ekliyorum
Canım genel mesajlarını okıyorum da sen neden tedavi olacaksın ki, tüp bebek falan mıBen ilk kontrole 6+6da gıttım, hıc kalp atısı duymadık, hıc kanama leke de olmadı, tam 9+0da dusuk yaptım, o gune kadar hıc kanama olmadı
En bombası da şuydu. Kadının asla çocuğu olamayacağına dair heyet raporu var. Aynı zamanda da yıllardır bağırsak problemleri ve müthiş sancıları var ve çoook kilolu. Bi gün yine bağıra çağıra tuvaletini yapmaya çalışıyor her zamanki gibi. Lönkkk diye bi ses çocuk çıkıyor, kadın doğuruyor. Şoku düşünsene daha da bombası kadını sedyeyle götürürlerken kayınvalidesi başında dır dır ediyor nasıl bize söylemezsin hamile olduğunu diye ruh hastası kadın bilse alemi cihana duyuracak zatenTlc de bi program vardı, hamıle oldugumu bılmıyordum dıye, youtubedan izleyin kızlar denk gelirseniz, aklınız hayaliniz sasar, ne degısık durumlar var
Aşılama olcam cnmCanım genel mesajlarını okıyorum da sen neden tedavi olacaksın ki, tüp bebek falan mı
Evet yaa dogum baslıyor, onu da anlamıyorlar, cok tuhafEn bombası da şuydu. Kadının asla çocuğu olamayacağına dair heyet raporu var. Aynı zamanda da yıllardır bağırsak problemleri ve müthiş sancıları var ve çoook kilolu. Bi gün yine bağıra çağıra tuvaletini yapmaya çalışıyor her zamanki gibi. Lönkkk diye bi ses çocuk çıkıyor, kadın doğuruyor. Şoku düşünsene daha da bombası kadını sedyeyle götürürlerken kayınvalidesi başında dır dır ediyor nasıl bize söylemezsin hamile olduğunu diye ruh hastası kadın bilse alemi cihana duyuracak zaten
Ay yok artık daha neler ben tlc de bi ev programlarını bir de bir canavarın zihnini izliyordum ama bu nedir yaEn bombası da şuydu. Kadının asla çocuğu olamayacağına dair heyet raporu var. Aynı zamanda da yıllardır bağırsak problemleri ve müthiş sancıları var ve çoook kilolu. Bi gün yine bağıra çağıra tuvaletini yapmaya çalışıyor her zamanki gibi. Lönkkk diye bi ses çocuk çıkıyor, kadın doğuruyor. Şoku düşünsene daha da bombası kadını sedyeyle götürürlerken kayınvalidesi başında dır dır ediyor nasıl bize söylemezsin hamile olduğunu diye ruh hastası kadın bilse alemi cihana duyuracak zaten
Valla düşünmesi bile tuhaf ya nasıl anlamazsın tövbe yarabbimEvet yaa dogum baslıyor, onu da anlamıyorlar, cok tuhaf
Sabahtan geceye kadar takıl, bak neler görüyosunAy yok artık daha neler ben tlc de bi ev programlarını bir de bir canavarın zihnini izliyordum ama bu nedir ya
Valla buna bakcam aklım şaşaladı şuan olacak gibi değil neler var yaSabahtan geceye kadar takıl, bak neler görüyosun
Amaaann deme öyleNe ilk üç ayı ben tövbe çocugu kucağımda görsem bile rahat nefes alamayacağım sanki
Bak bakValla buna bakcam aklım şaşaladı şuan olacak gibi değil neler var ya
Crown a bayıldım kraliyet ailesindenmısım gıbı izliyorum sanki, bana noluyosaAmaaann deme öyle
Yaa dimi çookk güzel bence başladım diziye Crowndaki Philip oynuyormuş (yaşlı hali)Crown a bayıldım kraliyet ailesindenmısım gıbı izliyorum sanki, bana noluyosa
Ben de çok çok severek izlemiştim. Eşimle cinayet, polisiye harici ortak izlediğimiz nadir dizilerdenCrown a bayıldım kraliyet ailesindenmısım gıbı izliyorum sanki, bana noluyosa