Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklisin kuzum.

Ay keten tohumunun kendini salatalarda kullan yağı da belki aynı etkidir yumurta kalitesi için bire bir miş kaç kişi dedimaşallah zula sağlammış
Aa keten tohumundan korkup bırakmıştım ben de yiyodum diyette yoğurtla. demek ki yiyebilirim. Yeniden listeme ekliyorum

Tlc de bi program vardı, hamıle oldugumu bılmıyordum dıye, youtubedan izleyin kızlar denk gelirseniz, aklınız hayaliniz sasar, ne degısık durumlar var
En bombası da şuydu. Kadının asla çocuğu olamayacağına dair heyet raporu var. Aynı zamanda da yıllardır bağırsak problemleri ve müthiş sancıları var ve çoook kilolu. Bi gün yine bağıra çağıra tuvaletini yapmaya çalışıyor her zamanki gibi. Lönkkk diye bi ses çocuk çıkıyor, kadın doğuruyor. Şoku düşünsene daha da bombası kadını sedyeyle götürürlerken kayınvalidesi başında dır dır ediyor nasıl bize söylemezsin hamile olduğunu diye ruh hastası kadın bilse alemi cihana duyuracak zaten

Evet yaa dogum baslıyor, onu da anlamıyorlar, cok tuhaf

Ay yok artık daha neler ben tlc de bi ev programlarını bir de bir canavarın zihnini izliyordum ama bu nedir ya

Crown a bayıldım kraliyet ailesindenmısım gıbı izliyorum sanki, bana noluyosa
Ben de çok çok severek izlemiştim. Eşimle cinayet, polisiye harici ortak izlediğimiz nadir dizilerden
Ilk ve son sezonu çok sevdim özellikle.

Not: kraliçenin kız kardeşinin gençliğine bayıla bayıla bi hal olmuştum su gibi kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…