- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
Yaaa teyzesı ısırsın onuSen gelmeden hiç yapasım gelmedi, teyzesi de görsün diye yaptım hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa teyzesı ısırsın onuSen gelmeden hiç yapasım gelmedi, teyzesi de görsün diye yaptım hemen
Ya sen nerelerdesin gittim hususi bu ne işlere karıştı diye okudum neyse hakkıyla yemiş banını dedimSelamm kızlar ben geldim
Ayyy sağlıkla doğsun da inşAllahYaaa teyzesı ısırsın onu
sen nasılsın canım,rahım fılmı mı cektıreceksın ,ben de anestezıı cektırmıstımYa sen nerelerdesin gittim hususi bu ne işlere karıştı diye okudum neyse hakkıyla yemiş banını dedim
inşallah bu sefer saglıcakla kucagına da alacaksın ilk sayfaya baksanaAyyy sağlıkla doğsun da inşAllah
Yaaaa çok duygulandım şu an Benim küçük yavrum takla mı atıyomuş O kadar çok istiyorum ki Allah’ım tez zamanda sizlere de nasip olsun hep beraber tadalım bu annelik duygusunuinşallah bu sefer saglıcakla kucagına da alacaksın ilk sayfaya baksana
9 ay sonra Baska seyler konusuyor olcagız ınsallah hepımızkontrolun ne zamanYaaaa çok duygulandım şu an Benim küçük yavrum takla mı atıyomuş O kadar çok istiyorum ki Allah’ım tez zamanda sizlere de nasip olsun hep beraber tadalım bu annelik duygusunu
Önümüzdeki Salı gününe istedim, tam beta HCG’nin 6000 civarı olduğu gün o gün oluyor hesaplarıma göre9 ay sonra Baska seyler konusuyor olcagız ınsallah hepımızkontrolun ne zaman
Karından da cok rahat görülür kese o zamanaÖnümüzdeki Salı gününe istedim, tam beta HCG’nin 6000 civarı olduğu gün o gün oluyor hesaplarıma göre
Evet devam canım ama adet olmam lazım onun şişkinliği var 5gün gecikti ben ilaç kullandım ya o bitince 5-7 gün sonra olunuyormuş bekliyorumSen nasılsın cnm, diyet yapiyodun en son.. Ben yuruyuslerımı hıc aksatmadan hergun yaklasık 8bın adım cıvarı yaptım
Yaa bisey dıcem benım de ovulasyon adetın 8.gunu oldu, doktora sordum yumurta kendılıgınden yeterli olgunlaga gelmemiştir diye, o da biraz erken evetdedı, sanırım duzenim bozuldu benım de, yanı adet olursam iki adet arası 24 gun olcak.. Onceden hep 29 gun de oluyordu .Evet devam canım ama adet olmam lazım onun şişkinliği var 5gün gecikti ben ilaç kullandım ya o bitince 5-7 gün sonra olunuyormuş bekliyorum
Evet erken olmuş senin de valla ben anlayamadım canım öyle düzenli de takip etmediğim için bu ay bakalım kontrol etsin doktor ne diyecek o da klomenden sonra 14. Gün çağırdı ama inşallah o zaman yumurtlarımYaa bisey dıcem benım de ovulasyon adetın 8.gunu oldu, doktora sordum yumurta kendılıgınden yeterli olgunlaga gelmemiştir diye, o da biraz erken evetdedı, sanırım duzenim bozuldu benım de, yanı adet olursam iki adet arası 24 gun olcak.. Onceden hep 29 gun de oluyordu .
Eski düzenimize dönebilseydık hayırlısıylaEvet erken olmuş senin de valla ben anlayamadım canım öyle düzenli de takip etmediğim için bu ay bakalım kontrol etsin doktor ne diyecek o da klomenden sonra 14. Gün çağırdı ama inşallah o zaman yumurtlarım
İnşAllah balım Kalp atışını da duyarım inşAllahKarından da cok rahat görülür kese o zamana
Gecen doktorda sıra beklerken bı kız vardı 5+4 vajınal kalp atısı görmüşler, gerci o tüp bebek, duyulmaz ama görülebilir belkıİnşAllah balım Kalp atışını da duyarım inşAllah
İnşallah cnm sevincini bizlerle paylaşırsınİnşAllah balım Kalp atışını da duyarım inşAllah
Doktor bana dienille diye ilaç verdi 5 gün kullanacaksın dedi yarın 5.gün 1 kilo verdim derken 2 kilo aldım sanki şişmiş gibiyim elimde şişmiş alyansım parmağıma zar zor girdiEski düzenimize dönebilseydık hayırlısıyla
Onu ne ıcın verdı cnm?Doktor bana dienille diye ilaç verdi 5 gün kullanacaksın dedi yarın 5.gün 1 kilo verdim derken 2 kilo aldım sanki şişmiş gibiyim elimde şişmiş alyansım parmağıma zar zor girdi
Görülebilsin, sonra duyarız da inşAllah Allah’ım hayırlısını nasip etsin hakkımızdaGecen doktorda sıra beklerken bı kız vardı 5+4 vajınal kalp atısı görmüşler, gerci o tüp bebek, duyulmaz ama görülebilir belkı
İnşAllah canım tabii ki paylaşırım, inşAllah sizler de sevinçlerinizi en kısa zamanda paylaşırsınızİnşallah cnm sevincini bizlerle paylaşırsın