• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim kalınlıgı ıyı olunca pıhtılı oluyormus cnm, bırwz da gecıkme yasadın ya, o yuzden olabılır, fazla kalınlasmıstır
Hee rahim açısından düşünmemiştim tamam canım ince olmasından daha iyi kalın olması demi 🤔☺️ Bugün aradım doktoru klomen için perşembe başla 22 sinde gel dedi 🤲🏻☺️🥰

Izlemistim ben onu canım. Ama çok tuhaf bi insan hamile olduğunu nasıl anlamaz. 😂😂
Hatta erkek kendını kısırlastırmıs ameliyat olmus, karısı hamile kalmıs cocuk baskasından kesın dıye dusunmustu, ama cocuk kendinin cıktı 😂😂

Test yaptın mı, ne zMan yapcn 🥰🙏🏻
Aslinda soyle belki hatirlarsiniz daha oncede yazmistim, benim kurtajdan sonra duzene girmedi adetim, yani eylulde kurtaj oldum sonra ilacla zorlayarak kasimda regl olabildim, normalde 30 gunde bir olurum ama aralik ayinda 26.gun regl oldum. 8 ocak tam 26.gundu baktim olmuyorum test yaptim negatif o yuzden sanirim gecmesini bekleyecegim eger yarin olmazsam🙏😊

Aslinda soyle belki hatirlarsiniz daha oncede yazmistim, benim kurtajdan sonra duzene girmedi adetim, yani eylulde kurtaj oldum sonra ilacla zorlayarak kasimda regl olabildim, normalde 30 gunde bir olurum ama aralik ayinda 26.gun regl oldum. 8 ocak tam 26.gundu baktim olmuyorum test yaptim negatif o yuzden sanirim gecmesini bekleyecegim eger yarin olmazsam🙏😊
İnsallahh 9 ay hıc olmazsın 🥰❤️

Ne demek inşallah bir daha bir sorun yaşamayız her şeyden şüphe eder olduk resmen 😒 benim resmen iştahım kesildi smear verdim vereli sanki oradan da bi gol yiyeceğim korkusunu atamıyorum
Ay yok canım kötü düşünme ama haklısın bebişler gelene kadar rahat yok bize 😔 bu ay keçiboynuzu özüne başlıyorum eşime de başlatçam düzenli içelim bakalım. 🥰

Şimdi ben ilk adet sonrası denemeyi düşünüyorum ya canım. Ya rahim ince olursa benimde yine düşerse. 2 ay sonra mi düşünsem acaba 🤨
Belki toparlanır canım hemen, İlk adetten sonra dene bence, bak bu aydan ıcın doktor kendiniz deneyin dedı bana, tutarsa ne ala tutmazsa tedavıye basarız dedı, bir de benım dusuk ılacla yapıldı, dusuk sırasında rahım duvarı tamamen atıldı..

Güzel ve farklı alternatifleri var ama canım. Benimde ilgimi çok çekiyor. Ordaki ağır yaşamları izledikten sonra karar verip 15 kilo vermiştim ya onlar bigi olursam diye 😂😂
Motivasyon kaynağı resmen 🥰 sevgili nowzaradan

Back