Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa bende böyle değildim son zamanlarda çok etkilenir oldum bakamıyorum bebek ürünlerine bile bide dışarda gözüme hep hamileler takılıyor niye böyle olduk off

Aynen bi baktım bu topikte çifte mutluluk yaşayanlarımızda olur. İkiz gebelik.Hayat Mucizelerle dolu ya hiç belli olmaz.
Tüp bebekte hani cift embriyo koyuyo 3 bebek cıkıyor, tek koyup ıkı olusuyor, oyle bısey olsa instagram da Bı doktor takıp edıyorum Bı hastası kese ıcın gelmıs 3 kese vardı, doktor saşkın hasta saşkın, ve kendılıgınden olmus

Hmm o zaman insallh tutar canım iKimizinki de. Tabi once ilk regliyi olmam lazim. Bu bukadar dort gozle bwkleyevegim hic aklima gelmezdi.

Ah canım ben de anneme benziyor gibiyim şuan var ya ilk gebeliği 4aylıkken düşmüş benim o kadar büyük değildi tabi de sonra o da klomen tarzı bi ilaç kullanmış ben olmuşum hemen dediiki sana verdiği gibiydi 5gün içmiştim Kaderim anneme benziyor galiba 3 çocuğu var İnşallah bizde sonunda çocuklarımızla mutlu olacağız

Ay yok canım kötü düşünme ama haklısın bebişler gelene kadar rahat yok bize bu ay keçiboynuzu özüne başlıyorum eşime de başlatçam düzenli içelim bakalım.
Başla bence onun kesinlikle faydası var ben bu ay gördüm onu testte cidden rahat bir zamanımız olmayacak gibi o günlere kadar

Ben de 3 gundur sabah ac karna elma sirkesi içiyorum
Evet onu da duymuştum bir de çörek otu yağı bağışıklık için bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı döküp kahvaltıdan yarım saat önce içmek çok faydalı. Malum bizim bağışıklık da iyi olmalı ama soğuk sıkım olmalı yağ. Kimisi bir tatlı kaşığı direk içiyor ama o boğazı tahriş ediyor

O da var bende, yarın ondan da ıceyım
Keten tohumu yagı aspir yagım da mevcut bunları zamanında cocuk olsun dıye almıstım

Ah ah benim de bugün en yakın arkadaşımın doktor randevusu vardı onun adına çok seviniyorum her şey düzgün gidiyor grupta merak edilip sordukları için karnını çekip atmış 18. Hafta daaramızda iki hafta vardı vay be dedim ben de 20. Haftada olacakmışım baya da göbeğim belli olmuş olacakmış bana hala şaka gibi geliyor bazen olanlar

O da var bende, yarın ondan da ıceyım
Keten tohumu yagı aspir yagım da mevcut bunları zamanında cocuk olsun dıye almıstım
Ay keten tohumunun kendini salatalarda kullan yağı da belki aynı etkidir yumurta kalitesi için bire bir miş kaç kişi dedimaşallah zula sağlammış

Ay keten tohumunun kendini salatalarda kullan yağı da belki aynı etkidir yumurta kalitesi için bire bir miş kaç kişi dedimaşallah zula sağlammış
Saglam da bana fayda etmedi bunlar abım keten tohumu tozunu yogurt la yiyordu Bı ara bagırsaklara birebir, cok faydalı gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…