Yaa bende böyle değildim son zamanlarda çok etkilenir oldum bakamıyorum bebek ürünlerine bile bide dışarda gözüme hep hamileler takılıyorHerkese iyi akşamlar kızlarr nasılsınız?Yoğun bi gün geçirdim hastane randevularım vardı.Dönüşte bişeyler bakıyoduk, bebek elbiseleri battaniyelerini görünce içim bi tuhaf oldu.Kendime bile itiraf edemiyorum isteğimi.Sanki istersem, dokunursam bişeyler yarım kalıcak hissi hiç geçmiyor gibi.Çok bakamıyorum.Hayata hep pozitif bakan ben ne ara bu kadar karamsar oldum diyorum.Travma kaldı bende.
Yaa ben de de tam tersi oldu yenıden hamıle kalsam da bıseyler alsam diye sabırsızlanıyorumYaa bende böyle değildim son zamanlarda çok etkilenir oldum bakamıyorum bebek ürünlerine bile bide dışarda gözüme hep hamileler takılıyorniye böyle olduk off
Amin canim hepimiz icin insallahDualarımız seninle.Rabbim gönlünden geçeni en kısa sürede nasip etsin.
Aynen bi baktım bu topikte çifte mutluluk yaşayanlarımızda olur.Yaa onların herbırı ayrı sirinama ne guzel bi kere de kurtulmuş kadın
Orası öyle bebişe harcamak istiyorum paralarıYaa ben de de tam tersi oldu yenıden hamıle kalsam da bıseyler alsam diye sabırsızlanıyorum
Yok canım üniversite hastanesi ankarada..Özele mi gitmiştin canım
Tüp bebekte hani cift embriyo koyuyo 3 bebek cıkıyor, tek koyup ıkı olusuyor, oyle bısey olsaAynen bi baktım bu topikte çifte mutluluk yaşayanlarımızda olur.İkiz gebelik.Hayat Mucizelerle dolu ya hiç belli olmaz.
Allahım cabucak gelsın ınsallah o gunlerOrası öyle bebişe harcamak istiyorum paraları
Hmm o zaman insallh tutar canım iKimizinki de. Tabi once ilk regliyi olmam lazim. Bu bukadar dort gozle bwkleyevegim hic aklima gelmezdi.Belki toparlanır canım hemen, İlk adetten sonra dene bence, bak bu aydan ıcın doktor kendiniz deneyin dedı bana, tutarsa ne ala tutmazsa tedavıye basarız dedı, bir de benım dusuk ılacla yapıldı, dusuk sırasında rahım duvarı tamamen atıldı..
Kesinlikle cokta tatli tontonMotivasyon kaynağı resmensevgili nowzaradan
Ah canım ben de anneme benziyor gibiyim şuan var ya ilk gebeliği 4aylıkken düşmüş benim o kadar büyük değildi tabi deMalesef unutulmayacak bi acı bu.
Annemin hikayesi bana hep umut olmuştur. En büyük destekçim. Kendisi de 3 bebeğini kaybetmiş. Sonra üçümüz olduk. Benden önce de bi kaybı oldu hatta.
Üst üste hamilelik haberleri alıyorum ben de. Nasil denk geldi bu kadar hamile aklım almıyor :) onlar adına seviniyorum ama bi burukluk oluyor işte. Bizler de o listeye dahil olalım burda miniklerimizin sağlıkla büyümesine şahit olalım inşallah
Iyi ki varsınız kızlar. Bana en yakınlarımdan bile çok desteğiniz oldu. Hepimiz hayal kırıklığı yaşadık belki aradığımız desteği yakınlarımızdan yeterince bulamadık. Keşke biraz daha erken bulussaydik ama böylesi nasipmiş.
Burda olduğumdan beri inatçı,ısrarcı,sabırsız tavrım tamamen değişti. Sükunetle bebeğimi bekliyorum sizler gibi.
İnsallahHmm o zaman insallh tutar canım iKimizinki de. Tabi once ilk regliyi olmam lazim. Bu bukadar dort gozle bwkleyevegim hic aklima gelmezdi.
Başla bence onun kesinlikle faydası var ben bu ay gördüm onu testteAy yok canım kötü düşünme ama haklısın bebişler gelene kadar rahat yok bizebu ay keçiboynuzu özüne başlıyorum eşime de başlatçam düzenli içelim bakalım.
Ben de 3 gundur sabah ac karna elma sirkesi içiyorumBaşla bence onun kesinlikle faydası var ben bu ay gördüm onu testtecidden rahat bir zamanımız olmayacak gibi o günlere kadar
Evet onu da duymuştum bir de çörek otu yağı bağışıklık için bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı döküp kahvaltıdan yarım saat önce içmek çok faydalı. Malum bizim bağışıklık da iyi olmalı ama soğuk sıkım olmalı yağ. Kimisi bir tatlı kaşığı direk içiyor ama o boğazı tahriş ediyorBen de 3 gundur sabah ac karna elma sirkesi içiyorum
O da var bende, yarın ondan da ıceyımEvet onu da duymuştum bir de çörek otu yağı bağışıklık için bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı döküp kahvaltıdan yarım saat önce içmek çok faydalı. Malum bizim bağışıklık da iyi olmalı ama soğuk sıkım olmalı yağ. Kimisi bir tatlı kaşığı direk içiyor ama o boğazı tahriş ediyor
Ay keten tohumunun kendini salatalarda kullan yağı da belki aynı etkidir yumurta kalitesi için bire bir miş kaç kişi dediO da var bende, yarın ondan da ıceyım
Keten tohumu yagı aspir yagım da mevcutbunları zamanında cocuk olsun dıye almıstım
Saglam da bana fayda etmedi bunlarAy keten tohumunun kendini salatalarda kullan yağı da belki aynı etkidir yumurta kalitesi için bire bir miş kaç kişi dedimaşallah zula sağlammış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?