• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese iyi akşamlar kızlarr nasılsınız?🙋‍♀️ Yoğun bi gün geçirdim hastane randevularım vardı.Dönüşte bişeyler bakıyoduk, bebek elbiseleri battaniyelerini görünce içim bi tuhaf oldu.Kendime bile itiraf edemiyorum isteğimi.Sanki istersem, dokunursam bişeyler yarım kalıcak hissi hiç geçmiyor gibi.Çok bakamıyorum.Hayata hep pozitif bakan ben ne ara bu kadar karamsar oldum diyorum.Travma kaldı bende.😞😑
Yaa bende böyle değildim son zamanlarda çok etkilenir oldum bakamıyorum bebek ürünlerine bile bide dışarda gözüme hep hamileler takılıyor 😔🤔 niye böyle olduk off😢

Aynen bi baktım bu topikte çifte mutluluk yaşayanlarımızda olur.😘 İkiz gebelik.Hayat Mucizelerle dolu ya hiç belli olmaz.
Tüp bebekte hani cift embriyo koyuyo 3 bebek cıkıyor, tek koyup ıkı olusuyor, oyle bısey olsa 🙏🏻❤️ instagram da Bı doktor takıp edıyorum Bı hastası kese ıcın gelmıs 3 kese vardı, doktor saşkın hasta saşkın, ve kendılıgınden olmus 🥰🥰

Belki toparlanır canım hemen, İlk adetten sonra dene bence, bak bu aydan ıcın doktor kendiniz deneyin dedı bana, tutarsa ne ala tutmazsa tedavıye basarız dedı, bir de benım dusuk ılacla yapıldı, dusuk sırasında rahım duvarı tamamen atıldı..
Hmm o zaman insallh tutar canım iKimizinki de. Tabi once ilk regliyi olmam lazim. Bu bukadar dort gozle bwkleyevegim hic aklima gelmezdi.

Malesef unutulmayacak bi acı bu.
Annemin hikayesi bana hep umut olmuştur. En büyük destekçim. Kendisi de 3 bebeğini kaybetmiş. Sonra üçümüz olduk. Benden önce de bi kaybı oldu hatta.

Üst üste hamilelik haberleri alıyorum ben de. Nasil denk geldi bu kadar hamile aklım almıyor :) onlar adına seviniyorum ama bi burukluk oluyor işte. Bizler de o listeye dahil olalım burda miniklerimizin sağlıkla büyümesine şahit olalım inşallah 🌸

Iyi ki varsınız kızlar. Bana en yakınlarımdan bile çok desteğiniz oldu. Hepimiz hayal kırıklığı yaşadık belki aradığımız desteği yakınlarımızdan yeterince bulamadık. Keşke biraz daha erken bulussaydik ama böylesi nasipmiş.

Burda olduğumdan beri inatçı,ısrarcı,sabırsız tavrım tamamen değişti. Sükunetle bebeğimi bekliyorum sizler gibi. 🤍
Ah canım ben de anneme benziyor gibiyim şuan var ya ilk gebeliği 4aylıkken düşmüş benim o kadar büyük değildi tabi de 🤔 sonra o da klomen tarzı bi ilaç kullanmış ben olmuşum hemen dediiki sana verdiği gibiydi 5gün içmiştim☺️ Kaderim anneme benziyor galiba 3 çocuğu var 🥰❤️ İnşallah bizde sonunda çocuklarımızla mutlu olacağız 🌺😍

Ay yok canım kötü düşünme ama haklısın bebişler gelene kadar rahat yok bize 😔 bu ay keçiboynuzu özüne başlıyorum eşime de başlatçam düzenli içelim bakalım. 🥰
Başla bence onun kesinlikle faydası var ben bu ay gördüm onu testte 🤗cidden rahat bir zamanımız olmayacak gibi o günlere kadar

Ben de 3 gundur sabah ac karna elma sirkesi içiyorum 🙃
Evet onu da duymuştum bir de çörek otu yağı bağışıklık için bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı döküp kahvaltıdan yarım saat önce içmek çok faydalı. Malum bizim bağışıklık da iyi olmalı ama soğuk sıkım olmalı yağ. Kimisi bir tatlı kaşığı direk içiyor ama o boğazı tahriş ediyor🙂

Evet onu da duymuştum bir de çörek otu yağı bağışıklık için bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı döküp kahvaltıdan yarım saat önce içmek çok faydalı. Malum bizim bağışıklık da iyi olmalı ama soğuk sıkım olmalı yağ. Kimisi bir tatlı kaşığı direk içiyor ama o boğazı tahriş ediyor🙂
O da var bende, yarın ondan da ıceyım 🙃
Keten tohumu yagı aspir yagım da mevcut 🙈bunları zamanında cocuk olsun dıye almıstım

Ah ah benim de bugün en yakın arkadaşımın doktor randevusu vardı onun adına çok seviniyorum her şey düzgün gidiyor grupta merak edilip sordukları için karnını çekip atmış 18. Hafta da💜aramızda iki hafta vardı vay be dedim ben de 20. Haftada olacakmışım baya da göbeğim belli olmuş olacakmış bana hala şaka gibi geliyor bazen olanlar

O da var bende, yarın ondan da ıceyım 🙃
Keten tohumu yagı aspir yagım da mevcut 🙈bunları zamanında cocuk olsun dıye almıstım
Ay keten tohumunun kendini salatalarda kullan yağı da belki aynı etkidir yumurta kalitesi için bire bir miş kaç kişi dedi🙂maşallah zula sağlammış😂

Ay keten tohumunun kendini salatalarda kullan yağı da belki aynı etkidir yumurta kalitesi için bire bir miş kaç kişi dedi🙂maşallah zula sağlammış😂
Saglam da bana fayda etmedi bunlar 😅 abım keten tohumu tozunu yogurt la yiyordu Bı ara bagırsaklara birebir, cok faydalı gercekten ☺️

Back