• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bısey dıyım mı yarın ona baslamaya karar vermıstım 😂
Outlander izle, ızlemedıysen ❤️
Tamam o zaman ben ona başlıyım 👌🏼 The Crown u izle biraz merakın varsa kraliyet ailesine ben onu bitirdim dün güzel diziydi 😇

Tamam o zaman ben ona başlıyım 👌🏼 The Crown u izle biraz merakın varsa kraliyet ailesine ben onu bitirdim dün güzel diziydi 😇
Olmaz mı bayılırım 🤩 tudors, rome, bunlarda da kraliyet ailesi var.. Sanırım ben kraliyet olan dizilere bayılıyorum

Huhuuuu🥰 napıyosunuz kızlar, ben sporumu yaptım birazdan diziye baslayacagım 🤩

Huhuuuu🥰 napıyosunuz kızlar, ben sporumu yaptım birazdan diziye baslayacagım 🤩
Ne mutlu sana yaa 🤗
Ben de deli bi baş ağrısıyla uğraşıyorum geçsin yapacağım. 🙏 bi istikrar tutturunca muhteşem oluyo. Haftada 3 kez 3 mile yapıyorum çok şükür. Inanılmaz sıkılaştım.
Diyet de devam ediyo bi yandan. Bu hafta detox gibi bisey yapacağım, allah affetsin ara ara bozdugum için. 😄

Ne mutlu sana yaa 🤗
Ben de deli bi baş ağrısıyla uğraşıyorum geçsin yapacağım. 🙏 bi istikrar tutturunca muhteşem oluyo. Haftada 3 kez 3 mile yapıyorum çok şükür. Inanılmaz sıkılaştım.
Diyet de devam ediyo bi yandan. Bu hafta detox gibi bisey yapacağım, allah affetsin ara ara bozdugum için. 😄
Ben de kendıme şaşkınım, gecen haftadan bu yana hergun hem de hıc aksatmadan leslie yaptım 8bın adım attım hergun 🙏🏻 bugun itibariyle sabah ac karna Sirkeli suya da basladım,ona da devam edeceğim bisüre ❤️ ben de sıkılasma hıssedıyorum 1 kılo eksildim onun mutluluğuyla bu hafta da leslıeyı devam 👏🏻💪🏻

Evi temizlik spordan sayılırsa bende yaptım 😆 bende dikkat ediyorum yediklerime en azından sağlıklı besleniyorum evin icinde yürüyüş yapıyorum az da olsa eksi görüyorum cok şükür 😍

Evi temizlik spordan sayılırsa bende yaptım 😆 bende dikkat ediyorum yediklerime en azından sağlıklı besleniyorum evin icinde yürüyüş yapıyorum az da olsa eksi görüyorum cok şükür 😍
Sayılmaz mı, en yorucu spor bence o 🙈 temızlık yaparken 1500 adım atılıyor 😂

Back