• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hosbuldum canım ❤️sen de Hoşgeldin, listeyi düzenliyim tekrardan, biz de saldık zaten 🥰

Bu arada bat soylemek isteyenlerı ekleyebilirim listeye😇

@merve_1 @Elikan Ha-ri Ha-ri Liloss Liloss @Kenjye @burcusami @sutlaacc kızlar güncelbatları alayım :KK68:
Benimde 28 aralık ama ertelenebilir bu ayda.😕 Randevu almıştım hâlâ bekliyorum hematoloji ile görüşemedim daha.Bi kaç sağlık sorunları çıktı belim çok ağrıyor film çektirebilirim o yüzden modum düştü valla ne yalan söylim hep bi sorun.🤷‍♀️

Benimde 28 aralık ama ertelenebilir bu ayda.😕 Randevu almıştım hâlâ bekliyorum hematoloji ile görüşemedim daha.Bi kaç sağlık sorunları çıktı belim çok ağrıyor film çektirebilirim o yüzden modum düştü valla ne yalan söylim hep bi sorun.🤷‍♀️
O sorunlar hıç bitmez kuzum yaa, benım de duzenım bozuldu 3.adetı beklerken farkettım, doktor adet olursan Bı hesaplama yaparız dedı, bılmıyorum nolcak

Cnm malesef kurtaj sonrasi hepimiz cok yıprandık psikolojik olarak buda vücudumuzu etkiliyor malesef😑 tam korona zamanina denk geldi kafamızı dagitcak bişey de yok evdeyiz her yer kapali buda cok etkiledi bizi😑 bide gebelik haftası ilerledikce insani daha cok etkiliyor 😑
Kesinlikle eve tıkıldık hafta sonu biyerlere giderdik kafamız dağılırdı ne yapsakta sıfırlasak şu kafaları 😕

Geçmiş olsun canım.Bunu bende bi süre yaşadım bağırsaklarım çok hızlı çalışıyordu ve karın da kramp spazm oluyodu.Şu an öyle bişey yok.Stres aslında en büyük hastalıktır.Seninki de düzelicektir muhtemelen.

Saol canım geçmesi için bişey yaptın mı peki aynen benımde öyle sancı giriyor karnıma hemen tuvalete koşuyorum🙈

Saol canım geçmesi için bişey yaptın mı peki aynen benımde öyle sancı giriyor karnıma hemen tuvalete koşuyorum🙈
Ne yalan söylim bişey yapmadım ablamla anlatmıştım o da böyle bi hastalık olduğunu söylemişti.Çayına(normal demlediğimiz) bi papatya atıp içebilirsin mesela sakinlik veriyo gibi hissediyorum.Bi de uyku yapıyor.Uykumu daha iyi almış oluyorum.

Ne yalan söylim bişey yapmadım ablamla anlatmıştım o da böyle bi hastalık olduğunu söylemişti.Çayına(normal demlediğimiz) bi papatya atıp içebilirsin mesela sakinlik veriyo gibi hissediyorum.Bi de uyku yapıyor.Uykumu daha iyi almış oluyorum.
Geçmiş olsun 🙏
Çok yoğun çalıştığım dönemlerde benzer bi durum yaşamıştım ben de.
Stres gerçekten nelere kadir.. insanı tuvalete sokup çıkarmıyo resmen 😄
Gevşemek için bi şeyler bulmak en iyisi olur. Ev ortamında ne kadar olursa artık 🤍

Geçmiş olsun 🙏
Gevşemek için bi şeyler bulmak en iyisi olur. Ev ortamında ne kadar olursa artık 🤍
En güzel şey dizi izlemek ❤️ cok dagıtıyır kafamı

En güzel şey dizi izlemek ❤️ cok dagıtıyır kafamı
Bendensin 🥰
Başka türlü nasıl oyalanacağız ya. Allahtan kedi var 🐈
Bence eşlerin de stresten uzak olması gerekiyo beraber izlemek bi taşla iki kuş gibi..

Bendensin 🥰
Başka türlü nasıl oyalanacağız ya. Allahtan kedi var 🐈
Bence eşlerin de stresten uzak olması gerekiyo beraber izlemek bi taşla iki kuş gibi..
Ayy evet canımın içi o benım, iyiki var ❤️
Eşimle bi tek haftasonu izleyebiliyoruz bişeyler, bi de benım hızıma yetişemiyor, sıkılıyor, ben delice izlemeyi seviyorum 😅 sezon bitirebilirim bir günde

Geçmiş olsun 🙏
Sağol canım.🙂 Roman okuyorum.Film izliyorum en sevdiğim şey ha bi de temizlik😂 ve yemek pasta vs.. Bu ara zihnimi böyle yoruyorum

Eşimle bi tek haftasonu izleyebiliyoruz bişeyler, bi de benım hızıma yetişemiyor, sıkılıyor, ben delice izlemeyi seviyorum 😅 sezon bitirebilirim bir günde
Bende öyleyim bi sardımı bitiririm valla.😎

Ay dizi film işi bu yıl beni de sardı😂baktım bizimkiler sarmadı kore sektörünü bitirdim😂😂

Ben hıc kore dizisi izlemedim biliyo musun🙈 herkes cok seviyor
Ben bu hani klasik olur ya vıç vıç aşk dizileri onları sevmiyorum😂ama zamanlar arası geçiş yaptıkları bi tarihlerine bi günümüze geldikleri diziler var onları seviyorum

Back