• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😘 Sen nasılsın cnm, diyet yapiyodun en son.. Ben yuruyuslerımı hıc aksatmadan hergun yaklasık 8bın adım cıvarı yaptım
Evet devam canım 🥰 ama adet olmam lazım onun şişkinliği var 5gün gecikti ben ilaç kullandım ya o bitince 5-7 gün sonra olunuyormuş bekliyorum 🤔

Evet devam canım 🥰 ama adet olmam lazım onun şişkinliği var 5gün gecikti ben ilaç kullandım ya o bitince 5-7 gün sonra olunuyormuş bekliyorum 🤔
Yaa bisey dıcem benım de ovulasyon adetın 8.gunu oldu, doktora sordum yumurta kendılıgınden yeterli olgunlaga gelmemiştir diye, o da biraz erken evetdedı, sanırım duzenim bozuldu benım de, yanı adet olursam iki adet arası 24 gun olcak.. Onceden hep 29 gun de oluyordu .

Yaa bisey dıcem benım de ovulasyon adetın 8.gunu oldu, doktora sordum yumurta kendılıgınden yeterli olgunlaga gelmemiştir diye, o da biraz erken evetdedı, sanırım duzenim bozuldu benım de, yanı adet olursam iki adet arası 24 gun olcak.. Onceden hep 29 gun de oluyordu .
Evet erken olmuş senin de valla ben anlayamadım canım öyle düzenli de takip etmediğim için bu ay bakalım kontrol etsin doktor ne diyecek o da klomenden sonra 14. Gün çağırdı ama inşallah o zaman yumurtlarım 😂

Evet erken olmuş senin de valla ben anlayamadım canım öyle düzenli de takip etmediğim için bu ay bakalım kontrol etsin doktor ne diyecek o da klomenden sonra 14. Gün çağırdı ama inşallah o zaman yumurtlarım 😂
Eski düzenimize dönebilseydık hayırlısıyla❤️

Eski düzenimize dönebilseydık hayırlısıyla❤️
Doktor bana dienille diye ilaç verdi 5 gün kullanacaksın dedi yarın 5.gün 1 kilo verdim derken 2 kilo aldım sanki şişmiş gibiyim elimde şişmiş alyansım parmağıma zar zor girdi 😔

Gecen doktorda sıra beklerken bı kız vardı 5+4 vajınal kalp atısı görmüşler, gerci o tüp bebek, duyulmaz ama görülebilir belkı
Görülebilsin, sonra duyarız da inşAllah 🤲🏻 Allah’ım hayırlısını nasip etsin hakkımızda 🤲🏻🥰
İnşallah cnm sevincini bizlerle paylaşırsın
İnşAllah canım tabii ki paylaşırım, inşAllah sizler de sevinçlerinizi en kısa zamanda paylaşırsınız 🤲🏻❤️

Back