- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
Tmm cnmO zaman tam deneyeceğim ay vereyim hem ilk yazmada uğur olur belki15 tatil sonrası çektireceğim rahim filmini bakalım ondan sonra ne zaman denemek nasip olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm cnmO zaman tam deneyeceğim ay vereyim hem ilk yazmada uğur olur belki15 tatil sonrası çektireceğim rahim filmini bakalım ondan sonra ne zaman denemek nasip olacak
Benimde 28 aralık ama ertelenebilir bu ayda. Randevu almıştım hâlâ bekliyorum hematoloji ile görüşemedim daha.Bi kaç sağlık sorunları çıktı belim çok ağrıyor film çektirebilirim o yüzden modum düştü valla ne yalan söylim hep bi sorun.
O sorunlar hıç bitmez kuzum yaa, benım de duzenım bozuldu 3.adetı beklerken farkettım, doktor adet olursan Bı hesaplama yaparız dedı, bılmıyorum nolcakBenimde 28 aralık ama ertelenebilir bu ayda. Randevu almıştım hâlâ bekliyorum hematoloji ile görüşemedim daha.Bi kaç sağlık sorunları çıktı belim çok ağrıyor film çektirebilirim o yüzden modum düştü valla ne yalan söylim hep bi sorun.
Kesinlikle eve tıkıldık hafta sonu biyerlere giderdik kafamız dağılırdı ne yapsakta sıfırlasak şu kafalarıCnm malesef kurtaj sonrasi hepimiz cok yıprandık psikolojik olarak buda vücudumuzu etkiliyor malesef tam korona zamanina denk geldi kafamızı dagitcak bişey de yok evdeyiz her yer kapali buda cok etkiledi bizi bide gebelik haftası ilerledikce insani daha cok etkiliyor
Geçmiş olsun canım.Bunu bende bi süre yaşadım bağırsaklarım çok hızlı çalışıyordu ve karın da kramp spazm oluyodu.Şu an öyle bişey yok.Stres aslında en büyük hastalıktır.Seninki de düzelicektir muhtemelen.
Ne yalan söylim bişey yapmadım ablamla anlatmıştım o da böyle bi hastalık olduğunu söylemişti.Çayına(normal demlediğimiz) bi papatya atıp içebilirsin mesela sakinlik veriyo gibi hissediyorum.Bi de uyku yapıyor.Uykumu daha iyi almış oluyorum.Saol canım geçmesi için bişey yaptın mı peki aynen benımde öyle sancı giriyor karnıma hemen tuvalete koşuyorum
Geçmiş olsunNe yalan söylim bişey yapmadım ablamla anlatmıştım o da böyle bi hastalık olduğunu söylemişti.Çayına(normal demlediğimiz) bi papatya atıp içebilirsin mesela sakinlik veriyo gibi hissediyorum.Bi de uyku yapıyor.Uykumu daha iyi almış oluyorum.
En güzel şey dizi izlemek cok dagıtıyır kafamıGeçmiş olsun
Çok yoğun çalıştığım dönemlerde benzer bi durum yaşamıştım ben de.
Stres gerçekten nelere kadir.. insanı tuvalete sokup çıkarmıyo resmen
Gevşemek için bi şeyler bulmak en iyisi olur. Ev ortamında ne kadar olursa artık
BendensinEn güzel şey dizi izlemek cok dagıtıyır kafamı
Ayy evet canımın içi o benım, iyiki varBendensin
Başka türlü nasıl oyalanacağız ya. Allahtan kedi var
Bence eşlerin de stresten uzak olması gerekiyo beraber izlemek bi taşla iki kuş gibi..
Sağol canım. Roman okuyorum.Film izliyorum en sevdiğim şey ha bi de temizlik ve yemek pasta vs.. Bu ara zihnimi böyle yoruyorumGeçmiş olsun
Çok yoğun çalıştığım dönemlerde benzer bi durum yaşamıştım ben de.
Stres gerçekten nelere kadir.. insanı tuvalete sokup çıkarmıyo resmen
Gevşemek için bi şeyler bulmak en iyisi olur. Ev ortamında ne kadar olursa artık
Bende öyleyim bi sardımı bitiririm valla.Ayy evet canımın içi o benım, iyiki var
Eşimle bi tek haftasonu izleyebiliyoruz bişeyler, bi de benım hızıma yetişemiyor, sıkılıyor, ben delice izlemeyi seviyorum sezon bitirebilirim bir günde
Temizlik yapmak yoruyor yaaSağol canım. Roman okuyorum.Film izliyorum en sevdiğim şey ha bi de temizlik ve yemek pasta vs.. Bu ara zihnimi böyle yoruyorum
Meraktan ölmektenseBende öyleyim bi sardımı bitiririm valla.
Bugüne kadar "Prison Break" en sevdiğim dizi olmuştur galiba.Meraktan ölmektense
Ay dizi film işi bu yıl beni de sardıbaktım bizimkiler sarmadı kore sektörünü bitirdimAyy evet canımın içi o benım, iyiki var
Eşimle bi tek haftasonu izleyebiliyoruz bişeyler, bi de benım hızıma yetişemiyor, sıkılıyor, ben delice izlemeyi seviyorum sezon bitirebilirim bir günde
Ben de bayıldım bu sene cekılen son sezonu da izledon mı??Bugüne kadar "Prison Break" en sevdiğim dizi olmuştur galiba.
Ben hıc kore dizisi izlemedim biliyo musun herkes cok seviyorAy dizi film işi bu yıl beni de sardıbaktım bizimkiler sarmadı kore sektörünü bitirdim
Hayır.Çekileceği haberini görmüştüm ama unutmuşum.BaşlayabilirimBen de bayıldım bu sene cekılen son sezonu da izledon mı??
Ben bu hani klasik olur ya vıç vıç aşk dizileri onları sevmiyorumama zamanlar arası geçiş yaptıkları bi tarihlerine bi günümüze geldikleri diziler var onları seviyorumBen hıc kore dizisi izlemedim biliyo musun herkes cok seviyor