- 27 Eylül 2020
- 7.609
- 11.115
- 198
Allahım işte stres her şeyi etkiliyor ya peki nasıl tedavi olunacakmışSürekli tuvalete çıkıyorum karnıma ağrı giriyor bişey yiyince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım işte stres her şeyi etkiliyor ya peki nasıl tedavi olunacakmışSürekli tuvalete çıkıyorum karnıma ağrı giriyor bişey yiyince
Hosbuldum canım sen de Hoşgeldin, listeyi düzenliyim tekrardan, biz de saldık zatenMerhaba kızlar Sohrab hoşgeldin geri Beni listeye ekler misin, sonunda cesaretimi topladım isim yazdırmak için, inşallah uğurlu gelir ve o bat gelmez, 28 Ocak Benim de adet düzenim 3 aydan sonra oturdu bu arada. Ama hala kanamada biraz azalma var gibi hissediyorum,doktorlar ısrarla sorun yok diyor.Zaten bir iki aya tüp bebeğe başlayacağım diye saldım ben de
Benimde ilk 3 adetim cok duzensizdi cnm normal bence. Muhtemelen yumurtalarımiz çabuk büyüdü ondan erken olduk adetHosbulduk bebegım
1.adet 18.gun, 2.adet 27.gun 3.adet 22 veya 23.gun gelecek yumurtlama testine gore.. Yumurta saglıklı mı ondan suphelıyım, denemeleri yaptım ama, bılmıyorum
sağlıklı büyüdüyse sorun deil,hatta cok beklemek zorunda kalmıyoruz diğer adetı veya tedaviyiBenimde ilk 3 adetim cok duzensizdi cnm normal bence. Muhtemelen yumurtalarımiz çabuk büyüdü ondan erken olduk adet
Bağırsak düzenliyici hap kullanıyorum inş geçer resmen düşükten sonra hayatım kaymış gibi hissediyorum önceden çok sağlıklıymışım ama ozmnda sağlıklı diilmişim gibi gelirdi ama şimdi gerçek yorgunluğu sağlığını tehdit eden şeyleri görünce geçmişin kıymetini anladımAllahım işte stres her şeyi etkiliyor ya peki nasıl tedavi olunacakmış
Yaa gececek ınsallah Bugunler, Rabbım mukafatlandırsın ınsallah tez zamanda yenıdenBağırsak düzenliyici hap kullanıyorum inş geçer resmen düşükten sonra hayatım kaymış gibi hissediyorum önceden çok sağlıklıymışım ama ozmnda sağlıklı diilmişim gibi gelirdi ama şimdi gerçek yorgunluğu sağlığını tehdit eden şeyleri görünce geçmişin kıymetini anladım
21 ocak denemeyeceğim ama olsun orada bulunayım
Ben de bazen diyorum bu düşük ve korona öncesi nasıl da kafam rahatmış ama işte Rabbimin elbet var bir bildiğiBağırsak düzenliyici hap kullanıyorum inş geçer resmen düşükten sonra hayatım kaymış gibi hissediyorum önceden çok sağlıklıymışım ama ozmnda sağlıklı diilmişim gibi gelirdi ama şimdi gerçek yorgunluğu sağlığını tehdit eden şeyleri görünce geçmişin kıymetini anladım
Hoş geldim canım inşallah güzel sonuçlar alacaksın en kısa zamandaMerhaba kızlar Sohrab hoşgeldin geri Beni listeye ekler misin, sonunda cesaretimi topladım isim yazdırmak için, inşallah uğurlu gelir ve o bat gelmez, 28 Ocak Benim de adet düzenim 3 aydan sonra oturdu bu arada. Ama hala kanamada biraz azalma var gibi hissediyorum,doktorlar ısrarla sorun yok diyor.Zaten bir iki aya tüp bebeğe başlayacağım diye saldım ben de
Bi sonrakini ver olmazsa21 ocak denemeyeceğim ama olsun orada bulunayım
Canım ben hala adet olmadım olduktan sonra söyleyeceğim
Ins öyledir cnmsağlıklı büyüdüyse sorun deil,hatta cok beklemek zorunda kalmıyoruz diğer adetı veya tedaviyi
Cnm malesef kurtaj sonrasi hepimiz cok yıprandık psikolojik olarak buda vücudumuzu etkiliyor malesef tam korona zamanina denk geldi kafamızı dagitcak bişey de yok evdeyiz her yer kapali buda cok etkiledi bizi bide gebelik haftası ilerledikce insani daha cok etkiliyorBağırsak düzenliyici hap kullanıyorum inş geçer resmen düşükten sonra hayatım kaymış gibi hissediyorum önceden çok sağlıklıymışım ama ozmnda sağlıklı diilmişim gibi gelirdi ama şimdi gerçek yorgunluğu sağlığını tehdit eden şeyleri görünce geçmişin kıymetini anladım
Hoşgeldin hemşehrim yaaNerelerdeydin.Yokluğun çok belliydi.Yeni okudum mesajları.Seni etiketlemeyi de bilmiyorum.Hosbulduk bebegım
1.adet 18.gun, 2.adet 27.gun 3.adet 22 veya 23.gun gelecek yumurtlama testine gore.. Yumurta saglıklı mı ondan suphelıyım, denemeleri yaptım ama, bılmıyorum
Geçmiş olsun canım.Bunu bende bi süre yaşadım bağırsaklarım çok hızlı çalışıyordu ve karın da kramp spazm oluyodu.Şu an öyle bişey yok.Stres aslında en büyük hastalıktır.Seninki de düzelicektir muhtemelen.Kızlar bende düşükten sonra bi hastalık çıktı yaşadığım travma ve strese bağladı doktor huzursuz bağırsak sendromu yaşayan var mı aranızda çok beter bişey
O zaman tam deneyeceğim ay vereyim hem ilk yazmada uğur olur belki15 tatil sonrası çektireceğim rahim filmini bakalım ondan sonra ne zaman denemek nasip olacakBi sonrakini ver olmazsa
Hoşbuldum canımayırdılar bizi kısa süre..Hoşgeldin hemşehrim yaaNerelerdeydin.Yokluğun çok belliydi.Yeni okudum mesajları.Seni etiketlemeyi de bilmiyorum.