- 18 Kasım 2015
- 13.551
- 17.023
- 298
- 35
Ah cnm sorma geçen gün dedim esime benim gezmeye götür adam diyo her yer kapalı nereye gitçezKesinlikle eve tıkıldık hafta sonu biyerlere giderdik kafamız dağılırdı ne yapsakta sıfırlasak şu kafaları![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah cnm sorma geçen gün dedim esime benim gezmeye götür adam diyo her yer kapalı nereye gitçezKesinlikle eve tıkıldık hafta sonu biyerlere giderdik kafamız dağılırdı ne yapsakta sıfırlasak şu kafaları![]()
Bende izlemedim ne yalan söylimBen hıc kore dizisi izlemedim biliyo musunherkes cok seviyor
Ona da bayılcaksınHayır.Çekileceği haberini görmüştüm ama unutmuşum.Başlayabilirim![]()
O zaman outlanderBen bu hani klasik olur ya vıç vıç aşk dizileri onları sevmiyorumama zamanlar arası geçiş yaptıkları bi tarihlerine bi günümüze geldikleri diziler var onları seviyorum
Ben onu da hıc izlemedim, karakterleri karısıtırırm dıye herhalde bılmıyorum kıBende izlemedim ne yalan söylimama filmlerini izliyodum.
Keira Knightley'nin tarihi dönem aşk filmleri var tavsiye ederim zaten kendisini çok beğeniyorum.O zaman outlanderben de ask dızısı sevmiyorum, tarıhı donem dizileri favorim
4. Sezonda bıraktım game of thrones bitirdim müthiştiBugüne kadar "Prison Break" en sevdiğim dizi olmuştur galiba.![]()
En efsane zaten o4. Sezonda bıraktım game of thrones bitirdim müthişti
Dimi ya. Blu tv varsa saygı ve alefi tavsiye ederimEn efsane zaten o![]()
MaalesefDimi ya. Blu tv varsa saygı ve alefi tavsiye ederim
Kesinlikle tarihi diziler en mantıklısıO zaman outlanderben de ask dızısı sevmiyorum, tarıhı donem dizileri favorim
Yaaa o dizi zaten ayrı bir yerde4. Sezonda bıraktım game of thrones bitirdim müthişti
İngiltere İtalya iskocya tarihini ogrendım dizilerdeKesinlikle tarihi diziler en mantıklısı![]()
Tek bölüm 1 saat falandı.Netflixde en son belgesel izledim american murder the family next door diye kişiler ve olay gerçek . Dram ama ben çok etkilendim
Bizim Türk dizileri cok uzun ya, yabancı dizilerin bu ozellıgını cok sevıyorumTek bölüm 1 saat falandı.
Konular don lastiği gibi uzatılıyo.Hele ki o bakışmalar bazen dakikalarca sürüyoBizim Türk dizileri cok uzun ya, yabancı dizilerin bu ozellıgını cok sevıyorum
hahahaa hele efkarlanmalarKonular don lastiği gibi uzatılıyo.Hele ki o bakışmalar bazen dakikalarca sürüyo![]()
Tarihi Savaş,dram filmlerini de çok seviyorum.Top 1 de'Piyanist.Bizim Türk dizileri cok uzun ya, yabancı dizilerin bu ozellıgını cok sevıyorum
Bunların üzerine ben birde bir canavarın zihni diye bir program var ona başladım düşükten sonra gerçek seri katillerin hikayesini anlatıyor. Onu izlerken eşimin bana bir bakışı varİngiltere İtalya iskocya tarihini ogrendım dizilerde![]()